Arama sonuçlarınız

1. A

eKuralkan tarafından 16.000 TL ye satılan 2.el Dominar 400

ekuralkan ismi ile tek bayi üstünden satışa çıkan kuralkan Bajaj piyasasını bitiriyor mu? Zira severek kullandığım Pulsar 200NS ve Dominar’dan sonra Hintli kardeşlere olumlu bakıyordum. Hatta arkadaşıma da Dominar öneriyordum. Al sendr pişman olmazsın die. Lakin bugün ikinci el piyasasına tırpan...
  2. A

205/60R16 92H Yazlık Araba Lastiği

Söz konusu yaz lastiğinden almam gerekiyor arabaya. Lakin benim için yakıt ve tutuş değerleri de önemli. Su tahliyesi A , yakıt ise en kötü C olmak zorunda. Yol tutuşu ön planda. 205/55 olmadığı için fiyatı daha fazla ama yapacak birşey yok. Önerilerinize açığım...
  3. A

-----------Horoskop------------

Evet arkadaşlar... Son zamanlardaki konulardan ve forumdaki durgunluktan bıktığımdan bu konuyu irdelemek ve irdeletmek istiyorum. İrdelemek istiyorum dediğim, horoskop haritasının çıkarılmışından dahi bir halt anlamıyorum. Elbetteki bu konuda bilgisi olanlar vardır. Merakla ve özlemle bekliyorum :)
  4. A

Akustik Gitar Önerisi

Arkadaşlar tekrardan gitara başlamaya karar verdim. İçimde ukde kalmıştı ve kendime istediğim bir gitar alamamıştım. Farkettim ki son günlerde habire motor veya araba ile sağa sola gidiyorum. Zamanımı boş boş öldürüyorum ve paramı çar çur ediyorum. Azar azar olduğu içinde gözüme batmıyor. Bundan...
  5. A

Motor ve Nargile

Şimdi aga, daha salaş bir şekilde konu açasım geldi. Mübarek Cuma günümü de boşa çıkardım. Motorumun bakımı geldi ve bu haftasonu halletmek istiyorum. Bunun içinde 4680'de olan motorumu 5000km'ye getirmek istiyorum. ^^Neden?^^ die soracak olursanız; hayatımdaki duygusal açlığı bastırmak için...
  6. A

İyi Berber Nerede Bulunur?

Resmen bu konudan müzdaribim. Sürekli berber berber dolaştığım için iş sıkıntı yaratıyor. 45dk sonra gel dedi birisi, 35dk sonra gittim. Dükkanı kapatmış. Ya arkadaş belki beceriklidir die onun bunun peşinde koşmaktan sıkıldım artık. Zaten 3tel saç, birde sakalı makine ve makas ile düzeltecek...
  7. A

Shoei NXR High Definition

Şu vizör nasıl birşeydir? Ne işe yarar? Kullanan var mıdır? Diyelim ki aldım yazın koyu vizör'den yırtmamı sağlar mı? Çünkü sıkıntı oluyor güneş gözlüğü ile kask kullanmak. Koyu vizör aldığımda da sabah yada akşam kullanınca sıkıntı oluyor... Çaren photocromic demeyin, çok para...
  8. A

Diyet ve Motosiklet

Bir yandan diyet yapıp, motorun üstünde rüzgar direncine karşı durmak nedir bilir misin? En güzel mekanlara gidip, yiyip, içemeden geri dönmek? Canın birşeyi çok ister ya burun kıvırmak zorunda kalırsın. İşte bunlar seni motosiklete soğutmasın. Muhtemelen 300km sonunda yaklaşık kaç saat sürecek...
  9. A

Ben Uçmakdere'ye Gidiyorum...

Öylesine yazayım dedim. Ben kaçar. Hava yağacakmış, motorun zinciri yağsızmış dinlemeyeceğim. Bakalım bu motor ile nasıl oluyor? :P
  10. A

D3O Koruma

Belki açıldı ama telefondan tek tek aramak zor geldi açıkçası. Şimdi efenim kısaca açıklamak gerekirse bende 2 tane tech90 pantolon var. Bunların korumaları çok kalın ve sıkıntılı, ayrıca çok kaba duruyorlar. Oturup kalınca falan, gündelik kullanımda pek olmuyorlar. Geziye çıkınca falan dert...
  11. A

Merak edenler olmuştu. Dominar vs MT-25

Evet arkadaşlar bugün eski motorumla aynı yerde rodajı bitirdim. İstesem denk getiremem o kadar denk geldi :P Bildiğiniz üzere kendini bilmez arabacılardan bir tanesi motorumu ve perte ayırmaya çalışmıştı. İnatla motor aleminden kopmamıştım. Akabinde değişiklik olsun die Yamaha MT-25 almıştım...
  12. A

Çokça Tartışıldı ve Öneriler Verildi. Fakat:Yeni,Yine, Yeniden... Kask Kamerası???

