Arama sonuçlarınız

1. hacidayi

CBR250R Satıp R25 Alınır Mı?

Cbr250r 2017 250km yol gittiğimde beni baya yorduğunu hissettim.Buyüzden satmayı düşünüyorum.Merak ettiğim bunu satıp R25 alsam konfor,yakıt,bakım ... gibi masraflarda ne kadar farklar olur.Hergün işe gidip geliyorum gidiş geliş 25km.Yani merak ettiğim değermi yoksa boşverip kullanmaya devam...
  2. hacidayi

Sele ve Grenaj tamiri

Herkese hayırlı ramazanlar hayırlı oruçlar.Benim selemde 0,5mm'lik bir kesik var sanki bıçapın ucunu batırmışlar gibi istanbul avrupa yakasında tamir ettirebileceğim iyi bir yer var mı?Grenaj tamiri içinde fiyat olarak canımı yakmıyacak ama işçilik olarakta üzmeyecek bir usta tavsiye ederseniz...
  3. hacidayi

CBR 250 R Stop Etme Sorunu

Arkadaşlar 12.000 bakımına girdikten sonra motorumlar 1. viteste debriyaj sonuna kadar çekili ışıklara yaklaşırken stop etti sonradasında 1 sefer daha tekrarladı bunu ve trafikte 2. viteste giderken debriyaj sonuna kadar çekili ufak ufak fren yaptım gene stop etti fakat motor devride düşük...
  4. hacidayi

12.000 Bakımında Yağ Değişimi

Arkadaşlar motorumun 12.000 bakımını yaptırdım.Bakımda kullanılan yağ CASTROL POWER 1 RACİNG 4T 15W-50 TAM SENTETİK MOTOSİKLET YAĞI her yerde 10W-40 yazıyor ve 10W-40'lar daha pahalı anlamadım.Usta bütün racing motorlara bu yağı kullanıyoruz dedi.Bu bana sıkıntı çıkarır mı?
  5. hacidayi

Honda CBR250R Farım Patladı...

Arkadaşlar dün akşam kısa farım patladı ve yanlıyor.Fark konusunda pek bir bilgim yok arkadasın gittiği motosiklet malzemesi satan bi yer 2 tanesine h4 led 360TL diyo markasını bilmiyorum.Ne yapmalıyım pek bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz?
  6. hacidayi

HJC IS17 DAUGAVA MC1SF KASK

https://urun.n11.com/kask/hjc-is17-daugava-mc1sf-kask-P305651545 Arkadaşlar bu kasktan aldım fuarda.Doğru bir karar mı verdim emin olmak istiyorum.
  7. hacidayi

CBR250R 2017 Motosiklet Ustası ve Yıkama Tavsiye

Arkadaşlar İstanbul/Bahçelievler bölgesinde bildiğiniz gerçekten işinde iyi bir usta ve yıkama yaparken zincir bakımıda yapan yerler var o tarz bir yer tavsiye edermisiniz? Ayrıca takoz taktırıcam bunu internetten alıp ustaya götürüp taktırmakmı mantıklı direk ustaya götürüp ondan alıp...
  8. hacidayi

CBR250R Ekipman Tercihi Ve Zincir Dişli Seti

Arkadaşlar CBR250R aldım ekipman almam gerekiyor fakat kalan bütcem baya kısıtlı.Hemen köpürmeyin motordan kısıp ekipmana para ayırın diye öyle yapmıştım farklı problemler çıktı motoru aldıktan sonra neyse uzun lafın kısası bana ELDİVEN,KASK,DİZLİK tavsiyesi verebilirseniz minnettar olurum bu...
  9. hacidayi

Motosiklet Almak İçin Fuar Beklenmeli Mi?

Arkadaşlar ben motosiklet almak için fuarı bekliyordum hem ötv hemde fuara özel bir indirim olur diye bugun arkadaşlarımdan duyuyorum motosşklet klüpleri fuarı protesto ediyormuş gitmeyeceklermiş ve fuarda daha zamlı olacağını söylüyor.Cidden kafam karıştı ne yapacağımı şaşırıyorum ya bir ülke...
  10. hacidayi

Çin Motosiklet Tavsiye (7.000-8.000 TL)

Arkadaşlar 8.000 TL TVS Apachie 150 motosiklet almayı düşünüyorum.Çin olduğu için sıfır almayı düşünüyorum iyi bakarsam problem çıkartmayacağını düşünüyorum.Apache 180 var ama herkes 150 daha iyi diyor sebebini bilmiyorum neyse işin aslı 7.000-8.000 Tl arası bir motor alacağim ortalama 1-2...
  11. hacidayi

Mondial 180 Z One S Hakkında Bilgilendirme

Arkadaşlar son enflasyon indirimi ötv indirimi derken motorun fiyatı 7.658 TL.Günümüz şartlarını düşününce cidden iyi bir rakam fakat ne kadar kötü olabilirki demeden kendimi alamıyorum ve birde bunun 150cc olanı var onunlada kıyaslarsanız mükemmel olur.Bu motor hakkında bilgi ve tavsiyelerinizi...
  12. hacidayi

Neden Birbirimize Bunu Yapıyoruz?

Arkadaşlar bu aralar herkes kimse 0 motosiklet almasın bak nasıl fiyatı indirecekler diyor ve abi aman sakın almayın aldırmayın filan...Gelelim asıl konuya 2. el piyasasına bakıyorsun eeeee paşamın sattığı motorla 0'ı arasında 2 bilemedin 3.000TL fark var,lan sana inat gider 0 alırım bakıyor 0...
  13. hacidayi

15.000TL'ye Kadar Motor Tavsiye

Arkadaşlar elimde tam 15.000 TL para var zorlasam 16 olur.Hergün işe gidip geleceğim hafta sonlarıda gezebileceğim genelde artçıyla yazın belki uzun yolda yapabileceğim motosiklet almak istiyorum.Mümkünse vitesli almayı düşünüyorum SS yada Naked tarzıma uygundur diye düşünüyorum yani binicez...
  14. hacidayi

Vitesli Motora Geçiş (Benelli TNT 250)

Arkadaşlar vitesli motor almayı düşünüyorum bu sene sonunda fakat fiyatlardan dolayı baya bir çelişkide kaldım.Bajaj Ns 200 almakta karar kıldım dedim ve pişman oldum.Benelli TNT 250 diye bir motor gordujm efsane geldi bana bütün motorları arastırdım hepsi hakkında iyi kötü bilgi sahibiyim...

Yeni mesajlar