Arama sonuçlarınız

1. cikohan

Noter ticari-hususi

Yarın kısmetse kuryelik için 2. el motosiklet alıyorum motosiklet ruhsatta hususi ve çantası işli. Ticari olarak almak istiyorum ama şahıs şirketini daha açmadım. Motosikleti üstüme alırken ticariye çevirebiliyor muyum yoksa illa şirket vergi levhası falan mı gerekiyor. Noterde 10.00-17.00...
  2. cikohan

Tavsiye istiyorum Zincir yağı ve arka sehpa

herkese esenlikler 1 zincir yağı olarak ıpone X-TREM CHAIN ROAD - 750ml almayı düşünüyorum daha önce kullanan varsa deneyimini paylaşabilir mi ? 2 Temizlemek için bazı benzinliklerde gazyağı satılıyormuş esenyurt tarafında gaz yağı satan istasyon var mıdır 3 Yağlama temizleme işlemini...
  3. cikohan

Ekipman tavsiyesi orta bütçe

Pazar sabahı a ehliyetimi aldım sıra kalan ekipmanlara geldi kask ve eldiveni aldım. Aşağıdaki ekipmanları bizzat kullanan yada yakın fiyatlara daha iyisini önerebilecek var mı seçerken nelere dikkat etmeliyim. Bu arada prosev hangi ülkenin malı bilen varsa ben bir şey bulamadım kask Zeus...
  4. cikohan

Mondial Fury 110i Scooter alınır mı ?

Herkese merhaba kuryelik için rks spontini almaya karar vermiştim (şuan ki bayi fiyatları 70.000 tl civarında) araştırmaya devam ederken Mondial'in fury 110 modelinin 50.000 tl olduğunu fark ettim.İncelemelerini izledim iki modelde honda spacy klonu ve ben bir fark göremedim.Kullananlar genel...

Yeni mesajlar