Arama sonuçlarınız

1. Symurg

Boya fiyatı normal mi? Boyatmalı mıyım? Acil yardım.

Kararımı verdim zaten 2 parçayı boyatıp geri kalanları başka zaman başka şekilde çözeceğim. Saçma sapan fiyatlar veriyorlar. Tanıdık vasıtasıyla başka boyacıya sordurdum 8e yapıyorlarsa iyi ben o fiyata bile yapmam diyor. Herhalde karısının istediği yeni koltuk takımının fiyatını ya da çocuğun...
  2. Symurg

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Abi 5 emniyet emeklisi misin? Saygılarımı sunarak söylemek istiyorum huniden biraz belli oluyor. Ben henüz kafama takamadım ama aldım odamda duruyor. Bi kaç seneye takarım. :)
  3. Symurg

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Valla normalde böyle arkadaşlara yardımcı olmak gerektiğini düşünürüm ama hem kibirli olup hem de mağduru oynaması, en sonunda da 100tlye alınan panel verisiyle birilerini tehdit etmeye çalışması beni acayip irite etti. Belki de bu dava ona iyi bir tedavi olur!
  4. Symurg

Valla öyle bunalmış durumdayım ki 15 gündür bu kaza sebebiyle uğraştığım işlerle ne olursa olsun motoru toplayıp versinler de ne olursa olsun modundayım 1747147896 Bizimki de simli boya. Bu boya Kaporta işleri ile ilgili en ufak fikrim yok. Bir insanın 3-5 saatte yapacağı iş için 8-10k talep...
  5. Symurg

Boyacıya gittiğimde Topcase yanımda değildi ilk fotoğraftaki bu 4 parçaya 8-9a boyarım dedi boyacı. Bi başkasına gittim benzer rakam verdi. Bu fiyatlar normal mi? Bunun başka bir çözümü var mı? İlk fotoğrafta mat olan parça basağın altında falan ve sadece köşesi görünen bir parça ona...
  6. Symurg

Biraz ayrılık

Çok geçmiş olsun. 10 gün önce de ben kaza yaptım. Ekipman sayesinde şu an göğüs kafesinde hafif ağrı kaldı. Ekipmanı eksik etmemek lazımmış. Hatta mümkün olan en iyi ekipmanı giymek gerekiyormuş onu da anlamış oldum.
  7. Symurg

Ailemden gizli motor alma serüveni (mutlu son)

Yaptığın çok büyük yanlış. Pişman olman güzel ama bunu o altınları yerine koyarak kanıtla. Ailen için paranın miktarı önemli de olmayabilir ama sarstığın güven duygusunu bir nebze de olsa geri kazanman için çok önemli. Umarım motorunu kazasız belasız sürer ve yaptığın hatayı da ömrünün...
  8. Symurg

Uçtuk.

Kesinlikle alacağım büyük dersler var bu kazadan. Mesela yol vermesi gerekirken inatla sol şeridi işgal eden yavşağa bakarken tek taraflı kazayı yapıp hem maddi hem manevi zararı çeken ben oldum. O ise durma gereği bile hissetmeden sktir oldu gitti. Kabul ediyorum hatayı yaptıran o olsa bile...
  9. Symurg

Uçtuk.

Hocam dediğiniz gibi kırık olan 2 parça hariç geri kalanı çizik yüzünden değiştirmem. Hatta mümkünse tek parçayı değiştireceğim. Geri kalanı zımpara boya ve Gp kompozitin koruma ekipmanları ile kapatırım üstünü.
  10. Symurg

Uçtuk.

Öncelikle iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Tek tek cevaplamak istemedim sayfalarca yer kaplamasın diye. Hasar gören çizilen her parçayı değiştirsek muhtemelen fazlası da tutar ama ben şu dizimin önünde kalan kırık parçayı ve bir de çok fahiş fiyat vermezlerse ayaklığın altındaki...
  11. Symurg

Uçtuk.

Kask şu an nerede bilmiyorum muhtemelen arkadaş topcase e koydu onun durumunu bilmiyorum şu an zaten artık çöp. Montta çöp sayılır herhalde zaten yenisini alma niyetim vardı yurtdışından ama biraz erken oldu bu. Belki 2-3 ay idare ederim bu montla yıkanınca temizlenir, sökülen yeri de...
  12. Symurg

Uçtuk.

13. Symurg

Uçtuk.

Işıklardan kalkış sonrası sağ taraf müsait olmasına rağmen ısrarla düşük hızda sol şeritte giden öküze 'bakayım neden yol vermiyor' diye düşünerek kafayı çevirince ki önümüz virajdı. Tramway yoluna doğru gittiğimi 2 metre kala fark ettim. Açıkcası büyük acemilikti yaptığım şey. Artık...
  14. Symurg

Kaska aksiyon kamerası montajı

Kask çok umrumda değil de yine de böyle yapayım hata telafi imkanı vermesi açısından da. Eyvallah
  15. Symurg

SunFix'i direkt kask ve kask aparatına yapıştırmak yerine şeklini verip ayırın ve sonrasında kurumuş SunFix'in her iki tarafına da 3m bant mı uygulayın diyorsunuz?
  16. Symurg

İşi garantiye almak için SunFix'i aldım. Umarım aynı performansı alırım. Elimle sallama denemesi yapmam ama :) Ne kadar süre kurumaya bırakmam gerekiyor kullanmak için?
  17. Symurg

ilk rodaj

O bakımı yapan dangalak elinde filtre olup olmadığını bilmiyor muydu?
  18. Symurg

Bende öyle düşünüyorum ama aynı işlemin kask için yapılması sorun yaratır mı onu merak ediyorum.
  19. Symurg

Daha önce bağlantı aparatı takmak isteyen arkadaşa gayet sağlam olan evdeki kornişleri dahi tavana vidasız olarak yapıştırdığım pattex all in one ürünü önermiştim ancak geçenlerde kaskı topcase e koyduktan sonra kapatırken hafif sıkışması sonucu yerinden ayrıldı yapıştığı yerden. (kaska yapışan...
  20. Symurg

Bayilerde Yine Forza Bitmiş

Sele altı ve topcase. Geçen gün 200 km yolculuk yaptık. Bir kısmı sıcak asfalt, bir kısmı soğuk asfalt bir kısmı da direkt toprak yol olmak üzere epey bir irtifa kazandık. Yanıma nargileden, tüpe, çaydanlıktan suya kadar Allah ne verdiyse aldım ve hala bir sürü boş yerim vardı. Gönül Çapır ya...

Yeni mesajlar