Arama sonuçlarınız

1. Keoma

2020 model yamaha mt-125’in gelmemesi

Her ne kadar yeni kasa mt-125’i beğenmemiş olsam bile 2020 modelin ülkemize gelmemiş olmasına üzüldüm. Eski kasası Fransa’da üretiliyordu. Bu yüzden %30’luk vergiye tabi değildi. Ama bu kasası Endonezya üretimi olduğu için pahalı olacağından yamaha Türkiye’nin getirmemiş olması olasılığı yüksek.
  2. Keoma

Bu Doğru Mudur?

Mt grubunda Mt-125 alayım mı diye sormuşlar.Bir arkadaş bunu yazmış. Yamaha mt 125 ile Bmw 310 Gs ingiltere’de 4000 sterline satılıyormuş.Yani ikisi aynı para.Bu doğru mudur? Doğruysa nasıl bir vergi sistemimiz var? Veyahut bmw mi bize fazla fiyat çekiyor? Matematikçi arkadaşlar sayfaya bekleniyor.
  3. Keoma

Gücü Oynanmış Test Motoru mu Denettiriyorlar?

Dün katıldığım yamaha mt tour etkinliği fotoğraflarına bakarken dikkatimi çeken önemli detay.Test aracının silindirinde bir zımbırtı var.Ama aynı motoru showroomda da çekmiştim.Karşılaştırdım.Showroomdakinde yok öyle bir parça.O parçanın ne olduğunu bilen arkadaşlar cevaplarsa çok...
  4. Keoma

Yamaha Mt-125 Hangi Renk 2019

Yakın zamanda Mt-125 almayı planlıyorum.Çok kararsızım.Yaş 32.Sizce hangi renk? Ve Neden? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  5. Keoma

MOTOSİKLETLERE VERGİ İNDİRİMİ SÜRESİ UZATILDI !

Mobilya, otomobil, konut, motosiklet, tapu harcı ve ticari araçlarda ÖTV ve KDV indirimlerinin süreleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla uzatıldı. Motosikletlerdeki 250 cc ve altında bulunanlar için ÖTV’nin sıfırlanması 30/06/2019 tarihine kadar sürecek. Kararlar 1 Nisan 2019...
  6. Keoma

Yamaha Mt 125 Vs Mt 25

Motosiklete tekrar döneceğim ancak karar veremedim.Sizden yardım istiyorum.Yaşım 32.Günlük kullanacağım.İkisi birbirinden güç olarak çok farklı biliyorum.mt 125 ve r25 motorlarına sahip oldum.Gidişlerini duruşlarını biliyorum.İkisi de abs li olacak.Ve şehir içi kullanılacak ,uzun yolda en fazla...
  7. Keoma

Yamaha MT 25 2018 Model Farkları

Euro 4 normları gereği Yamaha MT 25’e Abs geldi.Bunu herkes biliyor ancak çoğu kimsenin bilmediği bir kaç değişiklik daha mevcut.İnternet alemine amme hizmetim :) 2017 modelde 22 nm tork varken 2018 modelde bu 26 nm torka yükseltimiş.Yani bu yaklaşık %19’luk bir artışa tekabül ediyor.Mt 25 için...
  8. Keoma

500 km’de Dominar uygun Fiyat

Arkadaşlar motorumu satıyorum.Bundan önceki motorumu da sahibindene koymadan buradan çok uyguna satmıştım.Sitede daha düşük km’de bu fiyattan yok.Çünkü gerçek satıcıyım :) Hayırlısı olsun https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-ogretmenden-500-kmde-dominar-absli-572519727/detay
  9. Keoma

Satılık 500 km’de dominar 400

500 km’de.Kapalı garajda. Yer : Manisa merkez
  10. Keoma

Yine "Ekrem Ata"...Olmaz Bu Kadar !!!!

