Arama sonuçlarınız

1. w5min

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Burada konu motosikleti nereye park ettiğim ya da kimin nasıl plan yaptığı değil; kasıt olsun ya da olmasın birinin malına verilen zararın hukuken karşılanması gerektiği, üstelik karşı tarafın da bunu kabul edip ödeme sözü vermesine rağmen yerine getirmemesi.
  2. w5min

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Sadece motorlar için ayrılmış bir otopark olmadığı için nereye park edelim Arndiol? Yola koysak bir araç çarpar geçer, umurunda bile olmaz. Kaldırıma koysan bir yaya çarpar, motor düşer. E ne yapsın bu motorcu? Özel garajı olsa zaten oraya koyacak. Adam “ben haklıyım” diye bir şey de dememiş ki...
  3. w5min

Motosikletin Kontrolünü Kaybetti, Uçuruma düştü

Eğitim ŞART, ŞART, ŞART.
  4. w5min

Merhaba tekerim dönüyor help

Bu konuyu @burak r25 açınca bir an gerçek sandım.
  5. w5min

En iyi termal içlik ?

Bende batmandayım, dediğim gibi içi yünlü bir tayt giyiyorum sıcak tutuyor.
  6. w5min

En iyi termal içlik ?

Yaşadığın yeri bilmiyorum ama, ben doğuda yaşıyorum İçi yünlü bir tayt giyiyorum sıcak tutuyor.
  7. w5min

Merhaba geçen gün çukura girdim durum bu şekilde

Devletimiz sağ olsun, o kadar önemli işlerle meşgul oldukları için bu tür konulara çözüm üretemiyorlar.
  8. w5min

Bir garip çevirme

Bu olay zaten yürürlüğe girmemiş miydi? (Martı için konuşuyorum.)
  9. w5min

Sente nedir

125’lik motorla neden tekere kalkacaksın ki? Sağlam bir bileğin ve yeterli deneyimin yoksa 60–70 km/s gibi hızlarda tekere çekemezsin. Geriye düşük viteste denemek kalır. Ancak 20–30 km/s hızla giderken o motoru tekere kaldırırsan büyük ihtimalle kafaya alırsın; hem kendine hem de motora zarar...
  10. w5min

Motosiketinizle Hangi Ülkede Yaşamak İstiyorsunuz?

Afrika çöllerinde crf 250 ile dolaşmak isterdim
  11. w5min

Bir garip çevirme

O civarda illegal çok var. Özellikle yemek paketi taşımayıp kuryelik yapanlar.
  12. w5min

Bu Motorun Modeli Ne?

Vstrom 650.
  13. w5min

R25 koku geliyor

Aynı durum bende de var. Ya lastiklerden geliyor lastik yanığı kokusu gibi geliyor çünkü bende yada yağ değişimi yaparken genel olarak tüm ustalar direkt kapağı açıyor ve tüm yağ motora dökülüyor o yağ egzozun üzerindeyse veya ona yakın yerdeyse ısınıp koku yayıyordur.
  14. w5min

Orjinal manet yerine kullanılabilecek manet önerisi

Şu sıralar benimde ilgimi çok çekiyor trendyolda satılanlar iş görür mü?
  15. w5min

Ne yapabilir bu?

Hiçbir şey yapmayıp hayatına devam edeceksin.
  16. w5min

Zabıtalar Hk.

Çok kalabalık bir yerde olduğum için yola bırakamıyorum bıraksam bile araba sirkülasyonu aşırı fazla olduğundan motora çarpmalarından korkuyorum yakınlarda otopark vs. olmadığı için kaldırımda bir köşeye bırakmak mecburiyetindeyim ben burada zabıta haklı veya ben haklıyım haksızım muhabbeti...
  17. w5min

Zabıtalar Hk.

Motorumu iş yerinin önüne, kaldırım üzerine bırakıyorum ama dip köşe bir yere koyuyorum; hem yolun ortasında durmasın hem de kimseyi rahatsız etmesin diye. Ben kapının önündeyken zabıtanın biri gelip hiç uyarmadan direkt fotoğrafını çekip gitti. Ben de yanına gidip, “Bir sorun teşkil ediyorsa...
  18. w5min

Fukaralar İçin Motosiklet Önerisi

Alacan bitane nk250 bakacan keyfine (yersen)
  19. w5min

Kadın sürücü problemi

Trafikte en çok korktuğum 2 tip var 1.) Kia sportage süren kadın sürücüler 2.) Doblocu dayılar

Yeni mesajlar