Motosiklette Noter Devir Ücreti Hayırlı Olsun

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Demek ki beddua işi de hikaye. Sabah akşam milyonlar tarafından beddua edilen insanların hala sağ ve salim olmasını bence tüm dinler ve onlara ait mezhepler incelemeli. Çok da fazla şey istemiyoruz, hani Ebu Leheb'in başına gelenlerin çeyreği olsa kafi.

Motosikleti
D400
bence sistemde bir yanlışlık var, alandan da satandan da %2 %2 alsın devletimiz şahlansın :D

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Öyle ama işte, böyle böyle de hapis, mapus gençlik bitiyor. İnsan soruyor kendine bir de ne için kim için çabalıyorum..
Şu Metris'in önü bir uzun alan,
2 tekeri özledim gerisi yalan...

TommyGun > Metris T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu / Istanbul - 2027
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artık İzmir'deyim, mis gibi Buca varken ne diye Silivri? :)
İnat olsun diye götürüyorlar adamlar. Sembolik yani. Bir de Buca kapatıldı çoktan :) TOKI olacak.

Motosikleti
D400
Artık İzmir'deyim, mis gibi Buca varken ne diye Silivri? :)

Mis gibi Foça varken neden Buca?

Hem foça yogurdu da yaparsın.

images

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Sen gittin, ben gittim, o gitti, bu gitti, ee kim kaldı geriye?

Tam tersine, devir korkmadan, demokratik yollarla çata çat mücadele devri.
Abi öyle diyorsun da bu vatan sadece bizim gibi alın teriyle can çekişenlere mi vatan. Hırsızına, dolandırıcısına, namussuzuna yapılan güzellikler neden bize yapılmıyor.

Ben savaşırken bunlar kaçacak sonra tekrar gelip bal kaymak devam edecekler. Ben canımdan olduğumla arkamda bıraktığım yaşlı gözle kalıcam. Onlara yazık da bize değil mi? Çocuklarını, torunlarını en güzel ülkelere yollarlar, en kral okullarda okuturlar hatta askerlik bile yaptırmazlar ama gariban vatandaşa çinden aldığı 2 kuruşluk ürünü bile çok görürler. Boşuna dememişler doğduğun yer değil doyduğun yer diye.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ortamlarda hava atıyorum ben bu memleket için mapus yattım diye ama en ufak fırsatını bulduğum gibi yurt dışına uçacam ayrıca gençlerin ülkeden gitmesinin suçlusu gençler değil bize yaşanabilir bi gelecek bırakmayan bunaklardır

Demek ki beddua işi de hikaye. Sabah akşam milyonlar tarafından beddua edilen insanların hala sağ ve salim olmasını bence tüm dinler ve onlara ait mezhepler incelemeli. Çok da fazla şey istemiyoruz, hani Ebu Leheb'in başına gelenlerin çeyreği olsa kafi.
Hocam daha ne gelsin başlarına? Gözleri kör olmuş, dağları kendileri yaratmış sanacaklar. Genel bir siyasetçi hali gibi geliyor. Sonraki gelecek yönetimi de birkaç dönem devam ettirsek aynısına dönerler gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bi bakayım dedim neden ebu leheb'i örnek gösterdin diye @tommygun . Adam meğersem çiçek hastalığından ölmüş, bulaşır diye de ailesi bir süre el sürmemiş. Ben bunlar için tahtları yıkılsın diye umuyorum. Sevenleri terk etsin. Bu kadar kibirli insanlara ağır gelir belki kaldıramayıp kahrından ölür.

Bize de Siyer çalıştırttın @tommygun

https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Tebbet-suresi/6217/1-5-ayet-tefsiri

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar