Arama sonuçlarınız

1. wing50i

Iiqui moly enjektör temizleyici

Arkadaşlar selam, bu ürünü internet harici nereden satın alabilirim ? Benzinliklerde satılır mı ?
  2. wing50i

Kesiciye erken girme sorunu

Herkese selam. Böyle yarım bilgiyle ortadan dalma başlıklar açmayı sevmiyorum ama son günlerde yaşadığım bir problem var. Motorum 50cc zaten sürat yapmayan bir motor fakat 2-3 gündür normalde ulaştığı hızlara da çıkmamaya başladı. Sürekli kesiciye giriyor kendini frenliyor. 5000 deviri...
  3. wing50i

Pipetle düz kontak

Evet yanlış duymadınız, dün akşam saatlerinde kapıda duran motorumu pipetle çalıştırmaya çalışan bir ilerizeka (üst komşumun veledi) pipeti kontağın içinde sıkıştırıp kaçmış. Olaydan bir haber motoru çalıştırmaya uğraşırken ben de anahtarı iyice bastıra bastıra pipeti daha da dibine sokmuş...
  4. wing50i

cross'tan supermoto olur mu ?

Mondial X-Treme 200 aldık arkadaşımla. Boya sticker vs. biraz kostüm yaptık. Asıl amaç süpermotoya çevirmek. Sadece jant ve lastik değişimi ile mümkün mü sizce ? 2 zamanlı orijinal bi süpermoto performansı beklemeyeceğiz tabiki de bizimkisi dekor işi. Motor fazla yüksek ve uzun süpermotoya...
  5. wing50i

e5'te yolun ortasında telefon aramak

https://www.instagram.com/p/C-fTAjWApUi/ söz konusu olay ve trafikte dehşet saçan BAYAN sürücünün gururla paylaştığı görüntüleri... bu özel insanlara tahsis edilmiş yollar olmalı. en azından bazı belirli güzergahları kullanmalarına izin verilmemeli. BAYAN kullanımına açık yollarda ise "DİKKAT...
  6. wing50i

buna ne başlık atılır bilmiyorum

sarı sitede bulduğum bir motor için karşı tarafla pazarlık yaptık. ben fiyat verdim o yükseltti ben düşürdüm derken ortada buluştuk anlaştık. ertesi gün şahıs işi tekrar yokuşa sürüp ilandaki motorun fiyatını yüzde 20 yükseltti. hiç bir ekstrası olmayan motoru sıfırından daha pahalı olacak...
  7. wing50i

ön arka kampana

ön arka kampana 100lük scooter alınır mı sizce ? kışın nasıl olur bir de yağmurda çamurda ?
  8. wing50i

Otobüsle motosiklet taşımacılığı

Herkese günaydın. İzmir'den İstanbul'a otobüs ile göndermek istiyorum motorumu, daha önce bu şekilde taşımacılık yapan var mı ? Herhangi bir sorun çıkma ihtimali nedir ? Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
  9. wing50i

2.el alım satım

Araç satarken alıcı ve satıcının yanyana bulunması şart mıdır ? Tanıdık noter olsa bir kıyak geçebilir mi ?
  10. wing50i

rk125xs

Rks yeni çıkacak olan 125cc naked motoronu kataloglarına koydu. 11.2 beygir gücüne sahip 9.5 nm tork üreten tek silindir 5 vites olan bu motorda ön arka disk fren olarak geliyor. euro4 normlarında fren sisteminin ne olduğuyla alakalı bir bilgi henüz siteye konulmamış fakat abs ile gelir ve liste...
  11. wing50i

Yağmur, fırtına ve sel

Anlık olarak izmir'de ufak çaplı doğal afet yaşanıyor. Mevcut koşullarda ekipman namına sadece kask ile 25km yol yaparak eve ulaştım ve itiraf ediyorum ekipman eksikliğini dibine kadar hissettim. Önümüz kış, bu fragman... Bir an önce eksiklerimizi tamamlayalım dostlar iyi forumlar.
  12. wing50i

Dijital gösterge hatası

Selam forum. Hız göstergesi arızalandı 0-200 arası dalgalanıp duruyor her saniye. KM göstergesinde de yanlışlığa sebep olur mu bu durum ? KM telini mi söksem ?
  13. wing50i

8 temmuz Çin'den gelen motorlu taşıtlara ek vergi

Geçen ay resmi gazetede böyle bir karar yayınlanmıştı. Bugün bununla ilgili bir haber göremedim. Karar uygulanmaya başlandı mı veya ertelendi mi acaba bilgisi olan var mı ?
  14. wing50i

Yaşadığınız yerde çevirme

Yaşadığım ilçede yaklaşık 5km karelik bir alan içerisinde 4 adet uygulama noktası var ve hemen hemen her gün çevirmeye giriyorum. Daha önce açtığım bir başlıkta vizörden ceza yediğimi yazmıştım. Aynı hatayı tekrarlamadım fakat bir yerden sonra kabak tadı vermeye başladı bu çevirme işi. Ehliyet...
  15. wing50i

Moto Store

Herkese iyi forumlar. Aranızda motosiklet ekipmanı satan var mı? Ekipman, aksesuar ve yedek parça üzerine bir mağaza açma hayalim İzmir'de. Bununla ilgili yol gösterecek abilerim varsa buyursun.
  16. wing50i

Apache-Rtr200

Herkese iyi akşamlar abiler kardeşler. 50cc'den vitesliye geçiş için bu motoru düşünüyorum kullanıcılarının yorumlarını almak isterim şimdiden teşekkürler.
  17. wing50i

Jokey kaskına ceza ( 690 tl )

İyi forumlar herkese. Her hafta yediğim cezalara bir yenisi daha eklendi bugün.:) Havalar sıcak malum kısa mesafe yolculuğumda jokey kaskı taktım bugün fakat siperliği olmadığı için ceza yedim. Halbuki siperlik takınca o kadar kötü gösteriyor ki hayati tehlikesi daha fazla. Zaten trafikte kimse...
  18. wing50i

125cc motosiklet önerileri

İyi forumlar herkese. 125cc naked (tercihen çin menşei olmayan ve abs'li) önerilerinizi bekliyorum.
  19. wing50i

Zabıtadan ceza yemek

Herkese iyi akşamlar. Dün akşam izmir göztepe sahiline motoru çekip bir sigara molası verdim o esnada iki tane zabıta gelip sahile motosikletle girmenin yasaklandığını söyledi (önceden böyle bir yasak yoktu). Ben de böyle bir şeyden haberim olmadığını söyledim fakat zabıtalar, uyarı...
  20. wing50i

Motosiklet Tamir-Bakım

Herkese selam, forumun eski takipçilerinden yeni üyelerinden biri olarak İzmir içi usta tavsiyelerinizi almak isterim. Buca'da oturuyorum buradaki tamirhaneler kıraathane gibi, usta diye geçinenler daha 18 yaşına girmemiş apaçiler. Dert dinleyen, derman olan, işini hakkıyla yapan eski toprak bir...

Yeni mesajlar