Ben espiri olur belki diye düşünmüştüm ama Ekrem abi yine yaptı yapacağını.Hem de 2 adet :D Bir de güvenlik bajajla güzel fotoğraf yarışmasından ödül almıştım.Bajaj iyimiş ya :)
  11. Keoma

Bajaj Dominar 400 Yeni Reklamı (İlginç olmuş)

Çok güzel olmuş reklam ve çok net bir şekilde anlatılmış her şey. Ancak reklam,sonlara doğru “Sımsıcak sohbet için 0 900... “ muhabbetine doğru gidiyordu. :) Etkileyici olmuş. Buyrun https://www.youtube.com/watch?v=dV_JpwJYLfA
  12. Keoma

Beklenen “Dominar 400” Yorumum

Yeni Başlık açma hissettim.Çünkü bu zamana kadar genellikle bajajı yerdim.Bir özür mahiyetinde başlığı açma gereği duydum. Bir saat sürdüm.Hemen artı eksi yazıyorum.Ve eski motorum R25 ile karşılaştırıyorum: + Kalitesi r25 ile aynı diyorum.Sadece r25’in tuşları daha kaliteliydi. +İnanılmaz...
  13. Keoma

Dominar Aldım.Hem gömdüm Hem Aldım.

Bajajı o kadar gömdükten sonra gittim mağazaları gezdim,fiyatlar aldım ama en son bugün bir beyaz eşyacının önünden geçerken bir bakayım dedim nedir ne değildir diye....Ve f/p oranı olarak çoook mantıklı geldi.Heybeti,oturuşu çok hoşuma gitti.Zaten abs’li motor bakınıyordum ve en mantıklısı bu...
  14. Keoma

Motosiklet Esnafıyla %20 Zam Sonrası Hakkında Muhabbet

Bulunduğum bölgedeki motosiklet mağaza sahipleri ve çalışanları ile yaptığım sohbetin kısa özeti(Ünlü markalar içerir) Ağız birliği etmişçesine: - 0 motosiklet satışları berbat. - Yapılan zam sonrası satışlar yerlerde. - 2018'i de görüp çok büyük ihtimal kapatacağız.Yalnız servisler kalacak -...
  15. Keoma

150 cc Suzuki Cruiser Geliyor: Suzuki Intruder 150

Japon motosiklet üreticisi Suzuki nihayet giriş seviyesi cruiser üretti: Suzuki Intruder 150! Bir zamanlar 125’lik versiyonları bile bulunan Suzuki Cruiser modelleri epeyce uzun yıllardır ortalıkta yok. Bu durum cruiser sevdalılarını son yıllarda mecburen Çin ya da Uzak Doğu menşeli cruiser...
  16. Keoma

Logar kapağı neden yuvarlaktır hep?Bilene bedava..

Güzel olabileceğini düşündüğüm bir soru az önce kafemizde (Fayfzalimyo) dönen bir muhabbetti. Bilene zincir yağlarken lazım olan takoz(%100 ahşap) hediye edilecektir. İpucu: ingilizlerden yürüyün işte...
  17. Keoma

Honda Motosiklet Fiyatlarına Zam Geldi. 05.09.2017

Motosiklet ithalatına ek gümrük vergisi konulmasından sonra Honda Motosiklet Türkiye de vergi artışını motosiklet fiyatlarına yansıttı. İşte 05.09.2017 tarihinden açıklanan zamlı Honda motosiklet fiyat listesi. Bazı ülke menşeli motosiklet ve elektrikli bisiklet ithalatına ek gümrük vergisi...
  18. Keoma

Şu motorun markasını bilen?

https://hizliresim.com/3q0qW0
  19. Keoma

"Bırak Beni Gideyim Demeyen " Motosiklet Modelleri

Çok çeşitli motosikletler kullanmadım.Kullandığım motosikletler hep "Bırak beni,sal yularımı,bas gaza,vitesi yükselt,hiiaa" der gibiler. Ama ben örneğin 90'la giderken " Tamam abi böyle iyi,yavaş yavaş gidelim.Rahatına bak" demesini istiyorum. Bu tarz motorları kullanmış olan arkadaşlar...
  20. Keoma

Adım Adım İstanbul'u Gezmek

Eşimle beraber 3-4 günlük İstanbul turu yapmak istiyoruz ancak öğretmen olduğumuzdan bu daha çok kültür gezisi olacak.Sizden yardımlarınızı talep ediyorum.Bizi zorlayacak şey ulaşım olacak.Çünkü araçla gezmek istemiyoruz.Adım adım,1.gün şuraya şu vapurla gidin,buraya şu metrobüsle gidin gibi...