BigLion Katılım 31 Eki 2015 Mesajlar 326 18 Ara 2015 Konu Yazar #1 Merhaba, Scooter cılar kimler, motorunuz ne , nerdensiniz, ? Ben istanbul, 2015 yamaha delight, peki ya siz?
Merhaba, Scooter cılar kimler, motorunuz ne , nerdensiniz, ? Ben istanbul, 2015 yamaha delight, peki ya siz?
Levent Super Moderator Katılım 12 Mar 2007 Mesajlar 4,360 18 Ara 2015 #2 Merhaba adım levent, 31 yaşım doldu, 32'ye 2.5 ay var, Yarışmaya istanbuldan katılıyorum, scooterci arkadaşlara başarılar :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Merhaba adım levent, 31 yaşım doldu, 32'ye 2.5 ay var, Yarışmaya istanbuldan katılıyorum, scooterci arkadaşlara başarılar :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Lucas Moderatör Katılım 20 Haz 2006 Mesajlar 7,518 18 Ara 2015 #3 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Uygun olmayan konu başlığı ve içerik Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Uygun olmayan konu başlığı ve içerik Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın