Arama sonuçlarınız

1. M

Motosikletlerin Yeri Emniyet Seridiymis.

Su an cok sinirliyim. Motorumu yeni aldim gorenler olmustur actigim konuyu. Motorum su an 60 km de bi pcx 125. Normalde rodaj ve acemi oldugum icin 2 kisi binmeyecektim. Ama dun ve bu sabah gezmelerimde cok cok rahat surmem ve kiz arkadasiminda hafif olmasi sonucu kiz arkadasimi arkama almaya...
  2. M

Ilk motorumu aldim :) ( Sifir PCX)

Yaksamlar mt ailesi. Dun buraya konu acmistim hatirlayanlar vardir. 2. El bir ybr ile ilgiliydi. Hayat ne kadar tuhaf bugun gidip sifir km Pcx aldim :) Antalyada okuyorum universite ogrencisiyim. Hem calisiyorum,hem okuyorum. Uzun zamandir para biriktiriyordum. Neyse kisa keseyim paramin birazi...
  3. M

Bu ilandaki motor alınır mı?

Merhaba ağabeylerim. Ben üniversite öğrencisiyim ve Antalya da okuyorum. Sene başından beri çalışıyorum ve şu anda 5 bin tl para biriktirdim.Motor için biriktirdiğim para haftalık 200 TL + aylık 300 tl burs. Geçinmem için ihtiyacım olan parayı ailem yolluyor. Yani motor için kenara ayda 1100 tl...
  4. M

Ybr 2015?

Uzun zamandır misafir modundaydım,sonunda bir motor almak için aranıza katılıyorum.Herkese merhabalar. Üniversite öğrencisiyim ve 22 yaşındayım. Biraz başınızı şişirirsem kusuruma bakmayın :) İlk motorum olacak,ehliyet sınavım bu hafta sonu. İlk girişimde bir sinyali unuttuğum için kaldım.Ziyanı...

Yeni mesajlar