- Konu Yazar
Bugün bn125 motosikletime takozunu ve aküsünü vesaire montajı için gittim. Motosikletimin montajı yapılırken arka selesini bile düzgün takamayan arkadaş montajını gerçekleştirdi(!). Acemi olduğum için bir tanıdığım motoskletimi getirebilmek için yola çıktıktan 15dk sonra bize durmamızı işaret edip kenara çekti ve gördük ki vites bağlantısı yerinden çıkmış. 0km olan bir motosikletin debrajını düzgün ayarlanmamış, yolun ortasında bizi yolda bırakan bir vites, sallanan bir artçı selesi ve biri allaha biri yere bakan sinyaller... Motosikleti 3 görüşme sonucu gelip aldılar ki bu arkadaşlar bana motoru 2. Viteste getir nolcak diye benle alay eder gibi sorun çözen arkadaş(!). İlk motorum ve ben bu motosikleti kullanıyor olsaydım ya kaza yapardım ya da yolun ortasında durur kalırdım. Hayatımda böyle berbat montaj böyle berbat kontrol görmedim. Dikkat edin arkadaşlar. İyi denilen bluemotorun yaşattığı sorun ve telefonda bana kaza yapabilirdim dediğimde e yapma diyerek benle kafa bulan harika müşteri temsilcileriyle siz de konuşmak zorunda kalmayın. Yazımımda hata olabilir. Sinirden kafam patlamak üzere.
Son düzenleme: