Bugün Neden Herşey Beni Buldu?

Sabah Çamur yüzünden düştüm ve yan ayaklık sensörü kırıldı, mecburen kabloları birleştirip çalıştırdım. Burdaki her yere baktım parçasını bulamadım. Akşam oldu motor yan ayakcakta kalmış bende çalıştırdım. O An boşluğuma mı geldi bilmiyorum sehpada sandım gaz verdim motor gitti. Kaporta felan baya çizildi. Yani Bugün Hersey Beni Buldu.
Şimdi aileme ne diyebilirim?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motora binerken ya da motordan inerken yan ayaklık kontrolü sizin bir alışkanlığınız olsun. Ayaklık açılınca motorun stop etmesi gibi elektronik önlemlere bel bağlamayın. Aynı şey Abs için de geçerli. Geçmiş olsun.

Motosikleti
TVS RTR200 Apache
Geçmiş olsun, bazen insanın kötü ya da dalgın günü olabiliyor, büyük bir şey olmasında kalanı çözülür

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Nazar çıkmış. Sana bişey olmamış, gerisini s....ttiiiiiirrrr et gitsin. Canın sağ olsun.

Motora binerken ya da motordan inerken yan ayaklık kontrolü sizin bir alışkanlığınız olsun. Ayaklık açılınca motorun stop etmesi gibi elektronik önlemlere bel bağlamayın. Aynı şey Abs için de geçerli. Geçmiş olsun.
sağolun hocam. Boydan Boya Çizildi Scooter tipi olduğu için. Biraz masraflı olcak gibi

Siyah plastik için mat siyah sprey boya iş görür. Yine de bir resim çekip yüklerseniz daha sağlıklı çözüm önerileri gelir.
Şuan Evdeyim Fotoğraf yok Malesef. nardo gri parçaların hepsi. Betona düştüğü için zımpara gibi zedelenmiş. Boyasını Alıp Kaportaciya götürürüm büyük ihtimal.

Sabah Çamur yüzünden düştüm ve yan ayaklık sensörü kırıldı, mecburen kabloları birleştirip çalıştırdım. Burdaki her yere baktım parçasını bulamadım. Akşam oldu motor yan ayakcakta kalmış bende çalıştırdım. O An boşluğuma mı geldi bilmiyorum sehpada sandım gaz verdim motor gitti. Kaporta felan baya çizildi. Yani Bugün Hersey Beni Buldu.
Geçmiş olsun şükür başıma hiç gelmedi ama motosikletle bir yerde 10 15 saniyelik durduğumda ayaklığı açmasam bile yine ayağımla kontrol ederim kesin olsun diye 2. kez kontrol ettiğimde oluyor bunu alışkanlık haline getirmek en iyisi.

Ailenin sana kızacağını sanmıyorum. Ailen koruma güdüyle bazen ileri tepkiler verebilir. bu tepkiler senin güvenliğin için olduğunu bil , davran. sağlığın daha önemli. kaza sebeplerini bul, tespit ettiğin eksiklerin önlemleri al. Eğitimse eğitim lastikse lastik. ekipmansa ekipman. geçmiş olsun.
Ailende "kötü bir gün geçirdim." de dürüst ol onlar her zaman senin yanında olurlar.

Sağ ayağı platinli, elleri kırılmış, omuz kasları yırtılmış otomobille 140 km hızla kaza yapmış, bir scooter pert etmiş, motorla bariyere girmiş, yayayken ters şeritten karşıya geçen bir arabanın çarptığı biri olarak heyecanla başlığını açtım. Önemli birşeyin yok kardeşim. 2 güne unutursun. Erkek adamın motorunda birkaç çizik olması iyidir.

Jackonbir arkadasimiza gecmis olsun bayagi bir sakatlanma yasamis,birdaha kine dikkatli olur ve bu yasadiklarindan ötürü hep daha tedbirli davranirsin,hani eskiler derlerdi "basindan tuz cevir bir fakire ver, veya kursun döktür nazarin ciksin falan filan tabii bunlar inanc meselesi simdik Z kusagi böyle seyleri bilmez duysada inanmaz tekrar gecmis olsun cana gelmesin mala gelsin demisler.(y):giggle::mad:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Açık açık söyleyeceksin.
2mctptf.jpg

Geçmiş olsun, sana birşey olmasın, boşver motoru. Evdekilere da durumu normal biçimde anlatacaksın seni dövecek halleri yok ya :D

babana söyle foruma konu acsın biz konuşuruz.

ya sabır trollün de kalitesizi bayıyor ha.
troll değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun, sana birşey olmasın, boşver motoru. Evdekilere da durumu normal biçimde anlatacaksın seni dövecek halleri yok ya :D
bişey demediler zaten sana bişey olmasın yeter dediler. Ama ben dünden beri düşünüyorum bunu kafaya taktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar