Arama sonuçlarınız

1. M

motorda acemiyim ne yapmaliyim

Ben de bu sisteme karşıyım ehliyet sistemi gerçekten çok yanlış nasıl geçebiliyor mesela bu arkadaş nasıl eğitim alıyor sınavdaykende ani fren yaptırıyorlar orada nasıl düşmüyorda trafikte insanların canına kastedebiliyor? peki bu kadar hakim değilsen neden motosiklet ? kendi canını düşün hadi...
  2. M

ls2 stream 2 nasıldır?

steam ben kullanıyorum aşırı rüzgarlarda 140-150 km üzerinde ses alıyor sağlamlık konusunda test edemedim bende testleri izleyerek aldım inşallahta test etme durumum olmaz
  3. M

RKS SRK 125R PİSTON SESİ

motor yağın ne durumda hocam kontrol ettin mi yağ varmı motorda ? sesin piston sesi olduğundan eminsen götürmemekle geç bile kalmış olabilirsin. Buraya sorana kadar götürseydin keşke ayıplı maldan dosya açtırırdın.
  4. M

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

pazar olma ihtimaili yokmu :(
  5. M

g-string, motosiklet, kask cezası

herkezin fantezisi :D hava sıcak ev boş olayını yanlış anlamışlar :D
  6. M

Şuan Motor Alınır mı?

uygun gördüğün her fiyat düne göre pahalıdır. O yüzden kaçırmamak gerekir. Cünkü yarına göre bugün pahalı olacaktır.
  7. M

3D Yazıcıdan Grenaj basılırmı

önemli olan yazıcıya aktarabileceğin vector resmini bulabilmekte materyali daha güçlü yapılırsa neden olmasın.
  8. M

9.Ağustos.2025 motosiklet.net üyelerinin Kırklareli Birtat köftecisine saldırmaları

Sen yol yapmayı seviyorsun sevmesen gel artık kırklareliye taşın derdim :D tekerinize taş değmesin maşallah
  9. M

Periyodik bakım zamanı sürüşe etkisi - güç azalması olur mu?

ben farklı birşey söyliyeceğim evet farklılık olur fakat sizin dediğiniz kadar bir fark olmaz o kadar fark gerçekten oluyorsa debriyajınız ile ilgili sıkıntı olabilir.
  10. M

ilk off road deneyimim/faciam

aynen atlamışım ikinciye okudum yine bulamadım üçte buldum sanırım dün biraz fazla yorulmuşum :D
  11. M

ilk off road deneyimim/faciam

maşallah sağ sağlim bitirmişsiniz fakat çok bilmediğimden soruyorum sorun birazda o lastikler ile çıkmakta değilmi ? yol tipi gibi gördüm lastikleri
  12. M

GS1200 sesli çalışma

şöyle yapabiliyor yağ kalın olduğunda iticilere pompa yetiştiremediğinde son iticide bir iki saniyelik geçikme ile yağlama yapabiliyor buna bakmak lazım. Bu durum aslında birden çok durumun sonucu olabilir en doğrusu açılması gerekir.
  13. M

GS1200 sesli çalışma

yağ pompası hemen devreye girmeyebilir,yağ kalın olabilir, yağı doldurmuyor olabilir,subaplarda sorun olabilir,iticiler doldurmuyor olabilir, (iyiden kötüye doğru )
  14. M

Go-Kart Projem İçin Uygun Fiyatlı Motor Arıyorum

Hocam yakın bi arkadaşımda rks blazzer xr var düşünürsen 80 cc satmaya niyetlniyordu görüşebilirim kendisiyle
  15. M

Gps takip cihazı önerir misiniz

şirket pcsinden girdiğim için açamıyorum ama ürün kimliği FV246974 hocam
  16. M

Gps takip cihazı önerir misiniz

Benim bi arkadaşımda knmaster aldı memnun bende baktım fiyatına o sırada Temu sitesinde geziyordan oradan aldım 120 tlye aynı işi görüyor knmasterın pili bitti benimki hala devam ediyor. Hem gps hemde yanından herhangi bir cep telefonu geçtiğinde veri gönderip alıyor hız kaybolduğunu veri...
  17. M

Motosiklet öneri (önemli)

hayır değil biri araba diğeri motor ikisininde yük endeksi ve dinamikleri farklı sen motorda öğrendikten sonra arabayı yokuşta kaldırabileceğinimi sanıyorsun ? Biri max 300 kg diğeri max 1.5 ton biri 250 yada 500 cc diğeri en düşük 1200 cc ne alaka hocam ilk defa böyle bişey duydum senin...
  18. M

Motosiklet öneri (önemli)

hocam yokuşta ne zaman düşürüleceğini fln öğrenebilmen için öncelikle tecrübe ile olur şunu al öğrenirsin diye birşey yok bizde anamızın karnından vites düşürerek çıkmadık kiiii bunu öğrenecek ne var kullandığın araç herne ise zaten çıkmamaya titremeye yada stop ettiğinde anlarsın neyi öğrenmek...
  19. M

Scooterda ruh yokmuş(ya da ben öyle sanıyorum)

bana göre iki insan tipi vardır cinsiyetten bahsetmiyorum. Biri kullandığı araca bindiğinde venom gibi onun formuna bürünür sanki kendisi araçmış gibi kullanır debriyaja frene ne zaman basacağını düşünmez zamanı geldiğinde farketmeden o işi yapar motorun sesini duyar ne anlatmak istediğimi duyar...
  20. M

Yeni Motorum ; Suzuki Gsx S1000

maşallah allah kaza bela vermesin

Yeni mesajlar