Arama sonuçlarınız

1. Metehan07-70

Performans egzoz Trafik Cezası

Tek silindir (hatta çoğu çift silindir), özellikle de küçük cc motosiklete, farklı egzost takma konusunda benim oyum aynasızlardan yana.
  2. Metehan07-70

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Ben ekrandan ekmek sürerim köftenin yağına.
  3. Metehan07-70

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Online katılabiliyor muyuz?
  4. Metehan07-70

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

Sene 2025. Eğer çok ıssız dağ yollarına falan girmeyeceksen, ekipmanın (yağmurluk vs dahil) tamsa, ihtiyacın olan tek şey yakıt. Her yer tesis, yerleşim yeri, yakıt istasyonu artık, bir sıkıntı olsa max 30 dk sonra işin görülür. Çokta kasma, dikkatli sür, keyfini çıkar.
  5. Metehan07-70

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Sayın özürlü olmayan arkadaş, sen trafiğe herhalde sadece video oyunlarında falan çıkıyorsun, ya da algıda seçicilik gibi bir durum var. Ben Antalya-Serik yolunda, Kocayatak kavşağında bir kazaya rastladım, motosiklet aracın arka kapı camından girmiş, ön lastik yarıya kadar diğer taraftan...
  6. Metehan07-70

g-string, motosiklet, kask cezası

Tamam, teşhircilik hoş bir şey değil, kimse çıplak gezmesin de, ama herkes de biraz kendi nefsine sahip çıksın arkadaş. Gençliğimde otellerde çalışırken, havuz barda falan, neler neler karşımıza çıkıyordu, valla bakmak istemiyorsam da bakmıyordum. Gidip kimseye de saldırmadım, zaten bir süre...
  7. Metehan07-70

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Olay budur abi. Yoksa kimin, nerede, ne zaman, nasıl öleceği kimseyi (yakınları hariç) kimseyi ırgalamaz. Ayrıca, ölen insanın ardından da konuşulur, eğer yaşarken de söyleyebiliyorsanız-söylediyseniz. Rahmetlinin, Kemer yolu son tünelde, kamyonla benim aramdan geçtiği bir olay hatırlıyorum, ne...
  8. Metehan07-70

Arabanmı var..derdin var

Benim hiç derdim yok valla arabamla. Son 3 aracım fiat oldu, 2 tane 1.3 multijet linea, şimdi ise 1.6 multijet (dct) egeam var. Lineaları birini 210 binde, diğerini 270 bin de sattım, Egea'm şu an 160 binde. Bakım hariç sanayiye sadece bir kez linea nın birinde kızdırma bujisi kaynadığı için (o...
  9. Metehan07-70

Kel oluyorum galiba,yardım

Yani, daha iyi olabilir miydi, evet, ama böyle de memnunum. Bu iş kişiye, göre, donör bölgede ki saçın kalitesine göre, ekim yapanın becerisine göre sonuç değişebiliyor. Ben bir tık daha sık olmasını isterdim, ama hem yaş hem de ben deki özellikle D vitamini ve çinko eksikliği gibi nedenlerle...
  10. Metehan07-70

Oldu mu bilmiyorum, telefondan eklemeye çalıştım. (6 aylık sonuç)
  11. Metehan07-70

Hızlı resim açılmıyor burada, başka hangi siteler üzerinden yükleyebilirim? Protez çok diyen oldu yaptır diye ama ben her zaman onun bana ait olmayacağını bilip, rahatsız olacağım için, bir de Antalya sıcağında o protezin altının terlemesiniz, bakımını düşününce vazgeçtim, ektirdim.
  12. Metehan07-70

Şirket bilgisayarından resim ekleyemiyorum, eklesem de fark var mı yok mu bi baksak
  13. Metehan07-70

Zabıta Park Cezası Hakkında

Vakti zamanında, 2 liralık bir yol kenarı otopark cezası yüzünden (belediyenin kestiği), bizim şirket hesaplarına icra kararı gelmişti.
  14. Metehan07-70

R25 mi 450SR mı

Sr; egzost sesi gayet güzel, geri kalanı bilindik şeyler işte. R25; haddinden fazla pahalı. Uzun yol-Sr ???, Kafalar biraz karışık gibi.
  15. Metehan07-70

Saçları korumak veya olanı biraz daha güçlendirmek, hatta küçük küçük çıkıp büyüyemeyen saçlar için geçici çözümler mevcut. Mesala minoxil içeren serumlar kullanabilirsin, ama bıraktığın an eski haline döner. Özellikle genetik kaynaklı dökülme ise, biraz daha bekle, dökülme bitince veya...
  16. Metehan07-70

AEMotion 4 tekerlekli motosiklet boyutundaki araç tanıttı

Motomobil olabilir mi, motomobil.
  17. Metehan07-70

Arka fren diski,torna mı 0 almak mı?

Ön disk için riske girmem (araba veya motor) değiştiririm, ama arka disk söz konusu olunca, eğer kalınlık yeterli ise bir tornadan sorun olmaz.
  18. Metehan07-70

Mesafelere göre kısa yol / uzun yol

Motoruna göre değişir benim için.
  19. Metehan07-70

40.000 KM'de Honda CBR 500R Alınır mı?

Sem km'ye bakma, sahibinin profiline bak,... Gerçi Cbr500 r apaçi tayfa pek tercih etmez, motordan azıcık anlayan alır.
  20. Metehan07-70

TVS RTR200 kontak kapatinca gelen ses

Genleşme kaynaklı sestir o, en çokta egzost tan gelir.

Yeni mesajlar