Arama sonuçlarınız

1. mavzer-i

yamaha ile honda indirim yaparda kawasaki geri kalır mı ?

indirim ise indirim harbi indirim bizde gel vatandaş önceki fiyat listesini de koyacaktım bulamadım. ama bi kaç gün önce versys 133 binlira bişeydi edit. önceki listeyi buldum
  2. mavzer-i

"Udemy" de eğitim veren var mı?

yakında udemy e video yüklemeye başlıcam. işten kalan zamanlarda özel ders veriyorum ama oraya da 30 - 40 saatlik bişeyler yükleyeyim istiyorum. 30 saatlik dersi mesela 30 videoda yapıcam. tüm videoları tek seferde mi yüklememi ister yoksa iki üç günde bir yüklesem de olur mu. var mı eğitim...
  3. mavzer-i

Bakım önemlidir "egsozt bilyası kontrolü"

soğuk havadan ötürü motorlar benzini daha iyi yakacağından ötürü egsozt bilyası kurumsuz kalacaktır. bilyanın bu durumda fazla yanmaması için egsozt taki bilyayı en kısa zamanda değiştirin. bol şanslar :D
  4. mavzer-i

Son zamanların trendi " zincir yağlama " konusu :)))

adet yerini bulsun aradan biraz zaman geçmişken yeni bir zincir yağlama konusu açalım dedim :)) havalar artık yağmurlu. zincir yağlama sıklığınızın değiştiğini umuyorum. yağmurlu havada bir gün yağlamayı unutursam zincirim pas tutmaya başlıyordu. siz ne yapıyorsunuz. her eve geldiğinizde...
  5. mavzer-i

"cc" düşürme niyetim var. ne tarafa düşüyoruz ?

diyorumki hazır motor fiyatları uçmuşken benim motoru satıp ufak bişeye geçsem mi diyorum. her ay 300 - 500 lira içeri giriyorum zaten. artık zorlamaya başlıyor motoru satarsam tüm borcumu kapatıp ufak bişey alırsam bu sefer her ay 1500 - 1700 artıya geçmeye başlarım diye düşünüyorum...
  6. mavzer-i

eve gelirken yaşadığım kaza! ya da yaşattığım...

akşam iş çıkışı eve fıtı fıtı gidiyorum. eve de baya yaklaştım hani. dönel kavşak. kavşağa girdim ama çıkamadım. çünkü kavşak içinde geçiş üstünlüğü bende olmasına rağmen çıkışta yavaşlamayan araç yüzünden ben durmak zorunda kaldım. ama öyle zınk diye durmadım. yavaşladım.. yavaşladım.. daha...
  7. mavzer-i

ben motosikletime ".........." marka yağı kullanıyorum. çünkü.......

boşluk doldurmaca oynayalım mı? ben motosikletime liqui moly marka yağ kullanıyorum. çünkü daha iyi olduğuna inanıyorum. ma2 sertifikasına sahip bikaç yağ markasından biri olduğunu öğrendim bide. deneme tahtasının bir videosunda yağ konusuyla ilgili bi konuşmada öğrendiğim kadarıyla ma2...
  8. mavzer-i

Afrika ile gezen adam

videolar abime aittir. gönül isterdi ben gezip çekeyim ama olmadı ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ---------- buda bir dram ile başlayan video :D
  9. mavzer-i

versys 650 - CB 500 X karşılaştırması

bir tarafta türkiyeye gelmeyecek bir motor olan honda cb 500 x diğer tarafta artık sadece sipariş üzerine gelecek olan versys 650 yalnız fren testinde kawasaki beni şaşırttı. aynı tepkiyi bana hiç göstermedi
  10. mavzer-i

Ön Arka güvenlik kamera Trafikte çekimi

aldığım kameranın trafikte uzun süre çekimini paylaşıyorum. ama bi sıkıntısı var. bazen kayda geçmiyor. koltuğun altında çok sallantıya maruz kaldı diyemi bilmiyorum. bu gün evden işe gelene kadar hiç kayda başlamadı bana ingilizce bişeyler diyo. kameralar takılı deyil tak falan diyo ama aslında...
  11. mavzer-i

