Yağmur, fırtına ve sel

Anlık olarak izmir'de ufak çaplı doğal afet yaşanıyor. Mevcut koşullarda ekipman namına sadece kask ile 25km yol yaparak eve ulaştım ve itiraf ediyorum ekipman eksikliğini dibine kadar hissettim. Önümüz kış, bu fragman... Bir an önce eksiklerimizi tamamlayalım dostlar iyi forumlar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Altı üstü bir yağmurluk alıp motorun bir kenarına sıkıştıracaksın.. Abartmaya gerek yok.. Gaziemir e 2 3 damla düştü.. kavruluyorduk haftalardır.. Bırak ıslansın millet..Şeker değiliz erimeyiz ;)

Altı üstü bir yağmurluk alıp motorun bir kenarına sıkıştıracaksın.. Abartmaya gerek yok.. Gaziemir e 2 3 damla düştü.. kavruluyorduk haftalardır.. Bırak ıslansın millet..Şeker değiliz erimeyiz ;)

Buca'da sel oldu ve yıldırım düştü

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bornova'da da sağlam yağdı. Öyle bir yağdı ki sigara içmek için balkona bile çıkamadık kızla.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne yağmış bea Şaka bir yana afet olmuş yav. Geçmiş olsun diyelim

artık öyle yavaş yavaş , sindire sindire yağmıyor..Ankara da aynı izmir de.. Allah ne verdiyse salıyor yukardan 10 dakikada boşaltıyor.. E haliyle altta kalan şehiri sular seller götürüyor.. Hatta alsancakta 2 kişi elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetmiş.. Üzücü şeyler oluyor her seferinde..
Havanın da dengesiyle oynadılar..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar