Arama sonuçlarınız

1. denizz1

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

Doğma büyüme İstanbulluyum’13 senedir Kaş’a gider geliriz,son 3 senedirde bizzat ben yerleştim.Normalde kışları dönerdim ama artık kışları bile İstanbul’a dönmüyorum.Senenin 320 küsür günü burda güneşli bi hava mevcut.Burda yazın yaşadığımız en büyük olaylar genelde milletin bar çıkışında...
  2. denizz1

Motoru satıp kıymetli madene çevirmek mantıklı mı?

Mantıklı,Dominarın yanında activam vardı sonradan dominarı satıp xmax alınca 2 scooterls napcam demiştim activayı satmıstım,sattıktan 6 ay sonra param %85 arttı.Motor olarak kalsaydı muhtemelen %20 değer kaybederdi.1.5 ay sonra sezon minikten açılınca satabilirsem forzayıda satıp kıymetli maden...
  3. denizz1

kaza videoları geliştirir mi geriletir mi

Bana göre Zafer Akçay videoları insanda”sana fil düşünme dersem ne düşünürsün?” Etkisi yaratıyor,şu bi gerçek ki ilk izlemeye başladığım zamandan beridir benim nispeten kendime göre agresif olan sürüş tarzımı neredeyse tamamen kırdı diyebilirim,eskiden gençliğinde vermiş olduğu etkiyle...
  4. denizz1

Zorunlu trafik sigortam ne kadar çıkar ?

Kullanıcının yaşına,kaç senedir ehliyet sahibi olduğuna,yaşadığı şehire,aynı cinste kaçıncı taşıtı olduğuna(araba ve motor ayrı klasman olarak değerlendirilir 15 kere motor alıp satsanızda ilk arabanızda farklı fiyat çıkar),daha önce kazaya karışıp karışmadığınıza göre bir sürü kriteri var bu işin.
  5. denizz1

İzmir - Atina | Motosiklet Gezisi

BlueStarFerries var,size yakın bi yerden(muhtemelen sakız’dan) binerseniz atinada inebilirsiniz motorlu taşıtla kullanım sağlanabiliyor diye biliyorum.Kaş’tan Atina 18 saat sürüyordu.İzmirden muhtemelen 9-10 saat falan sürer maks. 1767723988 Bu soğukta motorla uğraşılmaz,soğuk ile yağmurun...
  6. denizz1

250-350 bin bütçeye motosiklet önerisi

Belki Tiger Sport 660?
  7. denizz1

motosiklet satışı nasıl oluyor

Abi zaten öyle bi durumda ne olursa olsun satış veremiyorsun,satışı verilecek aracın herhangi bir trafik cezası,mtv’si,cart curtu hiç bişeyi olamaz.
  8. denizz1

motosiklet satışı nasıl oluyor

Hatta notere kimlikleri vermeden,güvenli satış işlemini başlatırsanız süreç hızlanmış olur.Güvenli satış işlemini satıcı başlatır,işlem sonunda gelen referans koduyla alıcı devam ettirir.Noter belirlenen tutarı havuzda gördüğünde imzalar atılır ve işlem biter. 1766817505 Kaan abininde dediği...
  9. denizz1

Uzun yol için 350cc Scooter Mantıklı Mı ?

Valla keşke birden fazla beğenebilsem bu yorumu,ay başı forzayı satıp j kasa astra veya fiesta falan alcam.Motor olarakta şehiriçi takılmalık hanımın vespasının yanına gts250 bakıyorum.
  10. denizz1

Honda Yıl Sonu İndirimleri

Düşünecek bişey yok Nx500 istiyorsan 425k ya zaten almalısın,cf motodan bile ucuz olduğunu kendin söylüyorsun.
  11. denizz1

Honda Yıl Sonu İndirimleri

Sahibinden de 25 model nx500’ler var zaten fiyatıda 425k
  12. denizz1

Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yani 3000km’dir motoru kullanıyorum bi sorun olmadı bu sallantı olayı o kadar abartacak kadar “hadi motoru satalım ya” demelik bi durum değil bence.Ben X-Max’ten geçtim anahtarsız çanta ve elektronik cam gerçekten konfor artışı olarak müthiş fark ettirdi.Bu arada bende öyle aşırı bi çırpma...
  13. denizz1

22.Kasım.2025 - Çok şükür bugün de hımbıl olmadık. (400 km üstü rota içerir)

Of off valla canım çekti 3-4 günlük akyaka-marmaris turunu saymazsak bu sene hiç bi yere gidemedim.Havalarda mevsim normallerinin çoook üstünde olduğu için sezon hala kapanmadı çok yoğun işler,valla hasret kaldık.
  14. denizz1

Tvs 110 vs spacy 2013 28bin

Eğer ki değer kaybı arkadaşın umrunda değilse,daha sonralarda da başka motor değiştirip bu motor sabit kalacaksa zaten spacy almak mantıklı dedim.Km’si önemli değil ki parçası ekmek fiyatında bakkalda satılıyor neredeyse artık.Bugün bile eski fizyker activalar hala sokaklarda sapasağlam gidiyor...
  15. denizz1

Tvs 110 vs spacy 2013 28bin

Bu tarz şeylerde genelde sıfırı seçerim ama,spacy o klasmanın harbi başka bi motoru yani.Eli yüzü düzgünse en kötü ihtimal motor yaptırırım diyip spacy tercih ederdim muhtemelen sonra da kafa rahatlığıyla 100k km binerdim.
  16. denizz1

700-800K Araba Tavsiyesi

Muadilleri 800-850 liradan baslıyor diyebilirim. 1763055747 Bu megane 3lerede baktım açıkcası epey hoşuma gitti sevdiğim bi megane kasasaydı zaten
  17. denizz1

700-800K Araba Tavsiyesi

Bi tane arkadaşımda var aslında 12 model 140k da 2 çamurluk değişen otomatik 700-750 arası bi fiyat verdi.
  18. denizz1

700-800K Araba Tavsiyesi

İyi akşamlar,bu konuyuda motosiklet forumuna açmak saçma ama başka foruma üye değilim 🤣 İlla ki aranızda arabadan anlayan vardır.Yukarıda belirtmiş olduğum fiyat aralığında bir araç arayışım var. Sadece bi kaç tane kıstasım var; -İkinci eli hızlı olsun -Sürekli bozulup durmasın (Tercihen...
  19. denizz1

Kış geldi, motorlar yattı mı?

Fark etmemişim 🤣
  20. denizz1

Forza 250 Direksiyon Takoz Gibi Oldu

Sizin forzalarında yakıtında bir artma var mı? 300km’de aldığımda 3.3 gibi bi ortalamayla geziyordum.Şuan 3.8-4.0 arasında dolasıyor 3k kmye geldi motor havalar soğuduğu için mi acaba yoksa bi sorun mu var ondan dolayı merak ediyorum.