Arama sonuçlarınız

1. E

Beko Çamaşır makinesi çalışmaması

Merhaba bir arkadaşıma ait olan Beko BK9101 EY çamaşır makinesi başlat tuşuna bastıktan sonra yıkama lambası yanmasına rağmen çalışmıyordu. Hemen internet, youtube arıza kodu öğrenmek için makine kapalıyken sıkma ve ilave su tuşlarına basarken açma tuşuna basılıyor. Karşımızda hata kodu...
  2. E

Kinetic zoom marş pinyon dişli değişimi

Merhaba uzun zamandır motosikletin marş dişlisinin ara ara boşa dönmesi sorununa el atmak istiyordum. Sonunda hafta tatilimde yapmaya karar verdim. Marş pinyon dişlisine ulaşabilmek için motosikleti epeyce bir dağıtmam gerekti. https://ibb.co/gbYQp8vg Marş motorunun olduğu yer mavi çizgi...
  3. E

Satılık 2020 model MT25

Marka: Yamaha Model: MT 25 ABS Yılı: 2020 KM: 4700 Renk: Mavi Fiyat: 53.500YTL Açıklama: Rodaj bakımı yetkili serviste yapılmıştır. Titiz birisi olduğumdan Alanya Etkin ticarette tekerleklere balans yaptırdım. Garantisi devam etmekte ve 1 yıl fazladan garantisi vardır . Kitapçığı garanti belgesi...
  4. E

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar İsmim Emre DAVARCI aranıza Antalya'dan katılıyorum. Elektrik teknisyeniyim. İlk motorum 2005 model Mondial KT125 yaklaşık 25k km sonra aklıma esti 2012 de sattım. Ama iki teker hastalığının tedavisi olmadığını biliyorum. O yüzden 2016 yılında YBR 125 ile iki tekere merhaba...

Yeni mesajlar