Arama sonuçlarınız

1. SnappyninRuh

Yunus polislik mantıklı mı?

pazarda limon sat ama gururunla yaşa kardeş, 6 ay askerlik üstüne 6 ay da sözleşmeli kaldım sana söyleyeceklerim bunlar
  2. SnappyninRuh

Polisin anahtar alma yetkisi var mı?

motorcuların tiplerine bakılırsa polis böyle hareket etmekte haklı,ama ortalık o kadar bozulduğu için polisler böyle davranmya başladı. serseri motorcuların yanında efendiler de yandı hiçbir polis durup dururken aa dur şunun anahtarını alayım demiyor
  3. SnappyninRuh

Motor 3 4 denemeden sonra çalışıyor

senin yapacağın şey akü kapağını söküp voltmetre ile ölçmek dururken ve çalışırken belirli bi voltaj üstüyse boşuna aküye para verme buji aküden ucuzdur ilk önce,buji al değiştir bak,motorun biraz açılsın rodajını güzelce yap akü öyle hemen çöp olacak bir şey değil,beklediği yerde biraz...
  4. SnappyninRuh

Motor 3 4 denemeden sonra çalışıyor

bir çok sebep olabilir,sıfır motorlar alışana kadar böyle olabilir ngk iridyum buji deneyin
  5. SnappyninRuh

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

senin pejo kötüymüs galiba usta
  6. SnappyninRuh

Pcx arka süspansiyonlardan ciyaklama sesi gelmesi

pislendiyse olabilir toz toprak kaçmıştır yağmır kaçmıştır,hareket eden parçaları her zaman temiz tutmaya özen gösterin sorun yaşamazsınız
  7. SnappyninRuh

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

10 kilometrede 1 litre benzin yakıyorum 100 kmde 10 litre yapar pejo 70cc moped tuninngli 🤔
  8. SnappyninRuh

Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

adamlar yeni enjeksiyonlu model fln getirdi ama beş para etmez,yemin ederim mercedes gibi yaylanan bir motordu benim için,çok rahattı ve sattığıma bin pişmanım
  9. SnappyninRuh

En sorunsuz motosiklet

Benim yaptığım ve araştırdığım kaynaklara göre hangi sınıf olursa olsun yüksek cc,düşük sıkıştırma hacmine sahip bir motor o kadar uzun ömürlü oluyor,marka olarak bakacak olursak da honda rakiplerine göre daha düşük sıkıştırma hacmi sunuyor
  10. SnappyninRuh

Yurt Dışında ALışveriş Hakkında Yardım Gerekli

abiler yurt dışı alışverişi sordum şişme karı muhabbetine nasıl geldi konu:oops:🤔
  11. SnappyninRuh

merhaba abi alman bir site bulamadım,bu sitede parçalar çok fazla ve fiyatlar nispeten daha uygun 1737452939 merhaba abi,sitede türk lirasına çevirme olayı da var,sanırım onların kendi kurları var tam emin olamadım
  12. SnappyninRuh

kartımdaki türk parasıyla alışveriş yapabilir miyim yoksa euro olarak paramın gözükmesi mi lazım hocam,amazon payle ödeyince ne gibi farklılık oluyor
  13. SnappyninRuh

Selam abiler kardeşler mopedim için parça sipariş vereceğim,ama direkt olarak türkiyeye değil almanya da yaşayan akrabamın ev adresine vereceğim, Dikkat etmem gereken nedir? Türkiye iş bankası kartım bu sitede alışverişe uygun mudur? başka neler yapmalıyım,saygılar.. site ...
  14. SnappyninRuh

Motor ve Motorcu Hikayeleri / Sohbet Amaçlı

geçen yaz pejo 103ü yeni aldığım vakitler işe onunla gidip geliyordum,açık egzoz ortalığı inletiyor sanarsın 600lük motor geliyor,arkama ktm yol motoru takıldı bir müddet sonra takip ettiğini anladım korna vs benzinliğe çekip tanıştık kendisiyle bir ton gençlik anısı dinledim ve işe geç kaldım:)
  15. SnappyninRuh

Burun Estetiği Hk.

bilirim afedersin ama döl gibi bişey,zamanla geçiyor korkulacak bir şey değil sürekli burun içini nemli tut
  16. SnappyninRuh

Çarptığınız en garip şey?

tavuk,koyun,köpek hepsinin de kanıtı var
  17. SnappyninRuh

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

ben de sevmedim,hondanın korna tuşunun yer değiştirmesi kadar gereksiz bir güncelleme olmuş,ha tabiki emek var emeğinize sağlık.💪
  18. SnappyninRuh

Motoru dedemin odasına koydum biraz kavga ettik ssli

motoru garajda üstü kapalı vaziyette saklıyordum ama kaloriferli ortama koymak istedim biraz dedemle kavga ettik ama olsun:cat:
  19. SnappyninRuh

Yeniden Merhabalar Dostlar Özleyenler

Merhaba ben namı diğer tavuk katili snapy:)hatırlayan üç beş kişi çıkar elbet en son cbfim vardı onu da satınca uzun süre motorsuz kaldım 2 sene kadar devamında da bu güzel yarışlık pejoyu aldım hersey tam set italyan anlayacağınız eskilerden dostlara selam olsun:cat: