Arama sonuçlarınız

1. A

MRF Lastik ve Hava Basıncı Kararsızlığı

Bugün malum patlak lastiğim yüzünden BUZ MOTOR Kabataş'a gittim. Lastiğimi gösterdim. Minik bir çivi girmiş. Onu çıkartırken attığım 2tane fitil'e de baktılar. İçine vakti zamanında lastik köpüğü sıktığım için de jant'ı içten oksitlendirmişim. Sağolsun onunla da ilgilendiler. Lastiğimin tamir...
  2. A

Patlak Lastik Sorunsalı

Benim Pulsarın michellin pilot street takımın arka lastiği sürekli olarak patlıyor. Çözüm bulmağı geçtim, patlağı da bulamıyoruz. İçine en son 1 şişe acil durumlar için olan lastik köpüklerinden sıktım ama nafile. Kabataş'taki Buz motor'a götürürsem sorunuma çare bulunabilir mi? Yok bu lastik iş...
  3. A

Bir kaza haberi de benden...

Bu sabah her zamankinden yavaş, her zamankinden munis, tıngır mıngır giderken E5'ten. Şükrübey metrobüs istasyonunun (Avcılar) ilersindeki alt geçidin altında bir tane arabacı gidebileceği yön yokken sağa kırıp yapıştırdı beni aşağıya. Tam ekipmanlı olmanın faydası pek birşeyim yok ama şart oldu...
  4. A

Universal Pinlock Kullanan?

Merhabalar. Agv K3 Sv modeline sahibim ve kendi orjinal vizörünün üzerinde pinlock ready aparatları yani vizöründe çentikleri yok. Bu yapıştırmalı pinlock'lardan kullanmak ne kadar faydalı? Her yağmur yağdığında %30 görüş açısıyla gitmek hiç hoş değil. Kullananlar varsa bu ürünü tavsiye eder...