Arama sonuçlarınız

1. GazlayanAdem

debriyaj mı yoksa gaz kolu mu?

günaydın millet. geçtiğimiz yaz yaşadığım bir sorunu, bu sabah da yaşayınca (o dönem ustaya sorduğumda pek bir akıl yürütmede bulunamamıştı) bir de size danışmak istedim. sorunu tam olarak nasıl izah edeceğim hususunda biraz zorlanmakla birlikte şöyle bir şey yaşadım. yavaşlamaya başladığımda...
  2. GazlayanAdem

Vizör vidası hk.

abiler, arkadaşlar merhaba. birçoğunuzun, bana göre çok daha eski motorcu olması nedeniyle belki bu sorunum bazılarınıza komik gelecektir :D ben daha yeni öğrendim bu vidaların ne işe yaradığını ama keşke öğrenmeseydim de demeden edemedim. biliyorsunuzdur, vizörlerin iki yanında 2 adet saat...
  3. GazlayanAdem

ellerim buz gibi

arkadaşlar malum kış geldi. yani oralara geldi mi bilmiyorum ama buraya hatırı sayılır bir kar yağışı oldu :D oh ne güzel artık tiger'ım var, elcik ısıtmaları da var, mis gibi gelir giderim işe derken, geçenlerde tekinin çalışmadığını fark ettim. motorun ağır bakım işleri vs vardı. onu da bir...
  4. GazlayanAdem

ilk off road deneyimim/faciam

millet toplanın. çok uzun bir yazı olacak baştan söyleyeyim. kiminizin "bu da bir şey mi bee biz nerelerden, nasıl yollardan gittik geldik" diyeceği, kimilerinizin ise "lan bende hafta sonu şöyle yollara girecektim, iyi ki bu yazıyı okudum, vazgeçiyorum" diyeceği, kiminizin de "çok da fikimizde...
  5. GazlayanAdem

150 cc scooterden 800 cc Tiger'a

geçmiş olmanın verdiği özgüvenle bu konuyu açıyorum abilerim, amcalarım, dayılarım ve de pek kıymetli küçük kardeşlerim..... (cinsiyetçi değilim ama kadın üyeye dair bir yaşam emaresi görmediğim için belirtmedim) bildiğiniz üzere 3 hafta önce forumda orta sınıf adventure motorlara ilişkin bilgi...
  6. GazlayanAdem

sıcak kumlardan serin sulara akarken

evet.... bendeniz adem. 42 yaşındayım. valla konsepte uygun olsun diye chatgpt'ye "motosikletle ilgili bir foruma üye olacağım, bana şöyle güzel bir kullanıcı adı önerir misin?" dedim bana bunu önerdi. daha doğrusu başka seçenekler de vardı ama affedersiniz daha s*çtığımız b*k (motorculuk...
  7. GazlayanAdem

sıfır ayarında mı yoksa temiz kullanılmış eski model mi?

arkadaşlar merhaba. her ne kadar kullanıcı adımı gazlayan adem yapsam da tam manasıyla gazlıyor sayamıyorum kendimi, istediğim motora sahip olamadığım için. ama konsepte uygun olsun diye böyle bir kullanıcı adı tercih ettim. umarım başlık doğru yerdedir. elimde bi scooter var onu satıp üstüne...

Yeni mesajlar