Arama sonuçlarınız

1. Metehan07-70

Yunus polislik mantıklı mı?

Yumuşatmaya çalışmak gibi bir niyetim yok, akıl vermek gibi de... Yasal haklar, yasal olmayan uygulamalar falan filan... Yaşadığımız ülkeyi unuttunuz herhalde?
  2. Metehan07-70

Sevgili @Birkannn kardeşim ve @Punctum abicim, bence olayı siz çok yanlış anladınız. Burada bahsedilen omurgasızlık, kişilerin karakterleri ile alakalı değil, olaylara verdikleri-verebildikleri tepkiler ile alakalı. Ne dediğimi anlatabilmek adına örnek vereyim; Düşün, 15 senelik memursun, amirin...
  3. Metehan07-70

Bu ülkede polislik yapmak, her karakterin harcı değildir. Polis arkadaşlar yanlış anlamasın, onların eleştirmek, kötülemek değil amacım. Bir örnek vereyim; gençliğimde havalimanında güvenlik görevlisi iken, bir olay meydana geldi, ortamı yatıştırmaya çalışırken, elemanın biri hepinizin anasını...
  4. Metehan07-70

RKN ADV 530 İnceleme / Uzun yol Türkiye Gezisi

Ya o değil de, tekrar bi inceleyeyim dedim de, koskoca google da motorun sayfayı bulamadım. Kim satıyor bunu?
  5. Metehan07-70

Zamcıktan sonra motorunu satmaya çalışan "fırsatçı" kitle

Abi, devleti, enflasyonu, bayisi... fasa fiso. Ne zaman, alıcı iken gösterdiğimiz özeni, tavrı, satıcı iken de gösterdik, o zaman düzelir bu iş.
  6. Metehan07-70

Dişli değişimi yapacağım fakat bir yerde kafam takıldı?!

Bu hacimde bir motorda, bir dişli değişimi ile, top speed de %27 gibi bir artışı hesaplayabilecek kabiliyete sahipsin, bence o soruların cevabını da kendin bulursun.
  7. Metehan07-70

RKN ADV 530 İnceleme / Uzun yol Türkiye Gezisi

Hocam bu tür markalar-modeller için ben halen önyargılıyım. Ne zaman ülkede şöyle en az 3-5 bin adet satıldı, çoğunluğu şöyle 20-30 bin km leri devirdi, halen sağlıklı, o zaman olur bak. Ama yukarıda saydığınız, kullandığınız motorların ardından bu motor için yaptığınız yorumlar (eğer...
  8. Metehan07-70

nereye ilan verilmeli

Sarı sitede mesajı kapat öyle koy. Alıcı adam öyle, mesajla mektupla uğraşmaz. Hem saçma sapan tekliflere de daha az maruz kalırsın. Bundan önceki aracımı satarken, piyasa ortalaması, arabam kaç para ortalaması 195 bin iken ben ilana 185 e koyup, 183 e satmıştım. Tam sattığım gün biri mesaj...
  9. Metehan07-70

Elveda 2 teker

Öncelikle geçmiş olsun. Kurulun raporuna itiraz edebilirsin. Başka bir ilde ki kurula yönlendirirler. Eğer 2. kurul ilk kurulun verdiğinin aksine bir karar verirse, bu defa hakem bir kurula, belli şehirlerde bulunan bir yere gönderip nihayi karar veriliyor. Tabi süreç biraz zahmetli ve uzun...
  10. Metehan07-70

YUKI YUKI - Benda Rock 250 Cruiser

Zaten baştan o yanlış, yuki diye bir motosiklet markası yok. Bloğa arndiol yazınca o motorun markası arndiol olmuyor. Zaten Benda diye bir marka mevcut. Bu arada yuki nin sahibi hangi motora biniyordu?
  11. Metehan07-70

Onu diyen pavyonda dick lenmiştir, ondan demiştir.
  12. Metehan07-70

Daha iyisi var burada, Dickman. Hem de baya bi bilinen, turistlerin uğradığı tekstil mağazası. Sordum sahiplerine niye diye, Manavgat'ın Dikmen köyün de dükkan ondan dediler. Hayır yani sahipleri de ingilizce falan bilmeyecek birileri de değiller.
  13. Metehan07-70

203 kilo mu? Muhtemelen başka modellerde daha önce kullanılan bir bloktur, önce onu öğrenip bir fikir sahibi olmak gerekir. Şu dikkatimi çekti, son zamanlarda bilindik, kaliteli markalar motosikletleri hafifletmeye çalışırken, bu küçük markalar iyice kilo almaya başladı, euro normlarından...
  14. Metehan07-70

Antalya'lı Mt09' cular...

Antalya'da ki Mt09 sürücüsü arkadaşlar bi toplanın hele, bişey soracağım... Dünden beri aklımı karıştıran bir soru var, uykumu bile kaçırdı. Dün saat 18.00-18.15 arası, Çevreyolunda (Hal kavşağı-Sema Yazar arası), arabamla giderken, arkamdan sürekli selektör atan, korna çalan, akabinde...
  15. Metehan07-70

Takaslı 2016 Rx3i Evo

Yükseltme amaçlı satılık. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-takasli-dusuk-km-de-temiz-evo-557844794/detay/
  16. Metehan07-70

Demircilikten anlayanlar bir bakın hele

Merhaba arkadaşlar, bu günümü tamamı ile motora ayırdım, plasti dip boyalar aldım, bir kaç parçada renk değişimi planlıyorum, eskimiş, çatlamış bir kaç parçayı da değiştireceğim. Bunlara el atmışken ayak demiri aklıma takıldı. Motora babamın bindiği zamanlarda, apartmanın önüne girerken, sol...
  17. Metehan07-70

Motosikletsiz günler

İyi akşamlar arkadaşlar. Kalan senelik iznimi bitirmek üzere hafta sonu izne ayrıldım, ilk gün akşam halı saha maçında düştüm, sol el bileğinde küçük bir kırık oluştu. Elim de atel alçı var, doktor 20 gün kadar kalsın dedi, motora ne zaman binerim dedim, net bişey söylemedi. Tutması falan...
  18. Metehan07-70

Doğaya saldım...

66.666. km nin şerefine ufaklığı doğaya saldım, ikimizde elimizden geldiğince off road yaptık, hep olduğu gibi yine beni utandırmadı. ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ---------- Çok daha zorlu yollardan indik, öyleki durup resim...
  19. Metehan07-70

Motorumda ki sıkıntı ve tavsiye

Arkadaşlar, son zamanlarda benim ufaklıkta bir takım gariplikler var; İlk önce 60-70 i geçtikten sonra, özellikle ayak peglerinde çok hissedilir bir titreşim var. Hafta sonu önce buna, arkasından gs650 ye bindirm, eskiden ufaklık titreşim konusunda nerdeyse gs den bile daha rahat gibi...
  20. Metehan07-70

Antalya - Çandır (Isparta), motosiklet-balık...

Arkadaşlar, bir aksilik olmaz ise, bu pazar Isparta-Sütçüler-Çandır köyüne doğru gazlamak (daha doğrusu gezmek) istiyorum. Takımları mı da alıp, oradaki çay da biraz da alabalığa olta sallamak niyetindeyim. Isparta yolu motorla en çık sevdiğim güzergahlardandır. Eskiden Çandır a gitmek için...