Iiqui moly enjektör temizleyici

Arkadaşlar selam, bu ürünü internet harici nereden satın alabilirim ? Benzinliklerde satılır mı ?

Atatürk Oto sanayide var ya Yusuf Keskin'di yada Ziya keskin diye bi adam işletiyo , orda var mıdır bilmiyorum liqui moly stickerlari görmüştüm

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben würth marka kullanmıştım, xmax'ın 11 litre deposuna 2 kapak şeklinde koyup kullanmıştım. Sanırım kimi benzincilerde benim kullanmış olduğum würth enjektör temizleyiciyi görmüştüm raflarında. Aralarında fiyat farkı var mıdır, nedir bilmem ama wirt iyiydi, şimdiki motoruma da bir yıl kadar kullandıktan sonra yani 10bin km'de bir bir depo şeklinde kullanırım.

Bunların bir şişesi normal araba depoları için yani 40-50 litre arası depolara konmak için yapılıyor, yani deponuz küçükse ona göre oranlayıp koyun, fazladan koymak da tehlikeli olabilir. Benim vstrom'un deposu 20 litre, şişein yarısını koyar depo bitince de depoyu fulleyip kalan yarısını eklemeyi düşünüyorum.

Würth'ün bir sürü temizleyicisi vesaire Opet'te görmüştüm ben pek bir kalite farkı yoktur

Motosikleti
Würth'ün bir sürü temizleyicisi vesaire Opet'te görmüştüm ben pek bir kalite farkı yoktur

Evet, siz opet yazınca hatırladım, Opet istasyonunda görmüştüm ben de.

Wirth bu konularda kendini kanıtlamış bilinen bir markadır, yine alacağım zaman arada aşırı fiyat farkı yoksa würth alırdım.

Bu markada würth grup un markası aslında 2018de hisse çoğunluğunu aldılar. İçerik olarak farklı olacağını sanmam

Motosikleti
Yok üretim sonlandırılmış. Würth'e devam oranlayıp ona göre koyabilirsin.

Oran olayını unutmayın, aman haa, şişenin/kutunun tamamını motosiklet deposuna dökmeyin, araba depolarına göre o şişelerin hacmi. Deponuz kaç litre ise o şişeyi 45 ya da 50 litrelik depoya göreymiş gibi düşünüp ona göre oranlayıp ekleyin.
Depoya ekleyip depoyu fulleyin, bitene kadar gazlayın yüksek devirde kullanın, yılda bir iki depo bu şekilde kullansanız yeter.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Yok üretim sonlandırılmış. Würth'e devam oranlayıp ona göre koyabilirsin.

İnternet sitesinde 296 liraya var görünüyor.
liqui-moly-enjektor-temizleyici-benzin-8ccc41.jpg

Liqui Moly Enjektör Temizleyici / Emisyon İyileştirici Benzin 300 ml

Benzinli enjektör temizleyici.
Enjektör Temizleyici, yüksek verimli temizleme ve koruma katıkları ile formüle edilmiş ve son yakıt ve katık teknolojisi ile üretilmiştir.
Günümüzün modern motor gereksinimlerini karşılar.
Tüm enjektörlü benzinli motorlar ile K, KE ve L-Jetronic için kullanımı uygundur.Kullanım Özellikleri ve Faydaları

Enjeksiyon sistemini yakıt kalıntılarından temizler.
Distribütörler, enjektör valfleri, emiş subapları ve diğer yakıt sistemi parçalarındaki karbon kalıntılarını temizler.
Tüm enjektörlü sistemlerde etkilidir.
Hassas yakıt püskürtme dozajı ve uygun püskürtme sağlaması nedeniyle yakıt tüketimini düşürür.
Katalitik Konvertörlü araçlarda kullanımı uygundur.
Egzoz emisyonunu azaltır.

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli
Ambalaj içeriği 300 ml 70 litre yakıt için uygundur.
Enjektörleri temiz tutmak için binek araçlarında her 2,000 km'de 1 kutu konulması önerilir.

Bu da würth olanı. En ucuzu 250 lera.
wurth-300-ml-benzin-z.jpg

Motosikleti

Ben de bu fotolardan Würth olanı kullanmıştım. Fiyat olarka çok farkı yokmuş, içerik olarak da aynıdır herhalde. Öyle çok sık kullanmaya gerek de yok, yılda bir kullansam yeter demiştim. Motoru değiştirdim, gelecek bahar sezonunda belki bir kutu alıp kullanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar