Arama sonuçlarınız

1. BigLion

2016 Çıkışlı Piaggio XEvo250

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-2016-cikisli-piaggio-xevo250-705209513/detay/ HERKESE GÜVENLİ SÜRÜŞLER Fiyat Düşmüştür.
  2. BigLion

2018 ÇIKIŞLI EXTRALI TEMİZ TRACER 700

2018 ÇIKIŞLI EXTRALI TEMİZ TRACER 700 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2018-cikisli-extrali-temiz-tracer-700-624562185/detay/ İlan No: 624562185 Not: Motorun fiyatını indirdim.
  3. BigLion

Maxiscooter Satılık

Herkese Merhaba, Rodajı titizlikle yapılmıştır. Motorumdan çok memnunum kusursuz çalışmaktadır sadece tarz değişikliğinden dolay satılıktır. Sizde benim gibi bakımlarını yetkili servisinde aksatmadan yaparsanız çok uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Avrupa da gördüğüm en yaygın...
  4. BigLion

Motosiklet Eğitimi Nereden Alınmalı?

Merhaba Arkadaşlar, Benim sorum eğitim hakkında. Seviye 2 eğitim almayı düşünüyorum. İstanbul da nereyi önerirsiniz, fiyat/ kalite açısından en mantıklı, en verimli eğitimi nereden alabilirim? Yamaha Riding Academy fiyatı Honda eğitiminin yarısı, neden bu kadar fark var 2 kurs arasında...
  5. BigLion

Işıklı gidon topuzu

Merhaba Işıklı gidon topuzu aryorum, bildiğiniz bir site varmı? Turuncu ışıklı gidon topuzu, maxi scooter için?
  6. BigLion

19 Mayıs Istanbul dan yakın yerler

Merhaba 19 Mayıs cuma itibari le İstaanbul dan civar yerlere toplu gezi planlayanlar var mıdır? Tecrübeli toplu sürüş organizatörlerinin bu hafta sonu için bir planı varsa burada paylaşabilir ler mi?
  7. BigLion

Aksesuarini Goster

Merhaba, bu baslik altinda motorlarimiza takip takistirdiklarinizi paylasirsak eglenceli ve faydali olabilecegini dusunuyorum. Evet dun itibari ile one 2 adet led sis fari, arkaya da tek led stop lambasi taktirmis bulunmaktayim. Fark edilebilirligi artticagini umit ediyorum. [/url][/IMG]...
  8. BigLion

Ekstra far takma sorunu!!!

Merhaba Arkadaşlar, Motorum xevo 250 ve arkaya ekstra far takmak istiyorum ama farı monte edecek yer bulamıyorum, bir çözümünüz var mıdır? Far ve motor fotoları aşağıdadır. Şimdiden teşekkür ederim. [/url][/IMG] [/url][/IMG][/url][/IMG]
  9. BigLion

Yurt dışı gezileri (motorsuz)

Merhaba, Yurt dışında en begendiğiniz, yaz aylarında görüşlmesi gereken, tavsiye ettiğiniz ülke, şehirleri yazarmısınız, mesela Salzburg, Avusturya ya giden var mı hiç?
  10. BigLion

Kitap Tavsiyeleri

Merhaba Arkadaşlar, Hayatınızda okumuş olduğunuz kitaplar içerisinde en beğendiğiniz, tavsiye edebileceğiniz kitaplar(bilimkurgu, fantastik,olmassa iyi olur) nelerdir? Daha çok yaşanmış olayları anlatan romanlar, tarih, bilim/teknoloji,kitapları olabilir. İlk öneri ile ben başlayabilirim...
  11. BigLion

Scooter/maxı scooter çetesi

Merhaba Arkadaşlar, İstanbul tatil günleri (hafta sonu/bayramlar) günü birlik geziler yapan hali hazırda kurulu, özellikle maxi scooter çetesi varmıdır, forumda biraz baktım ama bulamadım, yoksa kursak mı?:cat:
  12. BigLion

Kaskın sıkması hakkında

Merhaba Arkadaşlar kısa bir sorum olacak: kaskım normalde tepeden sıkmıyor fakat 30-45 dk aralıksız sürdükten sonra tepeden sıkmaya batmaya çok rahatsız etmeye başlıyor, bu sorunu gıdermek için tavsiyeniz var mıdır?
  13. BigLion

Piaggio X Evo 250 yeni motorum!

Merhaba Arkadaşlar, 2015 (sıfır)Piaggio X Evo 250 alıyorum bugün, uzun süre kullanıcılardan tavsiyeler alabilirmiyim? Aslında yeni başlık açmayacaktım ama kendi başlığına pek bakılmıyor sanırım çünkü geçen haftadan beri mesajıma cevap alamadım. Herneyse, sizlere sormak istediklerim var, Malum...
  14. BigLion

Sahibinden 2015 yamaha delight az kullanılmış

Merhaba Arkadaşlar, 2015 yamaha delight motorumu satıyorum ilan aşağıdaki linkt yer almaktadır şuanda 1190 km de sorunsuz bir motordur, bilgilerinize: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2015-yamaha-delight-az-kullanilmis-cok-klas-295460587/detay Arkadaşlar km 1290 a...
  15. BigLion

Yamaha Delight ayna uzatma aparatı

Merhaba Arkadaşlar, Yamaha Delight için ayna uzatma aparatını nereden temin edebilirim, bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
  16. BigLion

Yollardaki çukurlar ve yol açtığı kazalar

Merhaba Arkadaşlar, Bende yamaha delight var, geçen yolda çıkan çukurdan dolayı yan yatma durumu oldu, şerit şeklinde boylamasına uzanan çukura girdim malum tekerler küçük benimde ilk motor deneyimim olduğundan çukurdan çıkmaya çalışırken yan yattım ve motorun yan tarafı sürtünmeden dolayı...
  17. BigLion

Boyatma Hakkında

Merhaba Arkadaşlar, Bende yamaha delight var, geçen yolda çıkan çukurdan dolayı yan yatma durumu oldu, şerit şeklinde boylamasına uzanan çukura girdim malum tekerler küçük benimde ilk motor deneyimim olduğundan çukurdan çıkmaya çalışırken yan yattım ve motorun yan tarafı sürtünmeden dolayı...
  18. BigLion

Scooter sahipleri buraya!!!

Merhaba, Scooter cılar kimler, motorunuz ne , nerdensiniz, ? Ben istanbul, 2015 yamaha delight, peki ya siz?
  19. BigLion

Kimler Yamaha Delight çı?

Ben, istanbul`dan yeni yamaha delight çıyım, ve ilk motorum aynı zamanda, başka bu motora sahip olanlar var mı, kimler var?
  20. BigLion

Güneş vizörü hk.

Merhaba Arkadaşlar, Yeni motor kullanıcısıyım daha doğrusu yamaha delight cıyım. Ve ilk kaskımı alıcam, sizce güneş vizörlü kask mı almalıyım,airoh marka nasıldır, yoksa güneş vizörsüz daha uygun fiyatlı kasklaramı bakmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.

Yeni mesajlar