Arama sonuçlarınız

1. afyonlu003

600 cc Seçim Yardımı..

Herkese merhabalar. Bugün 4 senedir kullandığım cbr 250 motorumu sattım, elimde de bir miktar para var yaklaşık olarak 23 bin ₺ kadar ama yeni ve 600 cc bir motor alacağımdan dolayı kaskı montu eldiveni de değiştirmeyi düşünüyorum en kötü şartlar da 2,5 bin ₺ yi onlara harcamayı düşünüyorum...
  2. afyonlu003

2013 model Honda CBR 250 krank sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Bugün sıkıntılı bir olay yaşadım. 2013 model 36 binde ki motorumla işe giderken 120 km/h civarında motorum bir anda gaz kesti hemen çektim kenara ne olduğunu az buz tahmin edebildim çünkü daha öncede arkadaşlarımın başına gelmişti ustamı aradım çektik motoru dükkana...
  3. afyonlu003

Sakarya Sülüklü Göl Kamp

Arkadaşlar merhabalar bu hafta sonu sülüklü gölde kamp yapmayı düşünüyorum yani 3-4 Haziranda gelmek isteyen kamp yapmak isteyen olurmu. Bu arada Sülüklü gölün sitesini buraya atayım merak eden bakabilir. http://www.suluklugol.com/
  4. afyonlu003

T-COM intercom tanıtımı

Arkadaşlar merhabalar geçenlerde yurt dışın dan gelen intercomu taktık ve inceledik. Sizinle de paylaşmak istedim https://www.youtube.com/watch?v=3olq7xwkutg Beğenmeyi ve önerileri paylaşmayı unutmayın :) Çok yakında daha yeni videolar sizinle birlikte olacak :)
  5. afyonlu003

Aliexpress sorunsalı..

Merhabalar 2 hafta önce kadar aliexpress den sipariş vermiştim. Herşey çok güzel gidiyordu satıcı mesajla iletişime geçip hızlı şekilde gönderdi. Bende hiç ptt den sorgulamadım nerdedir falan diye. Cuma günü arkadaşlarla otururken bakalım ne olmuş diye takip numarasını yazdım kargo Gaziantep'e...
  6. afyonlu003

Afyonkarahisar'a pist yapılıyor.

http://m.afyonhaber.com/afyon-motor-sporlari-merkezi-nin-tanitimi-yapildi/146393/ Bugün Afyon'da TMF Başkanı ve bir çok kişiyle birlikte temel atma töreni yapıldı.. Umarım en kısa zamanda biter ve ülkemiz için iyi olur..
  7. afyonlu003

Kimliğimi kaybettim..

Merhabalar başlıkta da yazdığı gibi kimliğimi kaybettim ve şuan askerdeym bu aralar sıkıntı olduğundan izin kullanamız zor.. Anca özel izinle dışaraya çıkabilirm. Sormak istediğim burdan kağıt vs bişeyler alıp memlekete gitmeden yeni kimliği Ankara da çıkarta bilir miyim?? Ha şimdi dura koysun...
  8. afyonlu003

Kasım Ayı Tur Planında Yardımlarınızı Bekliyorum

Merhabalar 10. Ayın 25 inde nasip olursa askerliğim bitiyor :) askerlik bittikden 3 gün sonra abimin düğünü var durum böyle olunca bende Ekim'in sonunda yola çıkmayı düşünüyorum. Rotayı geçen seneki gibi yapıcam yani Marmaris'den girip Antalya'dan çıkıcam. Ama ilk defa bu aylarda yola...
  9. afyonlu003

Asker Öncesi Son Gezi Planı

Merhabalar bu sene Kasım ayında askeri birliğe teslim oluyorum nasipse :) Şimdi askere gitmeden önce gezi yapmayı düşünüyorum gezi tahminen Ekim ayının ortalarına doğru olacak. Kafamda daha belirleyemediğim bir rota var, o yüzden sizin de yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi ilk olarak rotayı bu...
  10. afyonlu003

Bayram gezisi 1800 km.

Merhabalar kaç senedir aklımda olan özellikle hep arabayla gittiğimde ulan bi gün bende bu yollardan motorla süzülüp gideceğim diye hayal kurardım ve bu seneye nasip oldu. Aslında rota çok farklıydı ve iki kişi çıkacaktık yola ama diğer arkadaş yolu pek iplemediği için bende onu iptal ettim ve...
  11. afyonlu003

Ramazan Bayramın da uzun yol

Merhabalar Ramazan bayramında nasip olursa iki motor yola çıkacağız. Afyon'dan marmamaris'e kadar yolumuz var 1000+ km. Şimdi benimde diğer arkadaşında ilk bin km kadar uzun yolculuğumuz olacak. Sizin biraz tavsiyelerinizi ihtiyacımız var yanımıza neler almalıyız birde çadır kurmayı düşünüyoruz...
  12. afyonlu003

Kazalı ve terk edilmiş 600RR

https://www.facebook.com/tevfikomer/posts/10153347570964929 bakmakta fayda var.. Umarım sahibine ulaşılabilir..
  13. afyonlu003

Tırtıklı yollar?

Merhaba bugün işten çıktıktan sonra biraz gezeyim iki viraj yapıp geleyim diye düşündüm. Afyon Antalya yoluna çıktım yol güzel fazla araba da yoktu güzel güzel giderken yollar perişan vaziyette.. Tam viraja geldiğimde sağ sol şeritin ikisi de tırtıklı.. Motoru zaptetmek aşırı zorlaştı. Ulan...
  14. afyonlu003

Motosiklet mağazası açmak ?

Merhaba saygıdeğer MT. forum ailesi. Sizlerden biraz fikir almak istiyorum. Afyon da ikamet ediyorum burası küçük bir şehir. Burada motosiklet mağazası açmak istiyorum biliyorum ki Afyon da işler sıkıntılı olur nereden baksanız 20 25 tane büyük motor var yok ama şöylede bir şey var burada az...
  15. afyonlu003

Servis parça ve para sıkıntısı

Merhabalar size önemli bir sorum olucaktı.. Bir önceki yaptığım kazada karşı tarafın sigortasından motoru tamir yaptırmıştık. Şimdi asıl konu şu, ben kaza raporunu kendi sigortama vermeden ( gerek yokmuş ) Afyon Honda servisine verdim aradan 4 gün geçtikten sonra eksper geldi motoru inceledi ve...
  16. afyonlu003

Body Armor kullanımı

Merhabalar 20 gün önce sipariş ettiğim bady armor ( full koruma ) bugün ulaştı. Resmini daha çekemediğim için Ebay da ki resmini paylaşacağım. size sormak isteğim bir soru var.. Bunu aldım ama resim de gördüğünüz gibi fileli. Yazın bunu giyerken üstüne yazlık mont veya da korumasız motorcu...
  17. afyonlu003

Ebay'dan Full Grenaj Siparişi ??

Merhaba abileri kardeşlerim. Honda CBR 250 motorum için Ebay dan grenaj almak istiyorum ama aklıma takılan bir kaç soru var. istediğim parçayı buldum ama GBP 249.99 gibi bir fiyatı var acaba gümrük de takılma olayı olur mu bide fiyatı Türk Lirasına çevirdiğin zaman Bir milyar çıkıyor fiyat...
  18. afyonlu003

Honda CBR stop etme

Merhaba arkadaşlar 2013 model Honda CBR motorum durduk yere istop ediyor artık canımı sıkmaya başladı :pr::pr::pr: geçen günlerde sırf bu durumdan dolayı buji yi değiştirdim ardından hava filtresini ve benzin filtresini temizlettim 2 gün falan düzgün çalıştı bi sıkıntı olmadı.. Dün bir kere...
  19. afyonlu003

Yamaha r6 arıyorum

Merhaba arkadaşlar 20 22 milyar arası temiz R6 arıyorum satmak istiyen var ise özel den mesaj atarsanız sevinirim.. İyi günler :cat:
  20. afyonlu003

Selam olsun afyondan :)

Merhabalar :) Siteyi internette motosiklet araştırması yaparken buldum ve çok hoşuma gitti çok güzel bilgiler var :) aranıza katılmaktan mutluyum :) herkese kolay gelsin ve keyifli sürüşler diliyorum :)