Gib Tebligat gelmiyor.

Motosikleti
Honda Forza
Arkadaşlar bu Ocak ayından sonra bayiden motosiklet alan oldu mu aranızda?

Bayinin Ötv'yi ödeyebilmesi için İnternet vergi dairesine bir tebligat gelmesi ve tebligatın onaylanması gerekiyormuş ama düşmedi tebligat. Çözümü nedir bilen veya yapan var mı?

ben aldım geçen perşembe rtr 200 hala satıcıdan belgeleri bekliyorum. bana ordan etebligat tan aktivasyonu açmamı istemişlerdi açtım hala bişey gözükmüyor.

Motosikleti
Honda Forza
ben aldım geçen perşembe rtr 200 hala satıcıdan belgeleri bekliyorum. bana ordan etebligat tan aktivasyonu açmamı istemişlerdi açtım hala bişey gözükmüyor.
Ya sistemsel bir sıkıntı var ya işleyişle alakalı bilmiyorum. Bana bugün İnternet vergi dairesi üzerinden tebligatı onaylamamı istedi Honda bayi ama giriyorum yok.

5 gündür bekliyorsunuz peki gidip sorunun ne olduğu ve nasıl çözüleceği hakkında bir bilgi alabildiniz mi?

bi bilgi alamadım umarım kısa sürede çözerler motorum öyle bekliyor garajda :(

Motosikleti
Honda Forza
bi bilgi alamadım umarım kısa sürede çözerler motorum öyle bekliyor garajda :(
Anladığım kadarıyla bu ocaktan itibaren gelmiş bu uygulama.

Aracı satan bayi. Bayiye tüm ücreti vermişim bayinin parayı devlete ödeyebilmesi için niye onay veriyorum ben bunu idrak edemiyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu aralar sistemlerde sıkıntı var diye duydum beklemekten başka yapacak bir şey yok

Motosikleti
Honda Forza
bu aralar sistemlerde sıkıntı var diye duydum beklemekten başka yapacak bir şey yok
Benim zaten beklemekle ilgili sorunum yok ülkeye dönmeme 15 gün daha var ama bayi de böyle bi sistemsel problem var demedi hatta YouTube videosu attı nasıl yapılacağı ile ilgili. Epey uğraştım bir hata mı yapıyorum diye. Biraz Google araştırması biraz da burada arkadaş perşembeden beri bekliyorum deyince sistemsel hata olduğunu anladım.

Cevap için teşekkürler

Daha önce bir başlıkta yazmıştım. Bu ülkede yaşıyorsanız e tebligat olmazsa olmazdır. Bunun yüzünden çok insan hak kaybı yaşıyor. Ne yapıp edip e tebligata geçin.

Motosikleti
Honda Forza
Güncelleme: Tebligat gelmedi ama kendileri bi şekilde halletmişler. Faturayı attılar sigortayı yaptırdım.

Motosikleti
Honda Forza
Kaç gün sonra hallettiler
24 saat geçmeden. Hatta tam saat vereyim.

21'i saat 16da tebligata onay vermem istendi ve tebligat gelmedi işte bildiğiniz gibi.

Sonra akşam 20.30'da buraya yazdım.

22'si saat 11.30'da da msj atıldı 'işleminiz tamam faturanız bu' diye. Sonra da sigortayı yaptım.

Ek olarak şimdi tekrar baktım hala gelen giden tebligat yok. Demek ki kendileri gerekli yer ile iletişime geçip hallettiler.

Eğer sizin sorununuz hala çözülmediyse böyle de çözülebildiğini anlatıp eski usul çözmeye çalışmalarını isteyin. Sizin bayi muhtemelen umursamaz şekilde bekliyor tebligatın sistem üzerinden yapılmasını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar