Arama sonuçlarınız

1. M

pulsar 200ns ayna elcik koruma

bu fotograftakı elcık koruma ve aynayı kullanan veya nerede satıldıgını bilen birileri varsa yardım edebilir mi çünkü fabrika cıkışı aynalar arkayı pek göstermiyor
  2. M

ılk motorumu aldım hayır duvalarınız beklıyorum :)

sonunda motorumu aldım yarın elıme ulasıcak baya mutluyum :) kontagı acıp bı 5dk dınlemeyı dusunuyorum :cherry: ekıpmana gelirsek paranın cogunu sharka verdım shark skywall ixs mont aldım eldiven dizlik ve bot alıcam bayilerde bulamadım kalıtelı guvenlı onerılerinizi beklıyorum tesekkurler :)
  3. M

İnsan mutlu oluyor be Allah herkese nasip etsin

Motor alıcagımdan hep sevgilime bahsediyorum hastasıyım sevgiliminde ::kalbim:: :P Neyse şuan Biriktirebilceğim paraya göre pulsar 200ns almak istiyorum ve ekipmanların iyisinden alıp düşme vs durum olduğunda beni koruyucagı güvenini hissetmek kazanmak için parayı önemsemiyorum 10bin tl ye...
  4. M

bu motor alınırmı Hyosung gt 250r 2013

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bu-fiyata-bu-km-de-cok-uygunn-293610273/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bundan-temizi-bulamassin-bu-paraya-293601832/detay selamın aleyküm cümleten bu motor alınır mı sizce 4500 kilometre yazıyor fakat...
  5. M

cross

sehiriçi ve dagda kullanmak ıcın cross tarzı motor varmıdır bu ara her turle ılgılı konu actım ama :) cunku ss motorların fıyatları ıyıce uctu kafamda ıkı motor var 250 kılasmanında asya rx ve apache 250 xz250 ama apache xz250ra bıldıgım kadarıyla plaka cıkmıyormus zaten sınyallerı vs yok asya...
  6. M

Hyosung GD 250 NAKED

hyosung gd 250 n modelını kullanan varmı 250cc lık motora gore gucu cok ıyı ve guzel motor pek kullananı yok galıba arastırdım bualamdım motorun fıyatları hondaya gore daha ucuz ve daha guclu gorunusude benı baya cezbettı dezavantajlarını avantajlarını vs yazabılırsenız sevınırım...
  7. M

Aksiyon cam

ıyı aksamlar herkese uygun fıyata alınabılcek uzun sure cekım yapan a.cam kullanan varmı Sj cam 4000 mesela ne kadar uzun sure cekım yaptıgını bılmıyorum ama kalıtelı bır urun sanırsam goruntu kalıtesı falan motor aldıgımda guvenlık amaclı almayı dusunuyorum go proları onermeyınız lutfen cok...
  8. M

600 cc ile 1000cc ile başlıcam abı diyenlere

burda anlatmak gaz kontrolunuz olsada ani bı seyde korkuyla gaz acıp bunun kotusude olabılır ağır motor devirmiyim diyip gazla duzeltmeye calısıyor ama :))
  9. M

alınırmıgg ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr250r-2015-model-257727470/detay burdan bırı sahıbı olabılır kotu yorumlar vs yazmayın lutfen basta sımdı motor kazalı arkadas bınmek ıstemeyecek kadar kotu bı kaza gecırmıs galıba gecmıs olsun basta sımdı 1tl masraflı dıyor ama...
  10. M

BAJAJ PULSAR RS 200 MÜ CBR 250rr mı

başlıkta gordugunuz gıbı ıkısının arasında kaldım dukecuydum ama bılmıyorum sımdıde racınge sardım daha yaza cok var yazın alıcam az kmde 2.el bajajmı yoksa 10bin km falan cbr 250 mı fıyatları neredeyse yakın ıkıncı el sekıl olarak bılemıyorum yenı kasa cbr da guzel bajajda ama tatmın edıcılık...
  11. M

KTM DUKE 200

merhaba simdi ilk kendımden bahsediyim 18yasındayım tecrubem yok fazla duzeyde kullanmıslıgım var fakat kendı motoruma sahıp olup km yapmıslıgım yok dıyelım ktm duke 200 ile baslamak ıstiyorum full ekipmanla ne kadar para harcamam gerekıyorsa harcıcam cunku bedenıme onem verıyorum orası net ama...

Yeni mesajlar