Malum teknoloji ilerledi, hayat pahalılandı. Şu aralar en alınası ve önerebileceğiniz Action Cam nedir? Malum İstanbul trafiğinde işe artık karanlıkta gidiyor ve karanlıkta geliyoruz. Çekimi güzel ve ucuz ürünler hakkında siz değerli forumdaşlarımızın yardımını bekliyorum...
  13. A

Windproof Termal İçlik Sorunsalı

Arkadaşlar rüzgar geçirmez termal içlikler arıyorum. Çok fena lazım. Uzun yola çıkasım var. Çıkıpta üşümeyip, yolculuk bitincede vücut ısımı normale çevirmek için yorgun argın durmamak istiyorum. Nereden bulunur? Üstümde prohel 8080 ve 8181 modelleri var. Uzun kollusu yeter de altımız cıbıl...
  14. A

Alacak motor bulamamak!

Motorumu pert ettiklerinden beridir düşünüyorum aklıma alacak motor bulamıyorum. Kullanmaktan ne kadarda zevk alsam, gerek fiyatlar gerekse tarzlara bakıyorum ama bundan 5-6 yıl önce hevesle bir sürü motor bakardım. Şimdi ise motor bulamıyorum. Çok saçma bir Araf’a girdim. Sonunda Doğan SLX...
  15. A

Suzuki'nin Yitip Giden Modeli (SV650a)

Suzuki SV650a'yı ülkemize getirip resmen ayağına sıktı ve satışı neredeyse kalmadı. Enduro severler için V-Strom 650'yi patır patır satarken, aynı dayanıklılığa sahip motorunu kullandığı SV650a'yı ise neredeyse kimseye satamadı. Malum sitenin ilanlarına bakınca alanın elinde kalıyor gibi bir...
  16. A

Teknik Konu: Hatalı Polis Krokisi

Evet arkadaşlar 01/10/2018 tarihinde yaptığım kaza sonucu motorumu emekliye, kendimi istirahata ayırmıştım. Ana haber bültenlerine ve hatta Milliyet gibi ulusal gazatelerede çıkmıştım. Tabi işlerimi bitirip, dosyaları işleme koyduktan sonra farkettim ki polis krokisi, olay mahallinin aslına...
  17. A

Toplaşın Toplaşın, Gene Kask Konusu...

Evet arkadaşlar malum sebeplerden dolayı tekrardan kask almak gibi bir durum çıktı karşıma. Ne zaman kaskımı alsam; Oh bee. Sonunda bitti bu çile desemde tekrardan kendimi bu sorunsalın içinde buluyorum. Arai Axces 3 ve Shoei NXR arasında kalmış bulunmaktayım...
  18. A

Erken Trafik Cezası Ödeme

Arkadaşlar trafik cezası yedim ve 15gün içinde ödersem 3/4 oranında ödeyeceğim fakat hiçbir kanaldan ödeyemiyorum internet üzerinden... Ne yapmam lazım? Erkenden ceza nasıl ödenir???
  19. A

İstanbul Trafiği ve Motosiklet

Arkadaşlar sabah erken kalktım ve uykum olmadığı için hem işe erken gideyim hem de İstanbul, motor ve davarolarla alakalı iki kelâm edeyim dedim. Her geçen gün gelen ve aranızda yeniyim, bu kardeşinize yol gösteren konularına istinaden, başlıyorum!.. Öncelikle yağmurlar başladı. Gidip lastik...
  20. A

Köpeksiz Virajlı Yol Mevcut Mu?

Evet arkadaşlar. Şuan köpek olmayan virajlı yol arayışlarına girmiş bulunmaktayım. Köy yollarında önüme kangal atlamasından gına geldi artık. Ya düzgün yol olmuyor yada düzgün yol üstünde köpek oluyor. Avrupa yakasında o iş yaş diyorsanız, köprüyü geçmeye de razıyım şu aralar. Hem lastiklerimin...

Yeni mesajlar