Arama sonuçlarınız

1. lordmayros

KTM Hintli Bajaj ın oldu

hiç bir motor bu paralara satılmaz normalde ama başımızdakiler diyorum ve gerisini siz getirin çıplak motora ek %30 gümrük vergisi ayrıca bir yerimizden uydurduğumuz gözetim vergisi ki 800cc de 10.000$ %37 ÖTV %20 KDV Allah'ım oranlara paralara bak benim motora örnek verirsek Amerika satış...
  2. lordmayros

motomax indirimi hakkinda

İndirimler en azindan benim aldigim urunlerde gercekten yapilmis Ama bazi urunlerde once bindirim sonra indirim diyenler oldu bana denk gelmedi Sena nin giris seviyeside olsa intercom mu 2.000 tl gibi bir rakama bence iyi yurtdisi fiyati 100$ urunun
  3. lordmayros

Üst düzey kask önerisi

Haftaya Almanyadan alacaktım kaski ama Motomax indiriminde AlpineStar Supertech R10 denk geldi 32.000tl ye Onu aldim Umarim dedikleri gibidir kask incelemelerde yere göğe sığdıramadılar.
  4. lordmayros

Aman patlamasinlar olan benim kaska olur FC motodan daha ucuza AlpineStar Supertech R10 satti adamlar keşke Shoei de satsalarmis
  5. lordmayros

KTM Hintli Bajaj ın oldu

2003 yilinda Duke 390 alacaktim bu tasarim yuzunden dominar almistim :)
  6. lordmayros

Almanyadan kask alacaktim haftaya İndirimi gorunce Alpinestar Supertech R10 aldim FC Motodan uciza geldi Birde Sena intercom aldim Bu neyin indirimiyse
  7. lordmayros

KTM Hintli Bajaj ın oldu

KTM nin böcek kafasini degistirseler yeter Abi hayatimda bu kadar cirkin bir kafa gormedim ve adamlar inatla tum seriye uyguluyor sanirim bunlari o kafayi cizen muhendis batirdi 😂😂
  8. lordmayros

KTM Hintli Bajaj ın oldu

Hintli oldu Hintli deyince marka çöp olmuş gibi bir bakış hissediliyor ama zaten uzun yillardir ticari faliyetleri yuruten firmalar Ayrica sunuda bilmenizi isterim Jaguar Land Rover da Hintli Tata Motors sirketinin 🤭🤭
  9. lordmayros

Motorsiklette Araba Yağı Kullanabilir miyiz?

araç yağları eğer özel performans yağları değilse 10w60 gibi motosiklette olmaz motosiklerler 14.000dd ye kadar devir çeviriyor araçlar 6.500dd o yağı motora koyarsanız yanar 1.000km sonra
  10. lordmayros

Orta sınıf motor tercihi hk.

bende Kawasaki alırken herkes karşı çıkmıştı ama ben biraz aykırı bir tipim herkeste olmayanı kullanmayı seviyorum az olsun ve tipi benim çok hoşuma gittiği için muadillerinden bi tık fazla paraya Kawasaki aldım 5.000km dir biniyorum geçen hafta km gelmediğinden yıllık bakımını yaptırdım...
  11. lordmayros

Bp? Po? Opet? Sheel? Tp?

ben anahtarlık kullandığım için araba motor farketmeksizin shell xden alıyorum daha motoroda arabayada başka marka yakıt girmedi
  12. lordmayros

TVS Rtx 300

görünüm güzel gelirse fiyatı uygun şekilde garaja koyabilirim bir tane ara sıra yakın turlara gelir bu
  13. lordmayros

Üst düzey kask önerisi

Kaskı Almanya dan alacağım Köln de bildiğiniz bir yer var mı acaba? birde motoin.de deneyimi olan var mı acaba ? aşağıdaki arkadaşı almayı planlıyorum https://www.motoin.de/Helmets/Integral-helmets/Shoei-GT-Air-3-Discipline-full-face-helmet::84300.html?shipping=dp_dp&country=TR
  14. lordmayros

Üst düzey kask önerisi

Naked Kawasaki kullaniyorum
  15. lordmayros

2025 BMW S1000RR mı Ducati Panigale V4 mü?

Benim oyum NINJA H2 SX SE Den yana ☺️
  16. lordmayros

Üst düzey kask önerisi

Yorumlar icin tesekkurler Sanirim HJC RPHA 1 alacagim MotoGP ve WSBK daki kaskin aynisini diyor kendileri
  17. lordmayros

Üst düzey kask önerisi

Arkadaşlar suan elimde 3 adet kask var ama hepsi orta seviye biri yarim felan Bu yaz biraz yol yapmayi planliyorum İyi bir kaska ihtiyacim var benim bulduklarim asagidakiler ama farkli alternatife acigim Ne alayim ? Shoei GT Air 3 Arai Quantic Schuberth S3 HJC RPHA 71
  18. lordmayros

Servis bakım ücretleriniz

Ben simdi ciktim servisten Kawasaki Z500 ün 1.yil bakimini yaptirdim 3.500tl Kullanilan malzeme 2lt yağ Kawasaki orjinal yağ filtresi Baska birsey yok Birde zincir ve jantlar temizlendi zincir yaglandi he birde yalan olmasin on amortisor biseylerini yagladim dedi ama hatirlamiyorum...
  19. lordmayros

Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

Zaten piyasada cok az test edecek motor cok zor
  20. lordmayros

Moto guzzi alanların ortak sorunları:((((

Ben kendimi zor tutuyorum 1 haftadir V100 Mandello S öhlins elektronik suspansiyonlu modeli almamak icin :( Motor cok hosuma gitti 1042cc ama cift silindir, bu CC de insan 4 silindir ariyor Valla cok kafam karisti

Yeni mesajlar