Aksiyon cam

ıyı aksamlar herkese uygun fıyata alınabılcek uzun sure cekım yapan a.cam kullanan varmı

Sj cam 4000 mesela ne kadar uzun sure cekım yaptıgını bılmıyorum ama kalıtelı bır urun sanırsam goruntu kalıtesı falan

motor aldıgımda guvenlık amaclı almayı dusunuyorum go proları onermeyınız lutfen cok pahalı ::11122::

sj4000_sj4000_action_camera_1072775.jpg

bende vAr memnun kaldim wifi ile telefona baglaniyordun ordan baslatiyoj foro cekiyor . full sarjda 2-2.5 saat
vekim yapiyor hafiza karti ne kadar alirsan . 1080 p kayit yapabiliyor ben oneririm yani

not; yazim hatalari icin kusura bakmayin telden yazdim hava soguk malum :)

Ben de delil amaçlı almak istiyorum. Gece görüntü kalitesi en iyi olanı hangisidir? Plakaların gece okunması gerekiyor.

bende vAr memnun kaldim wifi ile telefona baglaniyordun ordan baslatiyoj foro cekiyor . full sarjda 2-2.5 saat
vekim yapiyor hafiza karti ne kadar alirsan . 1080 p kayit yapabiliyor ben oneririm yani

not; yazim hatalari icin kusura bakmayin telden yazdim hava soguk malum :)

yazım hatanla dalga gecıcektım cunku foro cekıyo falan anlamadım gercı ama tesekurler yorumun ıcın gece nasıl senın elındekı orjınalımı fake mı nerden aldınız gıttıgıdıyorda suan ındırımde 300tlye satıyor yorumlara bakarsak orjınal ama

yazım hatanla dalga gecıcektım cunku foro cekıyo falan anlamadım gercı ama tesekurler yorumun ıcın gece nasıl senın elındekı orjınalımı fake mı nerden aldınız gıttıgıdıyorda suan ındırımde 300tlye satıyor yorumlara bakarsak orjınal ama

forumdan bi abiden aldim ben gece hic denemedim ama internette videolar var gece cekimleride gayet iyi . bence ikinci el alin guvenilir bulursaniz . yani kayit esnasinda fotograf cekiyor demek istedim . sinavdan cikinca ellerim dondu ama yorumu muda ekliyim dedim boyle oldu sogukta dokunmatik telefon eziyet oluyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar