Arama sonuçlarınız

1. C

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2024 crf 250 rally max 3.5 lt/100 km, min 2.9 lt/100 km
  2. C

Crf 250 rally,karter bloğu üzerinde çatlak

İlk başlarda yoktu o çizgi. Şu an 4000 km son 300 veya 400 km arasında bu oluşmuş. Ama dediğiniz gibi sızdırma su eksiltme yağ eksiltme gibi bişey yok. Başka motorlarada baktım o düz beyaz çizgi yok. 🤷 1753436099 İçe doğru derin çizik gibi kabarık değil.
  3. C

benim o kalıp izinin hemen altında ince çizgi gibi gözüken yer. daha önce o iz yoktu. tırnakla bakınca yükseklik farkıda var gibi takılıyor. fakat herhangi bir kaçak sızdırma yok. 🤷‍♂️
  4. C

Benim ilk başta yoktu sonradan olmuş bu çizgi ben ondan şüphelendim. Şu an yağ kaçağı terlemesi falan bir sıkıntı yok. Eğer çatlaksa daha da büyür kırılır gibi şeyler olursa sıkıntı olur. Ondan endişeleniyorum. 1753393574 Vicdanen rahatsız oluyorum aklıma geliyorda. Koruma demirinş söküp...
  5. C

Serviste takılmadı malesef. Ama sorduğumda garanti ile alakalı bir problem olmaz demişlerdi. Fakat tahminimce kullanıcı hatası veya yanlış montaj diyecekler. Ama herhangi bir vurma, darbe falan yok. Fazla sıkıpta çatladı desem o da değil. Kendi civatası çok daha sıkıydı. Bilemedim. Instagram...
  6. C

Motorun şaseye bağlantısı olan civatayı söküp koruma demiri bağlantısı takılıyor. Fotoğrafı atamıyorum. Sağ karter üzerinde enlemesine çizgi veya çatlak var. Ama oranın çizilme ihtimali yok 1753381086 https://hizliresim.com/263ly2c
  7. C

Merhabalar, 2024 crf 250 rally sahibiyim. Aldığımda kendim motor koruma demiri taktım. Yaklaşık 4000 km sonra karter bloğu ile şase aradaki bağlantının olduğu yerde çizgi yada çatlak gibi birşey farkettim. Sızdırma veya terleme herhangi birşey yok. Civarlarıda çok sıkmadım , düşme kalkan vurma...

Yeni mesajlar