Arama sonuçlarınız

1. B

SKUTERLERİN ARKA SÜPANSİYON AYARI

Skuterlerin arka amortisör helezonlarının alt tablasında kademeli/çentikli bir ayar var.. o nasıl yapılır ve yapılan yüksekliği mi değiştirir sertliği mi.. uzun virajda yoldan gidona yansıyan salınımları azaltır mı?
  2. B

Trafik yoğunluğunda biz sağdan giderken sola atlayan motorcular.. yapmayın lütfen

Örneğin İstanbul E5.. trafik yoğun.. sağda, motorlarımızın sığdığı o yerden gidiyoruz ama bir araba sağa diğerlerinden fazla yanaşmış bekliyoruz ki bizi görsün.. taciz etmeye hakkımız yok ama elinde telefon varsa ya da başka yere bakıyor ve aynadan bir türlü göz teması kuramıyorsak bir selektör...
  3. B

Malossi Torsiyon Pulu

Selamlar.. Dün Peugeot Django scooterimin bakımı yapılırken açılan varyatördeki yayına daha iyi ara hızlanmalar umarak bu parçayı taktırdım.. Eve giderken henüz fark edebildiğim bir şey oldu diyemem ama bana daha önce gittiği aynı hızda daha çok devir çevirir gibi sesli geldi.. Tecrübesi...
  4. B

EMİNÖNÜ MEYDANA MOTOR BIRAKMAK CEZAYA MI TABİ?

Eminönü Mısır çarşısına yakın, yeniden düzenlense de aynı olan meydana motorumu bırakacaktım ancak eskisi kadar motor bulamayıp zabıtanın da çekicisini görünce bir değişiklik var diye şüphelendim.. Çekicide kimse yoktu diğer köşede küçük bir otodaki zabıta memurlarına sordum artık yasak mı diye...
  5. B

Yağ değişimi yaparken çubuk deliğinden hava basınca..

Bunu duymuştum ustama hadi deneyelim deyince sonuca o da şaşırdı :) https://www.facebook.com/bulentaydogan/videos/10159966047315061/?l=3074930696376427565
  6. B

Biltwell google lar gözlükle beraber rahatlıkla kullanılır mı?

Gözlük kullanıyorum ve bubble camlı Gringo kaskımı takıp çıkartırken gözlüklerim sorun oluyor.. Şu google lar hakkında bilgisi olan var mı.. https://www.amazon.com/Biltwell-Moto-2-0-Goggle-Chocolate/dp/B077WMFT3C/ref=sr_1_10?s=automotive&ie=UTF8&qid=1515872017&sr=1-10&keywords=biltwell+goggles
  7. B

1. KÖPRÜ HALA 7 LİRA ÇEKİYOR, DÜZELTİLMEMESİNİN SEBEBİ NE.. TEPKİ VERMELİYİZ

daha önceki 4 geçişimi zorlukla düzelttim.. 1 ekimde geçtim yine 7 tl.. 2.köprü 3,5 tl çekiyorsa demek ki bu iş olabiliyor değil mi.. kaç ay oldu çalışıyoruz demişlerdi.. inancım kalmadı aklıma başka şeyler geliyor..
  8. B

Sirkeci'de Fatih Belediyesi Zabita park cezası yazıyor

Ulke koca bir hapisane gibi her yerden sıkıştırıyor insani.. Bu gun Dogubank'a saatime pil ve kayis taktirmaya gittim.. 100 lirayi gecmesin derken bir indim, koltuga 'Fatih belediyesi zabita' bilmem nesi 227 lira ceza kestigini bildiren bir etiket yapistirmis.. Oradaki onlarca motora da...
  9. B

1.KÖPRÜ 7 LİRA ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR.. NE OLACAK?

6.sınıf hgs olmasına rağmen 1. köprü kameraya geçtiğinden beri 3,5 lira yerine 7 lira çekiyor.. müşteri hizmetleri düzeltemedi köprüye gidin dedi gittim 2. köprüye gidin dilekçe verin dedi.. bu haksızlığı düzeltme çalışmaları var mı.. bilgisi olan var mı.. durumu hepimiz bildirmeli değil miyiz?
  10. B

6.SINIF ARAÇTAN FARKETMEZSENİZ 7 TL ÇEKİYOR KÖPRÜ GİŞESİ

Selamlar.. motorumun hgs si motosiklet için olmasına rağmen köprü geçişlerinde bazen 3,5 tl bazen 7 tl çektiğini fark ettim ve hgs müşteri hizmetlerini aradım.. sistemde böyle şeyler olabildiğini ve arayıp söylediğim için düzelttiğini yakında yansıyacağını söyledi.. iki gündür fazla alınan...
  11. B

MOTOSİKLETİMİN PLAKASINI ÇALDILAR

https://www.youtube.com/watch?v=OiQGAWuvckI&t=3s

Yeni mesajlar