Arama sonuçlarınız

1. muratylmz7

Maxi Scooter Önerisi

Merhabalar, Motor değişikliği yapmak istiyorum kafamda SYM ve KYMCO nun bir kaç maxi scooterleri var. Markalar hakkında görüşleriniz nasıl çevrenizde sorun yaşayan vs varmı ? Bu arada başka seçeneklerde söylerseniz sevinirim 0 almak istiyorum ve mümkünse taksitli seçeneği olursa iyi olur...
  2. muratylmz7

Honda PCX125 DLX Kampanyası

Merhabalar, Sabah pcx için ön sipariş sms i gelmişti çok umursamamıştım açıkcası sonradan x üzerinde bi haber gördüm pcx in türkiyede üretime başladığına ve pcx de kampanya yapıldığına dair. Yanlış hatırlamıyorsam 2025 yıl sonunda 220.000 Mart şubat aylarında 249.000 civarındaydı Şuanda...
  3. muratylmz7

Hero dash 125 hk.

Merhabalar, Bilen arkadaşlardan fikir almak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şubat ayının başında babama işe gidip gelmesi için hero dash 125 almıştık. Şubat ayından bu yana 9000 km oldu motor genel olarak memnunuz ama bu ara inanılmaz bir şıngırtı sesi geliyor metal bir ses...
  4. muratylmz7

Motor Yağ testi hk.

Bilmiyorum instagramda gören oldumu önüme bir video düştü adamın biri Motul 7100 Brava 9000 yağ markalarını test adı altında test ettiğini söyleyerek 6 saattir aynı marka aynı model 2 scooteri orta sehpada kesicide tutarak hangisinin motor kitleyeceğini test ediyormuş :D motorların egzozları nar...
  5. muratylmz7

Tracer 7 hk.

Abilerim kardeşlerim hayırlı sabahlar Birkaç bir şey danışmak istiyorum fikirlerinizi almak için. Konu tracer 7 ile ilgili baştan söyliyim V-strom değil 😂 Sizce yeni kasa tracer 7 alınırmı 2024-2025 arası bir tanıdığıma orta sınıf bir motor bakıyoruz ben şahsen nc750x almasını öneriyorum ama...
  6. muratylmz7

Orta sınıf motor (sohbet muhabbet)

Merhaba dostlar geçen hafta motorumu sattım artık orta sınıf bir motor almam gerekiyor. Birkaç ay önce forumda bahsetmiştim kampanyadan kawa versys 650 alıcaktım onu kaçırdım malesef. Sonraki araştırmalarım sonucunda NC750X - 750X DCT ye karar vermiştim 0 almak istiyordum. 2 Haftadır Hondanın...
  7. muratylmz7

Paslı egzoz temizliği hk.

Merhabalar arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim aklımda 2 soru var Bu arada ekleyeceğim görsel yağmura yakalandıktan sonra oldu 1-Paslı egzoz borusunu nasıl temizliyorsunuz 2- her hangi bir zararı varmı
  8. muratylmz7

Orta sınıf motor tercihi hk.

Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında görüşlerinizi ve tavsiyenizi almak istiyorum. Aktif olarak kullandığım motorumu orta sınıf bir motor ile değiştirmek istiyorum. İstanbul içerisinde günlük olarak işe gidip geldiğim ve yeri geldiğinde de rahatlıkla uzun yol yapabileceğim yorulmayacağım bir...
  9. muratylmz7

Aksiyon kamerası HK.

Merhaba arkadaşlar motorda kullanmak için aksiyon kamerası almayı düşünüyorum ama ne alacağım konusunda kararsız kaldım aktif olarak kullanan veya söylediğim bütçe aralığında öneri yapabilicek olan varmı ? Bütçe 10-15 Bin TL aralığında Araştırdığım 2 kamera var 1-İnsta360 x3 2-DJI Action 3...
  10. muratylmz7

İnterkom Hakkında

Merhaba arkadaşlar interkom hakkında bir sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim. Geçen sene kn550 isimli bluetooth kulaklık setini almıştım. Aldığım günden beri müzik dinlerken aşırı ses çıkardığından müziğin sesini genel olarak kısarak dinliyorum. Fakat Telefon...
  11. muratylmz7

Motor zincir bakımı hakkında yardım ?

Merhabalar herkese iyi forumlar dilerim birkaç sorum olacak bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim. 2024 Model KTM DUKE 250 kullanıyorum. 1- Motorumun zincirini yağlamayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir durum var motoru aldığımda bayinin bana söylediği 150 km de bir motor zincirini sürekli...
  12. muratylmz7

Hangi Motoru Tercih etmeliyim

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır aktif olarak işe gidip gelirken motor kullanıyorum 50cc bir kuba motor ile başladım daha sonrasında 110 cc yuki ye geçtim toplamda 8 bin km yol yaptım iki motor ile şimdi cc yükseltmek adına motor bakıyorum kafamda 3 adet motor var bu konuda fikir ve...

Yeni mesajlar