Arama sonuçlarınız

1. Symurg

sorumsuz ibb

Parti ayrımı yapmaksızın yollar konusunda çok kötüyüz. Antalya/Kepez Akp'den Chp'ye geçti. Öncesinde de mahalle arası yollar fecaat haldeydi sonrasında da. Arkadaşın tepki almasının sebebi başlığın biraz sıkıntılı seçilmesi galiba :)
  2. Symurg

Gib Tebligat gelmiyor.

24 saat geçmeden. Hatta tam saat vereyim. 21'i saat 16da tebligata onay vermem istendi ve tebligat gelmedi işte bildiğiniz gibi. Sonra akşam 20.30'da buraya yazdım. 22'si saat 11.30'da da msj atıldı 'işleminiz tamam faturanız bu' diye. Sonra da sigortayı yaptım. Ek olarak şimdi tekrar...
  3. Symurg

Gib Tebligat gelmiyor.

Güncelleme: Tebligat gelmedi ama kendileri bi şekilde halletmişler. Faturayı attılar sigortayı yaptırdım.
  4. Symurg

Kartalkaya otel yangını.

Söyleyecek söz kalmayan bir durum. Allah sorumluluğu olanların belasını versin.
  5. Symurg

Başlangıç Motoru (125CC)

Motosikleti ne alırsın bilmiyorum fazla bir fikrim de yok ama 125cc sürebilmek için ödeyeceğin para a2 ile yakın ücretler diye biliyorum. Kesinlikle a2yi al.
  6. Symurg

Gib Tebligat gelmiyor.

Benim zaten beklemekle ilgili sorunum yok ülkeye dönmeme 15 gün daha var ama bayi de böyle bi sistemsel problem var demedi hatta YouTube videosu attı nasıl yapılacağı ile ilgili. Epey uğraştım bir hata mı yapıyorum diye. Biraz Google araştırması biraz da burada arkadaş perşembeden beri...
  7. Symurg

Gib Tebligat gelmiyor.

Anladığım kadarıyla bu ocaktan itibaren gelmiş bu uygulama. Aracı satan bayi. Bayiye tüm ücreti vermişim bayinin parayı devlete ödeyebilmesi için niye onay veriyorum ben bunu idrak edemiyorum.
  8. Symurg

Gib Tebligat gelmiyor.

Ya sistemsel bir sıkıntı var ya işleyişle alakalı bilmiyorum. Bana bugün İnternet vergi dairesi üzerinden tebligatı onaylamamı istedi Honda bayi ama giriyorum yok. 5 gündür bekliyorsunuz peki gidip sorunun ne olduğu ve nasıl çözüleceği hakkında bir bilgi alabildiniz mi?
  9. Symurg

Gib Tebligat gelmiyor.

Arkadaşlar bu Ocak ayından sonra bayiden motosiklet alan oldu mu aranızda? Bayinin Ötv'yi ödeyebilmesi için İnternet vergi dairesine bir tebligat gelmesi ve tebligatın onaylanması gerekiyormuş ama düşmedi tebligat. Çözümü nedir bilen veya yapan var mı?
  10. Symurg

Motoru ile ön kaldırmaya çalışırken kaza yapan genç sinir krizi geçirdi.

Hepimizin Allah korusun kaza yapma riski var. Fakat bunların arasında kaza ile yapmakla serserilik yaparken yapmak arasında kocaman bir fark var. Bu şekilde sevdiğim birisine zarar verirse serserinin birisi evet çok büyük bir potansiyel suçluyum...
  11. Symurg

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

35 olarak not düşelim o zaman. Antalya. Memurum.
  12. Symurg

Motosiklete "Motorsiklet" diyen güruh.

Şarjör'e Jarjör diyen kadar itici gelmeyen hatadır. Şahsen jarjör lafı duyunca Şarjör ile o şahsı yekpare hale getirme ihtiyacı duyuyor ama kendimi frenliyorum.
  13. Symurg

Yeni Motorum Hero Xpulse 4V

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  14. Symurg

80 cc diye 50 cc motor satmışlar

50cc de sigorta zorunlu olmadı mı bu yıldan itibaren?
  15. Symurg

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

100-150k lık kısma taksit yaparlar mı acaba?
  16. Symurg

Type-C'yi Çakmaklık girişine çevirmek.

Chatgpt'ye göre bu aletle 50-60 arası pompalama ile 1psi şişirme yapabilirmişiz. 20 psi lık bir şişirme gerekse 1200 kez. Adamın imanını gevretir ama günün sonunda saçma sapan bir yerden kol ağrısıyla da olsa kurtarır. Tabi daha iyi bir çözüm yoksa. 1736318108 Geçenlerde bunun çakmaklıklı...
  17. Symurg

Fazla yer kaplamayacak olsa en mantıklısı. Yine de düşünülebilir. Talihsiz olayı lastiğimiz patladığında yaşadık işte. Üstelik ayran da döküldü.
  18. Symurg

0 alacağım için muhtemelen garanti dışı bırakır motosikleti. Bende öyle tahmin etmiştim teşekkürler. Şarjlı olanların sürekli motosiklette duracağı için yangın çıkarmasından korkuyorum. Yoksa işlevsel olan o. Yok yapmam :)
  19. Symurg

Ev Kiralama - Emlakçı Saçmalığı

Bu arada söylediğiniz şey doğru. Arkadaşım evi satması için emlakçı ile sözleşme imzalıyor. Fakat emlakçı ilgilenmiyor mu yoksa satamıyor mu bilmiyorum arkadaş bundan ümidi kesip kendisi alıcı arıyor ve buluyor. Evi satıyor satmasına ama meğer sözleşmenin bitmesine 5 gün kala satmış. Emlakçı...
  20. Symurg

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Sevenlerine, tanıyanlara da başsağlığı dilerim.

Yeni mesajlar