Köpeksiz Virajlı Yol Mevcut Mu?

Evet arkadaşlar. Şuan köpek olmayan virajlı yol arayışlarına girmiş bulunmaktayım. Köy yollarında önüme kangal atlamasından gına geldi artık. Ya düzgün yol olmuyor yada düzgün yol üstünde köpek oluyor. Avrupa yakasında o iş yaş diyorsanız, köprüyü geçmeye de razıyım şu aralar. Hem lastiklerimin ne kadar eskidiğini ölçeceğim hemde bir gezi olmuş olur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

Edit: Beylikdüzü-Ağva-Kefken yoluna bakasım geldi. Hep merak ediyordum. Umarım asfaltı güzeldir. Bakalım kaç saate gideceğim? Büyük ihtimallede dönüp geri gelirim bilemiyorum...

Motosikleti
Henüz yok.
Şehirlerarası yola çık ne uğraşıyorsun, devlet o gadar yol yaptı sen bir yol bulamadın, çin malı motorumda 2006 model fakat 2009 çıkışlı idi ben 2010 yılında almıştım 2011 yılında satmıştım hala orjinal lastik vardı üzerinde, yolda tutuş hissi az çok bilgi verir sana lastiğin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba trollemeden yorum yapacağım....

trafik olan yollarda böyle güçlü motorla gazlamak bence çok doğru değil sizin sağlığınızda önemli başkalarıınkide

arabasında papi chulo dinleyerek gezen bir amele virajı kaçırıp şeridinize girebilir...

yaşanmış şeyler

Teke-darlık diyecem de orada da tezek-keçi-inek riski var zaman zaman.
Ayrıca gelirsen haberim olsun

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ağva yolunun asfaltı artık güzel, 1-2 yerde sıkıntı var ama dikkat edilirse problem olmaz. Şile üzerinden Bozhane - Mahmut Şevket Paşa taraflarına gidersen ekstra dikkatli ol, barınak hayvanlarını atmışlar sanırım, sürü olarak geziyorlar.

Ağva yolunun asfaltı artık güzel, 1-2 yerde sıkıntı var ama dikkat edilirse problem olmaz. Şile üzerinden Bozhane - Mahmut Şevket Paşa taraflarına gidersen ekstra dikkatli ol, barınak hayvanlarını atmışlar sanırım, sürü olarak geziyorlar.

Ağva yoluna gazladım, lastikler düzleşmiş ve sürekli kaçırıyordu. Şile'ye 30km kala geri dönüp Pilot Road 4 taktırdım. 4-5 ay da buna çalışırız artık.

Dönerkende yada giderken bilmiyorum radar cezası yedim. Herhalde polis otosunu terste kalıp, mecburiyetten makaslamak zorunda kalmıştım. Büyük ihtimalle onlar geçirdiler cezayı.

Şile yolundan geri dönerken 10tane motorcu falan vardı yol kenarında. Bir tane hatun kafada kask ile Çiftleşme zamanı gelmiş Arizona Kertenkeleleri gibi hareketler yapıyordu. Onu gördükten sonra 2-3 saat civarı cezayı yediğimi duyurdu e-devlet :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Teke-darlık diyecem de orada da tezek-keçi-inek riski var zaman zaman.
Ayrıca gelirsen haberim olsun

Eyw. Artık havalar tekrar düzeldiğinde gazlarım oralara. Lastikleri 1er ebat büyüttüm. Alışamadım şimdilik. Motor viraja girince daha yatmak, düzde de daha düz gitmek ister oldu :queen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ağva yoluna gazladım, lastikler düzleşmiş ve sürekli kaçırıyordu. Şile'ye 30km kala geri dönüp Pilot Road 4 taktırdım. 4-5 ay da buna çalışırız artık.

Dönerkende yada giderken bilmiyorum radar cezası yedim. Herhalde polis otosunu terste kalıp, mecburiyetten makaslamak zorunda kalmıştım. Büyük ihtimalle onlar geçirdiler cezayı.

Şile yolundan geri dönerken 10tane motorcu falan vardı yol kenarında. Bir tane hatun kafada kask ile Çiftleşme zamanı gelmiş Arizona Kertenkeleleri gibi hareketler yapıyordu. Onu gördükten sonra 2-3 saat civarı cezayı yediğimi duyurdu e-devlet :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Eyw. Artık havalar tekrar düzeldiğinde gazlarım oralara. Lastikleri 1er ebat büyüttüm. Alışamadım şimdilik. Motor viraja girince daha yatmak, düzde de daha düz gitmek ister oldu :queen:

Heheheheheh ne şanslı adammışsın :) Nerdeyse 2 haftada bir o yollardayım ne radar gördüm ne polis :) Buarada yeni lastikler hayırlı olsun, kazasız belasız sürmen dileğiyle..

Heheheheheh ne şanslı adammışsın :) Nerdeyse 2 haftada bir o yollardayım ne radar gördüm ne polis :) Buarada yeni lastikler hayırlı olsun, kazasız belasız sürmen dileğiyle..

Teşekkür ederim darısı başına. 1er ebat büyüttük umarım sorun çıkartmaz. Çiftleşme dansı yapan dişi Arizona Kertenkelesi gördüm ya daha ölsemde gam yemem :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar