Arama sonuçlarınız

1. Romedon

gerber bear grylls ultimate fixed blade pro Kullanan varmı?

Yurtdışından böyle bir full tang bıçak geldi. Orjinalmi replika mı bilmiyorum.Kullanna varmı nasıldır?
  2. Romedon

Anahtarım yamuldu

Din gece yab çantaları takarken anahtarım çantanın altında kalıp yamuldu. Yedek anahtarım be bir kodum var bu anahtarı anahtarcıda yaptırabilir miyim yoksa servisten istmeem mi gerek?
  3. Romedon

Bursa -Kapadokya Motokamp tavsiyesi.

Paartesi günü bursadan kapadokyaya 650 km (7 saat) süreceğim.Kapadokyada 1 hafta gezerek kamp yapmayı düşünüyorum.ilk gidişte nereye gidip nerede kamp yapabilirim? Tavsiyelerinizi alırım. ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ---------- Kamp alanı...
  4. Romedon

ABS siz motora alışma

Merhaba arkadaşlar Yeni kasaZx 636 aldım sonunda.Rs 200de abs vardı ve harş diye sıktığımda bile çatır çutur giriyordu abs Hiç korkmadan abanıyordum.Fakat bunda abs olmadığı için firenler ne kadar iyi de olsa abanıcakmışım gibi his geliyor. Korkarak sıkıyorum.Nasıl alışırım bu işe ? Kolay bi...
  5. Romedon

Az yakan Ucuz Motor öneri

Bir ninja zx636 aldım 2015 Fakat işe de motorla gidip gelmek zorundayım. 2. motor olarak max 2500 tl ayırabilceğim 100lük bişey almak sitiyorum ne kullanışlı olur cup mu skuter mı önemli deil.Ne önerrisiniz?
  6. Romedon

Yamaha riding akadami ileri sürüş

yeni kasa 636 almaya karar verdim 20bin km tecrübe ve üzerine bu eğitimi almak istiyorum. Alan varmı nasıldir işe yarar mı?
  7. Romedon

Kawasakinin Sorunsuz olması (?)

Arkadaşlar forumda çok fazla yamaha ve honda Şikeyetleri görülmeye başladı bu aralar.Fakat Hergün girip takip ettiğim forumda hiç kawasaki sorunu görmedim.Kawasaki diğer japonlara göre bu kadar daha fazla mı kaliteli?
  8. Romedon

Kayserili Sarı mehmet 66 yaşında ve endurocu.

Merhaba arkadaşlar gezerken bir dedemiz ile karşılaştım.Tam 66 yaşında ve Enduro ve cross yapıyor. 7 yıldır yapıyor bu sporu.Ay geç başlamışımı yok imiş bu işin. Bakın görselleri paylaşıyorum.Helal olsun ve başarılar diyorum.
  9. Romedon

Durt motosiklet montu nasıldır

Durt marka motosiklet montu nasıldır bayan için. Artçı için alacağım belki ilerde kendide sürer motor.
  10. Romedon

Castrol 10W50 tam sentetik vs Motul 5100 yarı sentetik

Arkadaşlar şimdiye kadar hep castrol kullandım. Yağ değiştireceğim. Motul yarı sentetiğe geçmeli miyim yoksa castrol devam edeyimmi? 7100 çok pahalı
  11. Romedon

Evraksız motosiklet satış şikayet edilir mi?

Merhaba facebook tirrek motor gruplarında evraksız faturasız motor satıyorlar aşırı ucuza. %90 çalıntı oldUğunu düşündüğüm aletler. Bunları şikayet edebileceğimiz biyer bişey yokmu?
  12. Romedon

En büyük yan çanta öneri

merhaba motoruma yan heybe tipi çanta alacağım. En büyük olanına ihityacım var 400 tlye kadaroalbilir. Şimdi SHAD SL 58 buldum 58 litre daha büyüğü var mıdır?
  13. Romedon

dainese d mach sırt çantası

Bu çantadan buldum birinden ucuza kullanan eden varmı şekli şemali çok hoşuma gitti
  14. Romedon

SHAD SL 58 Soft Yan Çanta Seti

Merhaba önümüzdeki ay 1400 kmlik yol yapacağım artçı ile birlikte. Kamp malzemelerini alacak büyükçe bir yan heybe tipi çanta arıyorum.Bu çanta 58 litre yazıyor gerçekte görmedim. Kullanan varsa kamp malzemelrini alır mı? 46'dan 58 Litreye kadar genişleyebilir Suya dayanıklı İlave bağlantı...
  15. Romedon

hyosung gt 250r titreşim nasıl azaltılır?

Merhaba hyosung gt 250 ra sahibiz. 120 130 larda okadar çok titriyor ki elcikler el uyuşuyor. Bunu azaltmanın yolu var mıdır?
  16. Romedon

Rs 200 subap kesmesi

Merhaba arkadaşlar geçen gün 120 ile giderken bi ses geldi motor stop etti ve bir daha çalışmadı.Servise çektik subap eksmesi dedi. bakımları zamanıda yapıldı 250de bi yağ değişti.Garantiye yollucaz dedi.Eğer garanti kapsamına girmezse yasal haklarım nelerdir? Nasıl kullanılır ?
  17. Romedon

Küçük bagaja sığacak işe yarar şeyler.

Merhaba arkadaşlar racing aletlerin bagajı bayağı küçük olduğundan minyatür işe yarayan şeyleri kullandıklarımı buraya yazacağım varsa kullandığınız yazın ki örnek olsun. 1. Bajaj Alet takımları İçerisinde 1 tornavida 2 alyan 1 levye 2 anahtar var anahtarlar tekerlek sökmek için uygun. 2...
  18. Romedon

Bazzaz ekipmanları nedir?

merhaba kawasaki zx 636 ya bazzaz sitesinde Z-fi fuel controller filan var bunlar ne işe yarar bilen varmı ? Birde aralarında standalone quickshift diye birşey var bu bildiğimiz quick shiter mıdır? Bunlar hakkıdna bilgisi olan varmı...
  19. Romedon

360derece VR motovlog denemesi

360 derece motovlog denemesi sizce nasıl olmuş? Henüz başlangıç aşamasında olan bir motovlog. Şu videoyu bi youtube uygulamasıyla telefondan izler misiniz.böyle bir motovlog nası olur :))) https://youtu.be/eljsS00saE8
  20. Romedon

Bisiklet dahi sürmeyen Kız arkadaşa motosiklet öğretmek?

Merhaba arkadaşlar.Kız arkadşaım ile ortak motosiklet alacağız.Kendiside motosiklet sürmek istiyor.Ama hiç hayatında bisiklete bile binmemiş denge 0.Ben buna bisikelt sürmeyi öğretmeyi denedim. max 3 pedalda yana devriliyor.Daha kolay hızlı bi şekilde bisiklet ve denge öğretmenin yolu var mıdır?

Yeni mesajlar