Arama sonuçlarınız

1. G

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

Hayirli olsun. Keyifle kullanin. Bir de kapali alan hakimiyet egitimi alin mutlaka. Antalyada meb onayli akademi var.
  2. G

450 sr alınırmı

Bir doger faydasi da dogal secilim olabilir. Gerci bu motosikletleri kullananlara hic bisey olmuyo. 1778222951 ŞŞşşş🤫
  3. G

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Zaten kanunen durum bu ara uygulama oyle degil.
  4. G

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Ben de kolot pey iri diye biliyorum ama hepsi ondan kullanmiyor.
  5. G

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

Siz yine de fiziki olarak gorup binin. Belli bir tecrubenin ustundesiniz ama yine de soylemeden duramadim😂
  6. G

Yan ayakta itme cekme sakat, ayagi takilir makilir😬
  7. G

Symyi cok bilmiyorum ama hava sogutma bozmaz beni derseniz su fena degil gibi: https://www.sym-tr.com/jet-14-200-abs-e5/ Ortasinin tunelsiz olusu pratikligi artiriyor. Medleyde mesela gidonun alt tarafina denk gelen yerde poset asma askisi vardi, cok ise yariyordu. Mesela temiz cantali medley...
  8. G

R7 bana uygun mu?

Bence gauet uygun. Ama mt07 mt09lere de bir bakin.
  9. G

450 sr alınırmı

Bence 450 sr, 250 nk soran herkese "al" demeliyiz😈
  10. G

Hondanin servisi olmayan yerde sym servisi😂
  11. G

No 1778173810 Guney akdeniz misirdan fasa kadar olan bolum degil miydi yaw🙄
  12. G

😂orayla burayi kiyaslama bence. Orada herkes kurallara uyuyor (bazi schwartzkopflar haric). Burada kurallar var ama kime tuttururlarsa, partililer, burokratlar, iş yaratiklari, unluler vbler haric. Bi de mrendyol, depiksepeti vb kuryelrre kurallar islemiyor. 95ten beri aktif arac kullanirim, bir...
  13. G

HAcapuri gayet guzel. Beylilduzu osbdeki karadeniz pidecisi sanki bi tik daha iyi gibi.
  14. G

Kedi…

Benim oglan gorse birakmaz bunu ama istanbuldayiz🙁 doktor da alerjisi yuzunden kedi almayin diyor.
  15. G

Tesekkurler
  16. G

Sukruyu denedim, bence eh iste🙄 tuzlaya gidem, merakliyi da deneyeyim. Eskiden 3s sofra vardi, sivas kofte yapardi, kapanmis o da
  17. G

Kofteci yok kofteciiii, koca istanbulds duzgun kofteci kalmadi. Hepsi bozdu, bazilari msg basiyor🤦🏻‍♂️
  18. G

Hebunu sogutlucesmede terminalde gordum. Bir deneyeyim dedim ama 50 metre yakinindaki fülfül bence cok daha iyi, tabi fiyatlari da oyle😂 Dun oglen fülfülde gene corba ictim. Guzel yapiyor🤤 Pide isi benim gibi cocuklugu samsunds gecmis ve elinde bir tepsi ic harc ile firina gitmis biri icin cok...
  19. G

Surus sirasinda kopek saldirisi

Neyle dertleri var kendileri de bilmiyorlar bence
  20. G

@cagrisc @jonvolkan tesekkur ederim

Yeni mesajlar