Öyle ama işte, böyle böyle de hapis, mapus gençlik bitiyor. İnsan soruyor kendine bir de ne için kim için çabalıyorum..Sen gittin, ben gittim, o gitti, bu gitti, ee kim kaldı geriye?
Tam tersine, devir korkmadan, demokratik yollarla çata çat mücadele devri.
derken; Silivri'de koğuştaki elektrikli fanın ark yapma sesidir o çata çat.......çata çat mücadele devri.
Artık İzmir'deyim, mis gibi Buca varken ne diye Silivri?derken; Silivri'de koğuştaki elektrikli fanın ark yapma sesidir o çata çat...
Şu Metris'in önü bir uzun alan,Öyle ama işte, böyle böyle de hapis, mapus gençlik bitiyor. İnsan soruyor kendine bir de ne için kim için çabalıyorum..
İnat olsun diye götürüyorlar adamlar. Sembolik yani. Bir de Buca kapatıldı çoktanArtık İzmir'deyim, mis gibi Buca varken ne diye Silivri?![]()
Artık İzmir'deyim, mis gibi Buca varken ne diye Silivri?![]()
Foça uzak, Buca daha yakın banaMis gibi Foça varken neden Buca?
Hem foça yogurdu da yaparsın.
![]()
Foça uzak, Buca daha yakın bana
Abi öyle diyorsun da bu vatan sadece bizim gibi alın teriyle can çekişenlere mi vatan. Hırsızına, dolandırıcısına, namussuzuna yapılan güzellikler neden bize yapılmıyor.Sen gittin, ben gittim, o gitti, bu gitti, ee kim kaldı geriye?
Tam tersine, devir korkmadan, demokratik yollarla çata çat mücadele devri.
Hocam daha ne gelsin başlarına? Gözleri kör olmuş, dağları kendileri yaratmış sanacaklar. Genel bir siyasetçi hali gibi geliyor. Sonraki gelecek yönetimi de birkaç dönem devam ettirsek aynısına dönerler gibi.Demek ki beddua işi de hikaye. Sabah akşam milyonlar tarafından beddua edilen insanların hala sağ ve salim olmasını bence tüm dinler ve onlara ait mezhepler incelemeli. Çok da fazla şey istemiyoruz, hani Ebu Leheb'in başına gelenlerin çeyreği olsa kafi.