Arama sonuçlarınız

1. H

Kafeye Giderken Motoru Nasıl Güvenceye Alıyorsunuz?

Ben geceleri zincir takarım ama kısa süreli parklarda diks kilidi takıyorum. Çok pratik bir cihaz. İnsan yaparken üşenmiyor. BİM'e bile girerken disk kilidini takarım.
  2. H

Motosiklet sahip olmamız mümkünmüş (Birevim)

Bu sistemlerde bir sürü üç kağıtçılık döndüğü kesin. Ancak lafı dolandırıp dindarların üç kağıtçı olduğuna getirmeniz çok garip. İnsan her şeyden önce ya iyidir ya da kötüdür. Kötü olan insan dindar da olsa kötüdür seküler de olsa kötüdür. İyi olan insan da dindarken de iyidir, sekülerken de...
  3. H

Yola mazot döküldüğü için düştüm

Geçmiş olsun kardeşim. Benim başıma da aynısı geldi. Tır'ın yağı boşalmıştı. İçine girmeden önce fren yaptım ama kurtaramadım. Motorun kıçı oynaya başlayınca gidonu serbest bıraktım. Öyle olunca motor kendi dengesini daha iyi sağlıyor ama bu kez de yön tayıni yapamıyorsun. Neyse ki benim motor...
  4. H

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Benim araba o kadar yakmıyor. Ne bu böyle...
  5. H

Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

Hiç abartmıyorum. Bu güne kadar gördüğüm en boş yazı.
  6. H

Çünkü: Yol boşsa, kimsenin hayatını tehlikeye atmıyorsam, benim arabamla yaptığım 180 km'lik hız sadece 120 gibi hissediliyor ve hiç titremiyorsa... neden yapmayayım? 1753004529 👍🎯
  7. H

Dünyanın hiç bir yerinde motoru senin dediğin gibi kullanan insan yoktur. Emniyet şeridine girmeyeceksin. Trafik durduğunda sen de duracaksın. Peh. Yani daha mantıklı savlarla gelsen neredeyse kendimden utanacaktım ha... 1753003077 Sen kurallara uymayan arabayla, kurallara uymayan motosikleti...
  8. H

Helal beee. Sonunda gerçekçi bir cevap 1752613907 Radarın olmadığı boş yolda hız sınırını kim takacak Allah aşkına. Yani idealist olmakla gerçekçi olmak arasındaki çizgi çok kalın. Bunu görememeniz imkansız. Şimdi adam manyak gibi üzerime gelirken ben hata onda bana ne mi diyecem, yoksa kaçıp...
  9. H

rodaj tam olarak nedir?

Sağlık olsun abim. Hayallerini yaşaman konusunda sana başarılar dilerim.
  10. H

rodaj tam olarak nedir?

Satmayı düşünür müsün abim. Öyle herkesten de motor alınmıyor. Bu platforma güvendiğim için soruyorum. 1752574477 Rodajdan ekmek yemek nedir ya. İlk kez duyuyorum. Rodaj motosikletin sahibi tarafından yapılır, bakımı da serviste yapılır aksi halde motorun garantisi bozulur. Bir de "arkadaşın...
  11. H

Motor belirli bir devirden sonra gaz yemiyor

Sıkıntılı yakıt alma durumum oldu. Bir benzinciye girdim. Adam bir türlü yakıt veremedi. Diğer arkadaşını çağırdı. Pompa yakıt vermiyor dedi. Onlar konuşurken ben bir su almak için içeri gittim. Geri döndüğümde tamamdır dedi. İlk kez gittiğim bir yerdi, şüphelendim ama yapabileceğim bir şey...
  12. H

Motor belirli bir devirden sonra gaz yemiyor

Evet aynı olayı ben de yaşadım. Servise götürdüğümde rast kelebeği sensörünün bozulması nedeniyle motorun belli bir devirden sonra kendini korumaya aldığını söylediler. Motorun beyninden arıza kaydını sildiler düzeldi. Bir hafta sonrada arızalı parçayı değiştirmem için çağırdılar. Ciddi bir...
  13. H

Evet aynı saygıyı görüyoruz, hatta belki ben senden de fazla saygı görüyorum. Tecrübeli bir sürücüyüm. Çok uzun zamandır motosiklet kullanıyorum ve bir kez ortalama hızda taşa denk gelip yan yatmam dışında (onda da ayakta kalmayı başardım, yani çizik bile almadım) tek bir kazam yok. Ben sadece...
  14. H

rodaj tam olarak nedir?

Rodajı tamirci yapmaz sen yaparsın :) Tamirci zamanı gelince rodaj bakımını yapar. Yani yağını değiştirir. Gevşemiş mi diye vidalarını contalarını kontrol eder. Ayrıca senin rodaj bitmiş zaten. Götür bakımını yaptır ki garantisi bitmesin. 1751799321 Zararı olup olmadığını bilemeyiz. Usta bir...
  15. H

Bazen radar ve kameraların olmadığı yollarda araçlar aşırı hız yapıyorlar. Mesela Kuzey Marmara otoyolu, ya da Ispartakule Mahmutbey otobanları... Araçlar bazen 180-200 ile gidiyorlar. Benim Megan 4 var. Paralı yolda yolu boş buldum mu 180'in altına ender düşerim mesela. Bu yollara motosikletle...
  16. H

Motosiklet polis aracındaki hız radarına yakalanır mı?

Bir ara yaptılar onu. "150 ile radara yakalanmışsın" demeleri üzerine: "Abiler bana inanmıyorsunuz motora da mı inanmıyorsunuz. Bu motor ben 100 yapamam diye bağırıyor." dedim. Yine de kestiler cezayı. Fotosu buyu şuyu her şeyi vardı. Ama bu kez durdurmadılar. 1751798538 Canımız tatlı ve amaç A...
  17. H

Sağolasın abim. Belki işime geldiğindendir ama, içime sinen cevap bu oldu. Teşekkürler.
  18. H

Belki o da radardan kurtulan araçların plakasını kaydediyordur diye düşünmüştüm.
  19. H

Arkadaşlar, 90 km hız sınırı olan otoyolda, polis radarına 120 ile giderken yakalandım. Polis araçlarından birinin arkası bana dönüktü, diğerinin önü dönüktü. Sorum şu. Plakam arkada olduğu halde radara yakalanmış mıyımdır? Çevremdeki arkadaşlarıma sordu hep farklı cevaplar aldım. Konu hakkında...
  20. H

Yenilenen Honda PCX125 Türkiye'de Satışa Sunuldu..

Fiyatının ne olduğunun önemi yok. İnsanlar deli gibi alacak. Bayilerde pcx bulamayacaksın...

Yeni mesajlar