Arama sonuçlarınız

1. Y

Kaza sebebi olabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba Motorumla kaza yaptım ve sebebini bulmaya çalışıyorum öncelikle kazayı anlatayım Yolda normal gidiyordum sağda minibüs yolcu alıyordu (yola atlar matlar diye) sola kontra verdim hafifçe motor sola doğru döndü hemen oradan sağa doğru viraj mı deyim sağa dönüş mü deyim öyle...
  2. Y

Motoruma araba çarptı

Arkadaşlar merhaba Kahvaltı için pastaneye gittim.motoru park ettim arabanın arkasına 3 dakika içinde oldu olmadı Bu sığır çıkacakmış bende bakıyodun Önünde yer var çıkar dedim.Sığır oğlu sığır geriye takıp bastı Motoru boşta bırakmıştım motor biraz geriye gitti bende hemen çıktım bağırdım daha...
  3. Y

Diz örtüsü nasıl takılır

Arkadaşlar merhaba Motosiklette yeniyim diz örtüsü aldım bi kısmı benzin deposuna bağladım fakat bacak kısımlarımda bi ekstra bi yer var bağlamak için nereye takacağımı bilmiyorum lastikli bişey var ucunda Not : diz örtüsü tex marka Ayrıca motorda bajaj boxer Şimdiden teşekkürler...
  4. Y

Acil motosiklet çalışmıyor!!

Arkadaşlar merhaba motorum daha 17kmde marşı almıyo bi türlü kaç kere ayak marşı denedim çalışmadı sinirim bozuldu akşam akşam Bilen biri yardım ederse çok sevinirim Motordan 1-2 kere böf diye çalışacak gibi ses geldi durdu çalışmadı ama marş hiç çevirmiyor aküde sorun var motosikleti bi...
  5. Y

Acil yardım

Arkadaşlar bugün 19.02 tarihiyle ruhsata imza attım Fakat edevletten sorguladığımda 01.02 gözüküyor Ruhsatı daha almadım bi yanlışlık mı var yoksa motosiklet bayiiye geldiğinde ki tarih mi Çok saçma ama çözemedim
  6. Y

(Acil) Bumoto hakkında bilgi

Bu aralar motor alıcam ama bugün bajaj boxer bakmaya gittim yoktu ellerinde yakında bi yerde bumoto motpsiklet vsr ama adam bi fiyatlar verdi şaşırdım açıkçası çinli olduğunu biliyorum ama bakılırsa düzgün götürür mü monetti(vespa çakması) veya vitesli alıp cafe racer street tracker gibi biley...
  7. Y

Bajaj boxer mı Yamaha delight mı

Arkadaşlar merhaba bu iki motordan birini düşünüyorum ama kafam çok karıştı bajaj olursa depo sele tel jant(bulunabilirse) gidon değiştirip street tracker yapma gibi isteğim vsr diğer yandan da ne olocağı belli olmayacak güzel mi olur kötü mü olır delight mı alsam kafam iyice çorba oldu bu 1.80...
  8. Y

Yamaha Neo's Nasıldır

Selam arkadaşlar bu scooter hoşuma gitti 2 zamanlı oluşu ön tipi vs ama teknik özellikleri biraz kötü bu motpru almak istiyorum kullanan veya bilen varsa sevinirim daha çok trafikte ve hızlanma durumunu 3 beygir 3 tork var Not: sıfır alacağım 50cc 2t Cevaplarsanız sevirim

Yeni mesajlar