Arama sonuçlarınız

1. w5min

Bugün Neden Herşey Beni Buldu?

Geçmiş olsun, sana birşey olmasın, boşver motoru. Evdekilere da durumu normal biçimde anlatacaksın seni dövecek halleri yok ya :D
  2. w5min

250.000tl NE ALINIR

Drift 125 + köfte.
  3. w5min

Motosikletli, Kırmızı Işıkta Bekleyen Minibüse Çarptı

Nedense bu videoyu ilk izlediğimde hiçte üzülmemiştim halende üzülmüyorum.
  4. w5min

Kaza Yaptim Hakli taraf Kim

Geçmiş olsun, Ben artık herhangi bir kaza durumunda haklıya haksıza bakmıyorum eve sağlam dönmeye bakıyorum.
  5. w5min

Kışlık giyim önerileri

En fazla 6k çıkabilirim.
  6. w5min

Kışlık giyim önerileri

Abi hazır almışken bari kaliteli sağlam olsun diyorum sadece rüzgardan korunmak için almıyorum.
  7. w5min

Kışlık giyim önerileri

Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazacağım tekrar. Mont için ne önerirsiniz?
  8. w5min

Motorsiklet eldiveni

Ben vexo h2o kullanıyorum memnunum.
  9. w5min

Ulan takoza mı kaldık?

:D ben nereden başlayayım :D :D
  10. w5min

Ulan takoza mı kaldık?

Motoru iş yerinin önüne bırakıyorum, geçen hafta koruma demirinin bir takozu çalındı, dün de diğerini yürütmüşler. Kardeşim, bu takozları ne yapıyorsun? Koleksiyon mu, başka bir yere mi takıyorsun anlamadım. Bu arada tanesi 200 TL’ymiş… Hırsızlığın da ekonomik olanı makbul herhalde.
  11. w5min

450SR için lastik önerisi

Rosso 3 al geç.
  12. w5min

Motordan gelen koku

Bende de koku olayı var ama benimkisi direkt lastikten geliyor gibime geliyor
  13. w5min

Kask önerisi

Hazır konu açılmışken bende yazayım, bütçem 10k
  14. w5min

Kask Kamerası Hk.

Önerdiğiniz bir ürün var mıdır?
  15. w5min

Kask Kamerası Hk.

Ne yaptıkları çok umrumda değil açıkçası uyguladıkları muamele farklı olduğu için söyledim 2-3 arası yokmus bu arada :D
  16. w5min

Kask Kamerası Hk.

Son zamanlarda bu konu çok kafamı kurcalıyor ama diğer ‘playboy motorcu’ görüntüsüne de girmek istemiyorum. Biliyorsunuz, kamerayı takan bazıları hemen artistlik yapıyor, şov peşine düşüyor; sonra olan tüm motorcu kitlesine oluyor. 2–3 bin TL civarında önerebileceğiniz bir kask kamerası var mı?
  17. w5min

Kask Kamerası Hk.

Günümüz Türkiye’sinde kask kamerası sizce gerekli mi?
  18. w5min

Bu ilan fiyatları ne ayak?

Yüksekten atanlar genelde enayi kovalıyor, Düşük yazsan daha da düşüğe isteyen olacak ortalama bir fiyat yapıştır geç.
  19. w5min

Haftasonu keyfisi yapalım SSLi

=)
  20. w5min

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Sabah 9 akşam 7 çalışıyorum işten çıkınca tamamen o anki psikolojime bağlı oluyor sürmek istersem yolumu uzatarak eve gidiyorum ama sürerkende keyif almıyorum yani yolumu uzatarak bile eve gitsem max 30 dakika içinde evdeyim

Yeni mesajlar