Arama sonuçlarınız

1. smtpulsar150

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

en başta söyleceğimi sonda söylüyorum ama asla ekipman almayı unutma.. Kursa dahi gitsen kendi ekipmanlarınla gidersin
  2. smtpulsar150

Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

Merhaba önce ehliyet kurslarını araştır fiyatı uygun olana yazıl derslere mutlaka git gerekirse ekstra eğitim al bu arada bütçeye göre bir motor alıp otopark var ise orda yoksa en yakın kapalı pazar yeri vb. yerlerde varsa yanına bir arkadaş alıp (düşme çarpma vs. kaldırmada yardımcı olabilir)...
  3. smtpulsar150

İlk defa trafiğe çıkmak

full ekipman ile sakin sakin çok vitesleri kurcalamadan ani frenlemelerden kaçınarak şehir içi hız dahilinde sürersin yeter ki acele etme dikkatli ol bu arada hayırlı olsun allah kaza bela vemesin
  4. smtpulsar150

Yeni mont alacağım, 4 mevsimlik mi kışlık mı daha mantıklı?

Merhaba ankara pursaklar saraydan kızılay tunus caddesine hergün işe git gelde 4 yıldır kullandığım 4 mevsim mont venom yazın iç astarlarını çıkarmama rağmen ağır oluşundan kaynaklı motomax indirimlerinden yazlık 4riders mont almıştım yazın çok rahat ettim resmen sürüş konforum arttı motorda...
  5. smtpulsar150

Kışın üşümemek için neler yapıyorsunuz?

vitesli motorun için elcik ve diz örtüsü taktırman kıyafetlere ek olarak ekstra faydası olacaktır.
  6. smtpulsar150

Honda, Elektrikli Motosiklet Çağını WN7 ile Başlatıyor

normal motora koruma demiri koyuyoruz bunun bataryayı çelik yelek gibi kaplarız artık üstüne koruma demiri falan :)
  7. smtpulsar150

140bin TL ye Honda dio mu ? Honda Cb125 mi ?

evet bende de sym var satamadım ama sorunda yaşamadım 250 cc modellere bakıyorum sorunsuzluk yaşamayınca aklım sym ye kayıyor evet 160 170 bandıda temiz joyridelar var ama 2.el satışı olmayınca xmax forza ilanlarında buluyorum kendimi :)
  8. smtpulsar150

ilk izlenimleriniz nasıl?
  9. smtpulsar150

ne aldınız hocam hayırlı olsun joyride o fiyata olmaz diye düşünüyorum.
  10. smtpulsar150

Ankara usta deneyimlerim.

İlk götürdüğümde bende bir miktar ünlü olmuştum :)
  11. smtpulsar150

kendinde racing var kapının önü ybr cbf paketçi motoru dolu 10 yıla yakındır giderim ara ara maxiscooter ve yüksek ccleride gördüm bi sormak lazım konum çok merkezi zaten deneyebilirsin.
  12. smtpulsar150

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

şuana kadar 2 motorum oldu biri bekarken 150 ns çok güzel turlar yapmıştım onunla 2.side sym bu scooter ilede çok güzel yollar yaptım şuan forza var aklımda ama kronikleri duyunca bi soğudum 3 5 yaşında 250cc xmax oda olmadı yine en kötü sym joymax falan devam ederim diye düşünyorum bakalım...
  13. smtpulsar150

moto garaj osman usta 1.tercihim 2.tercihim ruhi usta ona da sadece varyatör bakımına götürüyorum benim gördüğüm kadarıyla osman usta çözüm adamı aşırı yoğun olmasına rağmen işini düzgün yapıyor sym herkes bakmaz ruhi usta parçası yoksa getirme der genelde pcx bakar arada telefonla konuşurken...
  14. smtpulsar150

Motosiklet kazası - İç Kanama hk.

evet kask gözükmüyor direk yerdeen alınan darbeyi o an hissetmedi demek ki geçmiş olsun abi o zaman ya direk 112 yada bi yakını çağırıp motoru güvenli yere alıp sakince hastane yolunu tutmak lazım o zamanlar ilk düşmem olunca çok korkarak gitmiştim doktor biyandan polis bi yandan tonla soru...
  15. smtpulsar150

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

2019 125 CC SYM JET 14 scooter için 2021 yılında satın aldım o tarihten bu yana ; *1 sefer akü bitti akü alındı 1100 tl *Bir çift lastik + ön balata 4000 tl montaj dahil *Kayış+buji+baga değişti işçilik dahil 2500 tl *1 kere arıza yaptı 2022 yılında egzantrik gergisisi 200 tl *Yıllara göre...
  16. smtpulsar150

Motosiklet kazası - İç Kanama hk.

Değerli abilerim haberleri gezerken gördüm 54 yaşında abimiz motoru kaydırıyor veya asfalt ile banket arasındaki kot farkının olduğu yere lastik gelince düşüyor sonra kalkıyor etrafında gelenlerle hatta hastanede eş dostlarla sohbet ediyor fakat ameliyat esnasında iç kanamadan vefat ediyor...
  17. smtpulsar150

Trafik kazası geçirdim yabancı uyruklu

geçmiş olsun
  18. smtpulsar150

Trafik kazası geçirdim.

Çok geçmiş olsun.. artık bende devamlı kullandığım sağ emniyet şeridini terk ederek ortalarda takılmaya başladım geç olsun güç olmasın.
  19. smtpulsar150

Ns125 ile uzun yol yapılabilir mi

*full ekipman * motorun teknik kontrolleri *yeterli miktarda su - yiyecek alırsan iyi olur bazen nerde ne olacak bilemiyorsun *konfor sele - lastik tamir kiti vb. ürünler ile yolculuğa çıkıp acele etmeden sakin sakin dinlene dinlene istediğin her yere gidebilirsin. 2016 yılında 150ns ile...
  20. smtpulsar150

Dominar almayi düşünüyorum

İmkan henüz yok ama bir kaç favoriye attım 2024 yılı çıkışlı olanlar 250 275 bin tl 10 15 bin km aralığında ilanlar var bakalım şuan için ilanlara bakıyoruz inşallah bir gün nasip olur. Kendimi motoruma da henüz arayan soran yok bakan bile yok dominarcı nasıl buldu şaşırdım:)

Yeni mesajlar