ılk motorumu aldım hayır duvalarınız beklıyorum :)

sonunda motorumu aldım yarın elıme ulasıcak baya mutluyum :) kontagı acıp bı 5dk dınlemeyı dusunuyorum :cherry:

ekıpmana gelirsek paranın cogunu sharka verdım shark skywall

ixs mont aldım

eldiven dizlik ve bot alıcam bayilerde bulamadım kalıtelı guvenlı onerılerinizi beklıyorum tesekkurler :)

hayırlı uğurlu olsun diyip "duva"mızı ettikten sonra bir sorayım. ne aldın hocam motosiklet merak ettim

tesekkurler hepınıze aceleyle actım konuyu ahaha yanlıs yazımlar olmus '' duva '' gibi hemende yüzümüze vuruyorsunuz pulsar 200ns aldım efendim

Nick duke, motor pulsar olmuş :)
Şaka bir yana en güzel motor kendi motorundur. Hele bir de sıfırsa tadından yenmez. Sadece duke alacağına pulsar+ekipman alman çok daha mantıklı olmuş.
Hayırlı olsun, güle güle bin.

ona göre karar verdım zaten kaska 860 tl verdım montada 400 gecıcı olarak , bot eldıven dızlık alıcam yarın buyuk ıhtımalle duke 11bın ıkıncı el alıcagıma 8bine pulsar 200ns ı kapattım sıfır :) bu arada babamın ustune yaptım moturu 56 yasında 380 tl sigorta cıktı haberiniz olsun :)

ben ilk aldığım gün eve sokamadım aileden dolayı.
2. gece merdiven boşluğuna sokup 3-5 dal sigara içmiştim;
karanlık, böyle iki yabancının tanışması gibi, oturdum önünde saatlerce.
:D
hayırlı olsun

Bu gece heyecandan dolayı biraz uykusuzluk olabilir :) birinden rica edin ilk buluşma anını fotoğraflasın. Hayırlı olsun.

ben ilk aldığım gün eve sokamadım aileden dolayı.
2. gece merdiven boşluğuna sokup 3-5 dal sigara içmiştim;
karanlık, böyle iki yabancının tanışması gibi, oturdum önünde saatlerce.
:D
hayırlı olsun

ahaha benım cok sukur ole sıkıntım yok beraber gittik zaten almaya :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:48 ----------

MERHABA motosiklet net üyeleri dostlarım bügün motorumu teslim aldım bilerek boş arazide teslım aldım dıyebılırız sıkıntı cıkmasın dıye debriyajını kavramam bıraz zor oldu ama alıştım yarıda degıl bıraz daha bırakınca salıyo motor kendini neyse 3 4 saatir ole turluyorum 5bin devir den fazla cevırme dedıler ona göre ayarladım kendimi aldım babamı arkama mahallenin anayolundan benzin almaya gidiyoruz bismillah daha yeni binmişiz şeridin ortasından gidiyodum kurallara uyarak aynaya bakmamla bıı herif sıfırdan beni solladı dedim yuh daha yeni aldık :) neyse gezdim öle de bayır yukarı motora gaz yediremiyorum yani kalkamıyorum bayır yukarı cok denedım sınır oldum geldım suan buraya yazıyım dedim yardımcı olucak arkadaslar vardır :)

ahaha benım cok sukur ole sıkıntım yok beraber gittik zaten almaya :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:48 ----------

MERHABA motosiklet net üyeleri dostlarım bügün motorumu teslim aldım bilerek boş arazide teslım aldım dıyebılırız sıkıntı cıkmasın dıye debriyajını kavramam bıraz zor oldu ama alıştım yarıda degıl bıraz daha bırakınca salıyo motor kendini neyse 3 4 saatir ole turluyorum 5bin devir den fazla cevırme dedıler ona göre ayarladım kendimi aldım babamı arkama mahallenin anayolundan benzin almaya gidiyoruz bismillah daha yeni binmişiz şeridin ortasından gidiyodum kurallara uyarak aynaya bakmamla bıı herif sıfırdan beni solladı dedim yuh daha yeni aldık :) neyse gezdim öle de bayır yukarı motora gaz yediremiyorum yani kalkamıyorum bayır yukarı cok denedım sınır oldum geldım suan buraya yazıyım dedim yardımcı olucak arkadaslar vardır :)

https://www.youtube.com/watch?v=9Vs1k19lROc

Bu video yardımcı olucaktır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar