Motor Yağ testi hk.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Bilmiyorum instagramda gören oldumu önüme bir video düştü adamın biri Motul 7100 Brava 9000 yağ markalarını test adı altında test ettiğini söyleyerek 6 saattir aynı marka aynı model 2 scooteri orta sehpada kesicide tutarak hangisinin motor kitleyeceğini test ediyormuş :D motorların egzozları nar gibi kızarmış motorların anası ağlamış okadar tuhafıma gittiki bunu gerçekten yapmanın mantığı varmı merak ettim :D

Sonraki videolarındada motorlardan birinin subap kesmesinden dolayı komple blokları yenileyip aynı şeyi sonuç alana kadar deneyeceğini söyleyip denemeye devam ediyor :D

Video;

Fotoğraf;

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Videoyu izlemedim ama Brava bir dönem sosyal medyaya epey para dökmüştü. Bilinen ya da bilinmeye çalışan bir çok Youtuber üzerinden bu tip test adı altında reklamlar vermişti. Ben yine de risk almayıp bilinen kaliteli markalardan yağ almanızı öneririm.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Videoyu izlemedim ama Brava bir dönem sosyal medyaya epey para dökmüştü. Bilinen ya da bilinmeye çalışan bir çok Youtuber üzerinden bu tip test adı altında reklamlar vermişti. Ben yine de risk almayıp bilinen kaliteli markalardan yağ almanızı öneririm.
Ben kendim castrol kullanıyorum. Sadece yağ testi adı altında motorun bu kadar içinden geçmesi aşırı tuhafıma gitti :D

Saçmalık , yağ burda motorun kilitlenmesine asıl sebep olan nesne değil , önce hararet yapar piston şişer , biri biraz daha fazla hava sirkülasyonuna maruz kaldıysa o beş on dakka yada bir saat fazla dayanır..

Motosikleti
Ns200 15"
Yağ testi böyle olmaz, bir numune alınır ve laboratuvar ortamında test edilir. Bu test sonucunda yağın içeriği ne kabak gibi meydana çıkar.

Motosikleti
D400
İlk olarak bu yağ testi değil. hatalı bir iş =)

İkincisi (yanlıs hatırlamıyorsam) brava yağları piyasaya girmek için çok para yedirdi millete. hatta bu yağı kullanın motosikletiniz daha hızlı gider diyorlardı bazı youtube kanallarında.

Motosikleti
Ns200 15"
Böyle gariplikleri millet hala çok seviyor ,
80 ler de tv reklamlarında çıkardı , karteri sökülmüş otomobil yağsız kilometrelerce sürülür ağzımız bir karış açık izlerdik 😅
Milletçe fantastik şeyleri çok seviyoruz. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkincisi (yanlıs hatırlamıyorsam) brava yağları piyasaya girmek için çok para yedirdi millete. hatta bu yağı kullanın motosikletiniz daha hızlı gider diyorlardı bazı youtube kanallarında.
Bir kişiye bu reklamı verdiklerini görmüştüm, Spontini yağ değişiminde Brava marka yağ kullanmış ve skuter 120 km/h ulaşmış bunuda videoya almış. :D

Fakat şöyle bir durum var Spontini'lerin gösterge kalibrasyonları alayı rezalet 80 ile giderken 110 gösterdiği için bunu yalan ile reklama çevirmişler.

O parayı da satın alanlar ödedi 🤣
5 liralık arge ile yağ üretip 500 lira argeyle üreten den pahalı satabilmek için böyle videolarla ağzı laf yapan adamlara para yedirmek lazım..

Genel olarak siyasettede böyle değilmi , güzel konuşana veriyoruz 🙄

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Brava'ya bravo. Okuma bilmeyen, tiktokçu cemaatin hepsini etkiler bu video.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
niye kardeş gayet güzel piar bence.
Ben açıkcası piar olarak düşünmedim profil biraz troll çünkü başka yağlarında önceki seneler testlerini falan yapmışlar sadece motorların içinden geçtiklerini görmek tuhafıma gitti :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar