motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bu bana algı operasyonu gibi geldi. Batan geminin malları deyip yaygaraya getirip malları çaktılar gibi, alıcı olmayanda aldı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Güzel mont ama omuz,kol ve dirseklerdeki siyah kısımlar güneş gördüğünde bir zaman sonra kızıl bir renge dönüyor. Gördüğüm tüm Held Tropiclerde aynı sıkıntı vardı.
yazlık ekipmanda olabildiğince açık renk almak lazım. beyaz ya da açık gri olunca da bu sefer çabuk kirleniyor ama güneşte yanmamak için iyi oluyor.

Motosikleti
D400
yazlık ekipmanda olabildiğince açık renk almak lazım. beyaz ya da açık gri olunca da bu sefer çabuk kirleniyor ama güneşte yanmamak için iyi oluyor.

bir kere yeşil yelek ile uzun yol yaptım yeleğin üstündeki böcek cesetlerinden dolayı midem bulandı :D siliyorsun silüeti kalıyor.

en temizi benim gibi pis insanlar için siyah ekipman + syah yelek

Motosikleti
bir kere yeşil yelek ile uzun yol yaptım yeleğin üstündeki böcek cesetlerinden dolayı midem bulandı :D siliyorsun silüeti kalıyor.

en temizi benim gibi pis insanlar için siyah ekipman + syah yelek
Siyah sıcak çeker, gece karanlıkta da zor görünür.
En iyisi benim gibi pasaklı olmayı kabullenin. :)

Montun üzerindeki böcek ölüleri aşırı çok olmaya başladığında montu askı ile duşakabinin yanına asıp duşun tazyikli suyu artık ne kadar olursa o şekilde çok ovalamadan yıkıyorum, elime ne geçerse şampuan, duş jeli falan yetiyor, deterjan da kullanmıyorum, sonra askı ile balkona asıp öyle kurutuyorum.
Bir keresind ekışlık montumu korumaları çıkarıp çamaşır makinasında en hassas programda yıkama gafletinde bulundum, üzerindeki reflektörleri yapıştırmaymış, hepsi döküldü, bir daha ekipmanları çamaşır makinesine atmam dedim. ara sıra bu şekilde su görse benim için yeterli diyorum, yoldan gelen egzos vb yüzünden rengi biraz grileşiyor ama dert etmiyorum.

Motosikleti
D400
Siyah sıcak çeker, gece karanlıkta da zor görünür.
En iyisi benim gibi pasaklı olmayı kabullenin. :)

Montun üzerindeki böcek ölüleri aşırı çok olmaya başladığında montu askı ile duşakabinin yanına asıp duşun tazyikli suyu artık ne kadar olursa o şekilde çok ovalamadan yıkıyorum, elime ne geçerse şampuan, duş jeli falan yetiyor, deterjan da kullanmıyorum, sonra askı ile balkona asıp öyle kurutuyorum.
Bir keresind ekışlık montumu korumaları çıkarıp çamaşır makinasında en hassas programda yıkama gafletinde bulundum, üzerindeki reflektörleri yapıştırmaymış, hepsi döküldü, bir daha ekipmanları çamaşır makinesine atmam dedim. ara sıra bu şekilde su görse benim için yeterli diyorum, yoldan gelen egzos vb yüzünden rengi biraz grileşiyor ama dert etmiyorum.

bence sıcak mevzusu için üstüne reflektör yeşil yelek giymek sıcaklık konusunda yeterli :D yeleği at makınaya yıka geç

Motosikleti
bence sıcak mevzusu için üstüne reflektör yeşil yelek giymek sıcaklık konusunda yeterli :D yeleği at makınaya yıka geç
Ben yazlık mont alırken revit eclipse'ın gri modelini almıştım. püfür püfür çok rahat, rengi de gri ama aslında beyaz desem yalan olmayacak gibi çok açık gri. sinek-böcek ölülerinden çabuk kirlenmesi ve yoldaki toz ve egzos dumanlarından falan renginin koyulaşması dışında sorunum yok, kirlenme olayını da pasaklı olmayı kabullenerek çözdüm, motorum da çoğu zaman toz içinde zaten montun da kirli olması çok farketmiyor.

Vom

Bu sabah kargom gelmiş (sc exo 1400 carbon) eve gidemediğim için daha test edemedim. Beden konusunda teredütteyim M beden aldım olmazsa değişim süreci nasıl ilerler merak ediyorum (s bedenle değiştiririm oda stokta var şuan)

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Benim urunler halaen hazirlaniyorda
Bi benim kargoyu cikamadilar :(

Arkadaşlar yazlık için Held Tropic 3 alınır mı ? Alternatif olarak ne önerirsiniz.
Cok memnunum kullaniyorum.Gayet şık duruyor.Guvenli oldugunu da dusunuyorum. Beden olarak normalde xl giymeme ragmen L beden tam oldu alirken.baska bir sorun yasamadim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ilk gun siparis verdim.Kask hala hazirlaniyor :) Ümidim var ama :)

Son düzenleme:
ben de kask, mont ve ayakkabı olmak üzere üç parça ekipman siparişi vermiştim ayın 26'sında fakat hala ürün hazırlanıyor gözüküyor.

İnşallah siparişler bir an önce gelir :)

hzoj7pk.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar