Arama sonuçlarınız

1. lordmayros

motomax indirimi hakkinda

Haydiii bende R10 kask ile sena intercom aldım ikiside hazırlanıyor da 5 gündür bu iptal işi nereden çıktı ya iptal gerekçeleri neymiş ki ?
  2. lordmayros

50cc uzun yol maceralarım

Valla helal olsun iyi cesaret iyi macera ah şu gençlik ah
  3. lordmayros

arayıp bilgimi verdiler ?
  4. lordmayros

Toprak Razgatlıoğlu MotoGP'de. Yeni Takımı Yamaha Pramac Racing olacak

Yamaha icin halen resmi bir aciklama yok herkes olasilik diyor Yamaha Topragi Motogp testine goturmus ama destek vermemisti toprakta kizip birakmisti ama o yaris direktoru degismis O yuzden tekrar yamaha diyebilir Heryerde ayni gicik bir yonetici nelere mal oluyor
  5. lordmayros

İnstagramdan herkes motomax etiketi ile gelen urunleri paylasmis Benimki de hala hazirlaniyorda iptal olursa yıkılırım o kaski o fiyata yurtdisindan bile bulamam
  6. lordmayros

Burada sorulmasi gereken soru şu aslında Bu adamlar %40 indirimle mallari satip kar edebiliyorlarsa ki bu kar magaza kirasi sigorta eleman elektrik su vs vs bu giderleri dustukten sonra ki kardan bahsediyorum Bu adamlar normal fiyatta nasil bir marjla satiyorlar Diyelim boyle bir marj yok...
  7. lordmayros

Motoru 3 ay yatırma hakkında

Duydugunuz şey karincalanma olayi diye geçer halk arasinda, piston userinde beyaz pas lekeleri olusur ve bu paslanmaya bagli piston sıkışabilir yada pasli yüzey gömlekleri çizebilir ama bunun olmasi icin yaklasik olarak 5+ yil gibi bir sure motorun yatiyor ve nemli bir ortamda olmasi gerekir...
  8. lordmayros

Benim siparis 26 si ama hazirlaniyor yaziyor 2 para urun aldim oyle doldurmadim da ama kısmet
  9. lordmayros

Ktm duke 390 mı svartpilen 401 mi

ben zamanında duke 390 alacaktım ama kafa tasarımını hiç sevmediğimden Dominar 400 almıştım ama svartpilenin kendine has bi tasarımı var ama sanırım duke 390 makyajlandı ekran felan değişti özellik bakımından daha dolu diye biliyorum birde grenajları parlak ve canlı onunda öyle bir albenisi var...
  10. lordmayros

valla bizde pahakı mahalı ama yurtiçi ile çalışıyoruz içlerinde en iyi o
  11. lordmayros

yaw bu MNG yi DHL almadı mı ? bu nasıl kargo şu ülkede işini layığı ile yapan firma sayısı o kadar azki :(
  12. lordmayros

Benim urunler halaen hazirlaniyorda Bi benim kargoyu cikamadilar :(
  13. lordmayros

Motoru 3 ay yatırma hakkında

ben eylül gibi garaja koyar mart nisan gibi çıkartırım yaptıklarım paddock standa alıyorum arka lastiği yerden kesiyorum ön lastiğin altına strafor koyuyorum oda yerden kesiliyor zincirini yaglıyorum depoyu dolduruyorum aküyü söküyorum temizleyip branda ile kapatıyorum
  14. lordmayros

Kulak Tıkacı 3500 Lira

Bendede var ama kaskı takerken düşüyor :( nasıl takıyorsunuzda kulakta kalıyor :rolleyes:
  15. lordmayros

Servis bakım ücretleriniz

seneee 2007 bir w124 E200 sanırım 1994 modeldi kare motor dedikleri çok noktalı enjeksiyonlu sürmüştüm Allahımmm geminin içinde gidiyor gibi çok keyifliydi bence tam bir koleksiyon ve keyif arabası bende E46 saklıyorum garajda daha 160K da
  16. lordmayros

Kışın Motor 4-5 Ay Yatıyor Akü Bitmemesi İçin Aküyü Söksem

Bir tane Bosch C3 Şarj cihazı alın takın şarja tekrar kullanana kadar dursun cihaz aküyü doldurunca kesiyor şarjı ve ara ara çok küçük elektrik akımıyla uyandırıyor tam şarjı korumak için ben yıllardır kullanırım.
  17. lordmayros

Motomax dan Knox Clout Pantolon alacaktım 7.700 e indi fiyatı ama Tech90 marka olan 4.200 tl ikiside Jean ve ikiside AA koruma sertifikalı Knox a bu parayı vermek yerine Tech90 dan 2 renk mi alsam acaba ? deneyimi olan varmıdır ?
  18. lordmayros

KTM Hintli Bajaj ın oldu

2023 yazacaktım bi yirmi yıl yemişim 😂
  19. lordmayros

benim siparişler halen hazırlanıyordu çıkan bi kargo yok şimdide site kapanmış kontrol de edemiyorum acaba işkillenmelimiyim :S
  20. lordmayros

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

geçen sene bayiye artislik yapmıştım Hornet 750 yi 350.000 e verirsen alırım diye 370.000 e bırakmıştı almadığım aklımı seveyim :) Liste fiyatı 617.000 tl adamlar vergileri birden değilde ay ay yavaş yavaş ne tatlı geçirdiler

Yeni mesajlar