Arama sonuçlarınız

1. B

1000 kmde amortisor patlaması. Garantiye girermi?

1000 kmde cukura vs dusmeden amortisorlerm lastıge kadar yağ ıcınde garantiye bsvurdum kabul edılırmı edılmezse neyapmam lazım
  2. B

Rks wilcat 125 amortisör sorunu

1000kmde hıcbır kazaya karışmadan cukura dusmeden ıkı amörtisördede kaçak var. Oyle bir kaçakki lastiklere kadar yağ oluyor. Servise goturdum garantiye basvurdu ama garantinın onaylyacagını sanmıyorum amortisörü diyor. Sizce garanti dışımı
  3. B

140 70 17. 110 70 17 lastik ebatı pulsar 200 ns e olurmu

Elımde var lastıge masraf etmek ıstemiyorum ebar olarak uyarmı
  4. B

Pulsar arka balata sığmıyor acill.

arkadaşlar eskı balataları söktum yenılerı sığmıyor. pıstonu ıtıyorum tornavıda ıle geri gıtmyor nasıl yapacagım
  5. B

Uzun yol için bakarmısınız önemli.

Cümleten selamın aleykum. Gidiş geliş 1200km surecek bir yolculuga çıkmam gerek. Motorumun 2.vitesi arızalı diger bütün bakımları tam. Bütce nedenı ıle şuan yaptıramıyorum ama 2yı kullanmadan motoru bayadır kullanıyorum. Bana uzun yolda şanzımandan sıkıntı çıkartırmı acaba
  6. B

Benzın fıyatları. Tecrube zamanı geçmiş cc atlarken bütçe sorucam artık :)

Arkadaşklar 2 sene pulsar 200 ns kullandım. 600rr a geceyımmı dedım baya makara döndurdunuz burda :D Bende gıdıp mt7 aldım. aldım ama ben motorla yaz kış işe gidip gelen bir adamım. pulsara alışmışım mt7 evımı ocagımı sömurdu şimdi satıyorum :D Yuksek ccye geçerken sakın korkmayın yakar dıye...
  7. B

2 sene tecrübe ile. 200 cc'den 600 ccye geçmek.?

Arkadaşlar 2 senedir 200ns kullanıyorum. ancak mt7.cb650 gıbı motorlarda kullandım. şimdi elimde para var niyetım ılk başta 250 cc almaktı ama 22 23 bin tl 250 ccye vermek ıstemıyorum ve alsam bıle kısa surede sıkılacagımı dusunuyorum. 2 acemıyken saga sola yatırma dısında kazam yok. aklımdakı...
  8. B

Birdaha bajajmı

Aldım 2016 da sıfır. stop etmeye başladı servıse gıt yazılım attır. dısk yamuk cıktı git servise yaptır. kafadan kuyruktan gelen cızırtıılar vs. Bozulan gösterge. Motor blogunda terleme yağ kacırma. Bunların hepsını serviste garantı surecınden cozdum ama sorun bu degıl zaman ve kötü mal. 1.5 ay...
  9. B

Vites Dişlisi sorunu.

Benim 2.vites dişlisi yamuldu veya kırıldı. Sadece 2.dişli değişimimi yapılıyor yoksa komple şanzımanmı değişiyor acaba. şanzıman 900 tl sadece dişli 50 tl
  10. B

Satılık tvs apache 150 rtr! acil satılık uygun fiyat.

Arkadaşlar acil satılık tvs apache var. kar etmek isteyen veya kullanmak isteyen varsa piyasasının 1.000 1.500 tl altına bırakacağız. Mesaj olarak yazı ıletısıme geçelım
  11. B

Bi bakabilirmisiniz ?

Arkadaşlar 2.viteste ani gaz açtığım zaman motor böyle tam anlamıyla gıtmıyor sonra tak diyor birden hızlanıyor. yanı sankı zıncır tutuyorda bırakıyor gibi. sadece 2. viteste oluyor. zincir dişli daha 3.bin kmde vites dişlisindenmı kaynaklı acaba
  12. B

İstanbul Avrupa Yakasında Gaz Yağı nereden Alırım ?

Arkadaşlar balata spreyleri pahalı geliyor istanbul avrupa yakasında şişli bölgesine yakın satan yerler varmı ? n11 hariç oradada pahalı
  13. B

Bakımdan Sonra Performans'ta Düşüş

Arkadaşlar Motosıkletım pulsar 200ns 15.Bin bakımda yağ,yağ,filtresi ve zincir dişli değişti. Bakımdan çıktıntan sonra performansta ciddi kayıp hissediyorum. histen öte yanyana kalkıp farklarla geçtigim diğer pulsarlara yetişemiyorum ki kilo avantajım olmasına rağmen. sizce neden kaynaklabilir ...

Yeni mesajlar