Arama sonuçlarınız

1. A

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Hocam ince ve dar olduğunu ben de dedim ki? Ek olarak belirttim o şekilde olsalar da rahatlık açısından iyiler diye ki devamında aslında bunun da genellemesi yanlış olur demişim. Muscle cruiser olarak geçen modellerin artçı koltukları sizin de belirttiğiniz gibi tekrar diyorum ince fakat naked...
  2. A

Hocam şimdi naked ve cruiser motorun artçı selesini karşılaştırmak ve cruiser motorların arçı selesi tipine göre baya değişiyor ne yalan söyleyeyim dediğinizi biraz saçma buldum. Sizin motorun küçük cc olmasından dolayı maalesef biraz kısa ve artçı selesinin biraz rahatsız edici olması normal...
  3. A

Hocam sesi çok güzel umarım sizi hep mutlu eder.
  4. A

Anlık unutkanlık ve sonuç

Herkese merhaba, geçen akşam biraz acelem vardı ve motorun brandayı kaldırıp direkt marşa bastım ki ısınsın çıkayım. Motoru her zaman boş vitese alırım ki yine aldığıma eminim fakat galiba tam almadığımdan dolayı sadece göstergede gözükmüş. Sonuç ise motorumun u kilidini diske takıyordum ve...
  5. A

Test pozitif çıktı şimdi ne olacak?

2 gün önce baş ağrısıyla başlayan ve dün yüksek ateş baş ağrısı boğaz ağrısı ile devam etmesinden dolayı test oldum. Sabah pozitif çıktığını öğrendim ve filalasyon ekibi ilaç bıraktıp kontrole geleceklerini söyleyip geri gittiler. Şu an o ilaçları hem ailem hem de doktorum içmememi çünkü sıtma...
  6. A

Mt revenge 2 vizör bulamıyorum

Dostlar bugün kask motordan düştü ve vizörün takma kısmındaki ufak bir plastik kırıldı. Bundan dolayı da takamıyorum sabitlenmiyor. Model no mt-v14 yazıyor ve şeffaf modelini hiçbir yerde bulamıyorum. Ne yapmam lazım veya işte v6 v12 vesaire de uyumlu mudur? Acil bulmam lazım umarım yardımcı...
  7. A

Sürüş eğitimi tavsiye

Herkese merhaba, dostlar sürüş eğitimi almak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim, anlaşılacağı üzere pek fazla maddi olarak gücüm yok. Ehliyetim, motosikletim var ve 4 5 gündür sürmekteyim. Trafiğe kendimi tam olarak hazır hissedemiyorum. Tavsiye edebileceğiniz, memnun kaldığınız kurs veya kişi...
  8. A

Bluemotor ve kalifiye ustaları(!)

Bugün bn125 motosikletime takozunu ve aküsünü vesaire montajı için gittim. Motosikletimin montajı yapılırken arka selesini bile düzgün takamayan arkadaş montajını gerçekleştirdi(!). Acemi olduğum için bir tanıdığım motoskletimi getirebilmek için yola çıktıktan 15dk sonra bize durmamızı işaret...
  9. A

Motosiklet sahibinin elinde olması gereken gereçler

Merhaba dostlar. Biliyorum önceden bu tarz konular açıldı. Fakat yine de geniş kapsamlı ve güncel bir konu açmak mantıklı olacaktır. Ben ve diğer yeni başlayanlar veya kendi bakımlarını kendisi yapmak isteyenler için işe yarayacağını düşündüm. Önerileriniz, tavsiyeleriniz veya önermediğiniz...
  10. A

Şarjlı darbeli matkap tavsiye

Herkese merhaba. 18v darbeli matkap almak istiyorum fakat bu konularda çok bilgili değilim. 500tlye kadar bütçem var. Einhell ve black and decker markalarının modelleri baya hoşuma gitti. Ev işlerinde ve iş yerinde kullanacağım. Duvar delme(beton ve tuğla) metal delme, ahşap, gibi konularda...
  11. A

Ehliyet kurslarının vasat eğitimi

Herkese merhaba 2.5ay gecikmeli de olsa(covid-19) sürüş eğitimine başladım. Bakırköyde iyi sayılan bir kursa gitmekteyim. Fakat eğitim işine gelince o kadar sığ bir eğitim var ki tek düşüncem bu adamların gösterdiğiyle millet nasıl yola çıkıyor? Resmen bak şu gaz şu debraj şu fren şu vites...
  12. A

Motosiklet disk kilit önerisi

Arkadaşlar merhaba. Motosikletim otoparkta duracak fakat dışarıdayken kilitleme ve caydırma amaçlı bir disk kilitine ihtiyacım var. 600 tl bütçem var ve üstüne çıkamam. Onguard, armor, kovix ve armor markaları dikkatimi çekiyor fakat hangisi daha iyidir bilemiyorum. Bazı arkadaşlar mts almamı ve...
  13. A

Kask beden sorunsalı

Herkese iyi akşamlar. Mt revenge 2 modelini (large beden) bugün aldım ve kafa ölçüm 58 59 arası bu ölçü de tam sınır ölçüsü. Malum mt daha uzunlamasına kafa tipine yönelik ve benim kafa tipim de böyle. Herkes çok baskı yapıyor derken bende normak boyutta bir baskı yaptı ve kafamdayken sağ sola...

Yeni mesajlar