Arama sonuçlarınız

1. BloodyBaron

Honda Honda CBR 500R Kullanıcıları/Bılgı Paylasım Baslıgı

https://shbd.io/s/noyeNxBi Motosikletim satılık arkadaşlar. 4 sene olacak dile kolay, üniversiteye başlarken babam almıştı. Ankaraya bir kez getirdim fakat arkadaş bulamayınca geri götürdüm. Sonraki yaz ise amerikaya gittiğim için doğru düzgün binemedim. Bütün kozmetik hataları benden önceki...
  2. BloodyBaron

Honda Cbr500R Garip Marş Durumu

Teşekkürler arkadaşlar 🙏🏼
  3. BloodyBaron

Arkadaşlar sanırım sorun akü. Marşa basarken 8 voltun bile altına düştüğü oluyor. Motosiklet şarj ediyor çünkü kullanıp denediğimde sorun olmuyor. CBR500Rın aküsü 90 derece yatay yerleştirilmiş, bu yüzden normal sulu akü kullanamıyorum sanırım. Akü önerebilir miyiniz? Fulbat FTZ10S...
  4. BloodyBaron

Dene Merhaba. Deneyeceğim hocam. Maalesef stajdan dolayı eve gittiğimde dermanım kalmıyor. Muayenesi olmadığını fark ettim, o yüzden mesajı yazdığımdan beri binmeye fırsatım olmadı. Yarın sabahtan muayeneye gideceğim. O zaman denerim dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim. 1754661137 Bunu da...
  5. BloodyBaron

Tekrardan kontrol edeyim multimetre ile. 👍🏻
  6. BloodyBaron

Yarın sabah deneyeyim hocam fakat değişen bir şey yok diye hatırlıyorum.
  7. BloodyBaron

Merhaba öncelikle. Foruma girmeyeli uzun zaman oldu. Ankarada okulumla uğraştığım için motoruma uzak kaldım. Haliyle foruma da uğrayamadım. Yarın stajım başlıyor ve motorla gidip geleceğim. Fakat motoru ilk çalıştırdığımda arıza ışıkları sökmüyor ve farklı bir sesle çalışıyor. 2 sn sonra...
  8. BloodyBaron

Ağır hasarlı motor sigortanın tamir etmek istemediği motordur. İhale usulü satılır ve alan kişinin insiyatifine kalır. Ben hayatta almazdım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-uzun-omurlu-japon-ful-bakimli-en-dolusu-1218290493/detay bu ilan fena durmuyor. Servis bakımlı ve...
  9. BloodyBaron

Ben 3 senedir kullanıyorum 52 binde aldım 60 binde şuan. Çok kullanamadım okulumdan dolayı göründüğün gibi ama hiçbir sorun açmadı. 190 200e biraz yorgun motorlar bulursun bence. 220 civarı eder o kmlerde o modellerdeki motorlar. Ben de satmayı düşünüyorum 230 240 bandına bulablirsin...
  10. BloodyBaron

uzun yolculuk için motor önerisi bütçe 200k

O paraya daha hacimli ve sorunsuz ben başka bir motor bilmiyorum. Kendim 2 senedir kullanıyorum, 2 defa ankara tavşanlı da yaptım. Hiç üzmedi sağolsun.
  11. BloodyBaron

uzun yolculuk için motor önerisi bütçe 200k

Temiz bir CBR 500 R derim ben. CB500F de olur tabii ki.
  12. BloodyBaron

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

Bence fiyatları güzel. Hem bizim eski cbr 500 piyayasına biraz can gelmiş olur belki 😁
  13. BloodyBaron

Ankara içi usta önerisi

Merhaba öncelikle bu konunun benzerini kütahya için açmıştım ama motoru o çevrede tavsiye edilen yerlere götürecek fırsatım olmadı. Ankaradayım üniversite için. Motorum cbr 500 r özellikle amortisör işinden anlayan dürüst işini hakkıyla yapan bir usta önerilerinize açığım.
  14. BloodyBaron

Kütahya Çevresi Usta Önerisi

Motosikletimin amortisör ve antifriz bakımlarını yaptırmam gerekiyor. Büyük şehirlerdeki iyi ustalara gidip gelmem zaten 600-700lirayı buluyor. Kütahyada çevre illerde önerebileceğiniz, amortisör işini becerebilecek usta var mıdır?
  15. BloodyBaron

Disk Kilidi Önerisi

Merhaba öncelikle Bu konu yüzlerce kez açıldı biliyorum ama gene de emin olamadım. Motorum cbr 500r. Elimde zincir var 2mt 14mm. Burada konusunu açmıştım: http://www.motosiklet.net/forum/motor-aksesuarlari/205792-zincir-kilit-onerisi-sorular.html Disk kilidi almam gerek çünkü alarmli bir şey...
  16. BloodyBaron

Sararmış Ön Siperlik

Merhaba öncelikle Motosikletimin ön camı önceki sahibinden dolayı baya kötü olmuş. Yapıştırdığı çıkartmaların dışındaki yerler çatlamış gibi olmuş. Farlara yapılan kloroform gibi bu camı da eski haline getirebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.
  17. BloodyBaron

Fren Balatası Marka Seçimi

Selam öncelikle Motorum cbr 500 r. Arka fren balatları bitmiş ve değiştirmem gerekiyor. Önümde seçenek olarak bütçeme uygun EBCnin fa140v yarı sinterli ve galferin yarı metal balataları var. Galferim yarı metal balataları yarı sinterli mi oluyor onu anlamadım. Bir tane galfer satan yeri...
  18. BloodyBaron

100-110 bin bandında motor önerisi

Merhaba öncelikle, Driftten her ne kadar memnun olsam da gücü çevreyollarında bile tehlikeli hale geliyor. Sollamaya çıkamıyorum kaçamıyorum araçlardan. Frenleri de çok iyi değil. O yüzden motosikletimi değiştirmek istiyorum. Bu bütçelerde genelde CBR500R,cb500f , Dominar 400UG, mt 25, r25 ve...
  19. BloodyBaron

Motosikleti uzun süre kullanmayacksak depo boş mu olmalı dolu mu?

Merhaba öncelikle Sorum başlıkta da yazdığı gibi depoyu boş mu bırakmalıyım dolu mu? Boş bırakırsam havadaki nemden dolayı deponun paslanmasından korkuyorum. Dolu bırakırsam da içindeki benzin nemlenip depoyu paslandırabilir diye düşünüyorum. Tam olarak hangisini yapmam gerekiyor emin değilim...
  20. BloodyBaron

Tubeless Lastik Şambrel İle Kullanılır Mı?

Merhaba öncelikle Kısaca başta sorumu yazayım. Ön lastiği 2.50 18(tubetype) arka lastiği 2.75 18(tubetype) olan jantlara elimdeki fazlalık 2.75 18(Tubeless) ve 90 90 18(Tubeless) lastikleri takabilir miyim? Eğer jantın yanaklarından hava kaçırır derseniz şambrel ile tubeless lastiği...

Yeni mesajlar