Neredeyse bariyerlerle sevişiyordum

video ile ilgili yorum yapmayacağım. belki ben hatalıyımdır belki karşı taraf izleyip kendiniz karar verin.
  12. mavzer-i

Versys 650 "lastikler yenilendi" Metzeler roadtec 01 SE

dün lastikler değişti motordan çıkan lastikler 25bin km kullanılmış road 4 yeni takılan lastikler gıcır gıcır roadtec01SE aklımda road5 vardı ama metzeleri seçmemdeki nedenlerden biri yurt dışında yapılan testte lastiğin 1. gelmesiydi. bir başka neden metzelerin biraz daha ucuz olmasıydı...
  13. mavzer-i

sys M6L "motosiklet ön arka güvenlik kamerası" çekim kalitesi

motajını nasıl yaptığımı anlattım nasıl çektiğini gösterdim. aklında varsa almak isteyen buyursun izlesin aklında yoksa kimsenin belki fikir verir
  14. mavzer-i

sys M6L "motosiklet ön arka güvenlik kamerası" çinden geldi

21 mayıs tarihinde 655 liraya siparişini verdikten sonra bugün elime ulaştı. yurtdışından çıkması çok uzun sürdü. türkiyeye ağustos 1 de ulaştı. oraya gitti buraya gitti derken 10 gün sonra bana geldi ürünün linkini aşağıya koydum. bana bu ürün 655 liraya geldi. en ucuz versiyonunu aldım...
  15. mavzer-i

Motor Bloğunu Çatlatan gören duyan oldu mu?

bilindiği üzere motor yıkarken motoru yarım saat gibi bi süre soğumasını bekleyin derler. soğuk tasyikli su tutulduğunda motor bloğu çatlayabilir denir. özellikle barkın abi bu konuda bizi uyarıyor. ama peki bu durumda motor bloğunu çatlatan gören duyan oldu mu? 2000 li yıllarda abimde KLR650...
  16. mavzer-i

2020 - Kurban bayramı Minik Gezi

bu bayram tatilinde daha çok planım vardı 7göllere gitmek istiyordum oradan yakın olan yerlere de gitmek gibi bi planım vardı havalar çok sıcak olduğu için gitmek hevesimin oranı oldukça düştü ve gidemedim. ama ufak tefek bi gezi yaptım ve fotoğrafladım. bunları sizinle sırasıyla...
  17. mavzer-i

Sakarya çıkışlı bayram tatilleri günü birlik yer önerileri

bayramda aksilik olmazsa sakaryaya gidiyorum. geçen bayramda sakaryadan amasraya. sonraki günde sakaryadan 7 göllere gittim. bu seferki bayramda gene sakarya çıkışlı iznik gölü gezisi yapmayı planlıyorum gene günübirlik olcak. bayramın ikinci günü de zonguldağa gidicem haritadan baktığımda...
  18. mavzer-i

Kapalı alanda "sigara dumanı" neden çok etkiler.

bunun için doktora gitmeyi hiç düşünmedim. yani gitsemde ne dicem doktora sigara dumanından rahatsız oluyorum dicem dumanlı ortamda bulunma dicek. açık havada, balkonda, bilimum rüzgarın olduğu yerlerde çok etkilenmesemde kapalı alanda. yani çalışma ofisimde ve benzeri küçük odalarda yanımda...
  19. mavzer-i

Emniyet şeridende bekleyen kamyona arkadan giren motorlu genç

genç arkadaş ya dalgın ve bakışı düşük emniyet şeridinde gidiyordu ya da makas ata ata giderken bi anda emniyet şeridine çıkınca kaçınılmaz kaza oldu kendisine geçmiş olsun diyorum. HABER LİNKİ
  20. mavzer-i

Bir ömür boyu Hangi Motosiklet (3 harfli) "eğlence amaçlı"

motosiklet seçimi yaparken bir çok kriterlere göre değerlendirme yapıp bir çok motosikleti eliyoruz ve geriye kalan gariban motosikletlerden birini seçmek zorunda kalıyoruz. seçim kriterlerinde fiyatı, yakıtı, şehir içi kolaylığı, şehir dışı kolaylığı, kampa gitmek için, cafe önüne çekmek için...

Yeni mesajlar