Arama sonuçlarınız

1. denizz1

Medley'e Veda, Forza'ya Merhaba. (Bu sefer balık baştan koktu.)

Hayırlı olsun,bende Forza alarak doğru karar verdiğimden emin olmuştum.Hem pazara,markete gidip gelebiliyorum.Hem işe güce gidip geliyorum,hemde hanımla rahat rahat günübirlik 400-450km yol yapıp çok yorulmadan eve dönebiliyoruz.Gerçekten bütün ihtiyaçlara tek motor Forza ve X-Max. 1762514480...
  2. denizz1

Zıçtı ZaFer bez getir!

Fren pedalına basmazsan yanmıyor diye biliyorum,yanıyor mu yoksa 🤔
  3. denizz1

Zıçtı ZaFer bez getir!

Bende D400 varken eğitime gitmiştim kendisine,onda o zaman gümüş renk multistrada vardı radar mevzuları yeni çıkmıştı.Yer yer ben 100-110 giderken aramızda 2-3 boy fark olduğu oluyordu.Ama tabi ki tommygun’ın dediği gibi bu motorları ılık gibi kullanmak için almıyorlar sonuçta,şöyle de bi gerçek...
  4. denizz1

Yurtdışı -> Yurtdışı taktiği

Eğer ki gideceğiniz otel belliyse otele sipariş verebilirsiniz,daha sonrasında ise kalacağınız oteldeki resepsiyon kısmını ararsanız sizin için muhafaza edeceklerdir.Çok kez yaptığımız bişey. 1761125018 Airbnb kısmını şimdi gördüm,yinede denemekte fayda var ama her insan bir değil sonuçta.
  5. denizz1

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Asıl havayı benim bakımım 12 binde 1 diyerek yapabilirsn hocam.Oda 2 binde 1 gidiyordur belki 🤣
  6. denizz1

21-22 Tracer 7 vs 23-25 Tiger 660?

Eğer ki “Ben uzun süre bineceğim,ikinci eli hızı ve değeri önemli değil,daha premium hissettirsin”diyorsan Tiger al geç,ama benim gibi hevesini alıp senede 1-2 motor değiştiren biriysen kesinlikle daha az değer kaybı için Tracer tabikide.
  7. denizz1

Tek tesellimiz plastik parçaların bile 2 ayda geldiği bu dönemde,jantı italyadan 1 ayda getirebilcek olmaları tabi zamanında getirirlerse göreceğiz
  8. denizz1

Evet özellikle Primaveralarda bu jant muhabbeti kronik galiba internette oldukça şikayet var,biz hanıma almasaydık gts tercih ederdik aslında da ağırlık ve kalıp olarak orta sehpaya alırken sıkıntı yaşar diye primavera tercih etmek zorunda kaldık.
  9. denizz1

Bizim 250k verdiğimiz vespa daha 1500kmde arka jant rulman dağıttı çatur çutur ses yapıyor.Tabi allahtan servis kalitesi farkı var git gel 200km mesafedeki servise evin önünden alıp evin önüne bırakıyorlar ücretsiz olarak. 1760715589 Tabii çingenlik yaptım ora ayrı ama ikna oluyorlar ahshwj
  10. denizz1

Hız sınırında yüzde 10 tolerans kalkıyor!

Forza alarak en iyi işi yapmışım,yok tenere yok tuareg alsaydık şimdi yine 100km sınırda sürünüyorduk üstüne bide fazla para verdiğimizle kalacaktık.Ocak olur olmaz satış hakkım sıfırlanınca direkt sıfır ADV350 alıp noktalıyorum.
  11. denizz1

Dur ihtarına uymadı! Polis Çarparak Durdurdu!

Kaç dakika video izledim,ne bir elle dur ihtarı,ne sirenle,ne kornayla ne bişeyle kimsenin ne kovaladığını nede durdurduğunu gördüm.Eğer ki gören duyan varsa o kısmı kessin bi zahmet atsın.Adam da kaçarken sette yavaslamayı ihmal etmemiş ama 20yle geçiyor motorunu en az bu kadar seviceksin :)
  12. denizz1

Makas atmaya laf etmişler(videoda makas atma yok gerçide),umarım bundan sonra birisi emniyet şeridinde ceza yedik diye konu acmaz.İnşallah emniyet şeridi cezası 1 milyon olur da kim neymiş öğrenmiş oluruz.Madem herkes bu kadar kurallara uyuyor.
  13. denizz1

Ben en son forzayla 110 yaptım desenize yandık,yarın şafak operasyonuna özel harekat gelir kaçmış sayılırım ne de olsa 🤣🤣🤣 1760434623 Helikopterle inmeseler bari nasıl açıklarız durumu mahalleliye 🤣🤣 1760434748 80le polisten kaçıyorlar diyenlerin hepsinin altında ne varsa acilen alınıp altlarına...
  14. denizz1

Allah için hangimiz zaman zaman sokak aralarında,çocukların çıkabileceği yerlerde,sahilyollarında veyahut tek gidiş-geliş dağ yollarında o ana kapılıp hız yapmıyoruz ? Adam hava almaya çıkar gibi çıkmış ara sıra da 80-90 lı hızlara çıkıp geri yavaşlamış.Zaten kazanın olduğu anda da debriyajı...
  15. denizz1

Sizce 2022 Yeşil Xmax mi 2023 Mavi Forza mı ?

Yeni kasa olsaydı genel olarak şehiriçi kullanım olacağı için X-Max derdim ama,gerçekten şuan 24 model Forza sahibi olarak(bundan önceki 20 model X-Max 5 ay 7 bin km) kesinlikle forza diyorum eski kasa X-Maxlerin fren ve farı rezalet ötesi,yeni kasayla beraber bence ikisinide düzeltmişler...
  16. denizz1

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Dash 110,aslında kullandığım süre boyunca oldukça memnundum işimi görüyordu ama ilana koyunca bakan bile yoktu 🤣🤣 sonradan arkadaşıma kakaladım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣o çocukta gitmiş kuryelik yapmak isteyen birine satmış ama sağlam çıkmış ki çocuk hala kullanıyor. 1759988696 Şu aralar Forzayı Ocak gelince elden...
  17. denizz1

Orta Sınıfta Kafa Karışıklığı

Senin horneti en son ben alcamda,hanımdan büyük azar yerim diye alamıyorum işte gizlice mi alsak 🤔🤔
  18. denizz1

Sıfır almanıza gerek yok zaten illa eskisi gibi sıfır avantajlı durumu kalmadı artık ikinci elde çok uygun fiyatlara sıfıra yakın motosiklet alınabiliyor.İkinci el de uzun sürede satma kaygınız veya değer kaybı çok önemli değilse tridentte eğlenceli olur sizin için.Ben 300km de 24 model çantalı...
  19. denizz1

Hornet 750 bence şehiriçinde de üzmez,hafta sonu şileye şuraya buraya giderken gerekli apaçiliğide yaptırır.Üstüne senede 1-2 de yol yapılmak istendiğinde illallah ettirmez,parça sıkıntısı zaten yok ikimci elde de mutsuz etmez
  20. denizz1

Nx500 hk. + yeni motor önerisi

Benim Forza 250’den sonra hedefim,forza 750 veya x adv oldu bizim gibi artçı konforunu düşünmek zorunda olanlar için bunlar biçilmiş kaftan

Yeni mesajlar