Zabıtalar Hk.

Motorumu iş yerinin önüne, kaldırım üzerine bırakıyorum ama dip köşe bir yere koyuyorum; hem yolun ortasında durmasın hem de kimseyi rahatsız etmesin diye. Ben kapının önündeyken zabıtanın biri gelip hiç uyarmadan direkt fotoğrafını çekip gitti. Ben de yanına gidip, “Bir sorun teşkil ediyorsa kaldırabilirim” dedim. “Kaldırıma koyma” dedi. Ben de uzatmamak için direkt “Tamam” dedim. Sonra “Ceza var mı?” diye sordum, “Yok” dediler. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Motosikleti
Piaggio Medley 150 (2023-26), Piaggio Beverly 400 (2026-)
Aptalca bir şey. Pek çok otopark motosiklet kabul etmiyor. Yollarda ayrı motosiklet park alanları yok. Arabaların arasına park edilince kendini Seyit Onbaşı sanan gerizekalılar kaldırmaya çalışıp motora hasar verebiliyor. Katlayıp cebimize koymamızı bekliyorlar herhalde motorları.

Motosikleti
D400
Motoru kaldırıma koymak yasak mı?
Evet yasak.
Kıyıda köşede kimseyi rahatsız etmediğini söylediğin yer kaldırım mı?
Evet kaldırım.
Evet yasak.

Ne yazık ki araç gibi koysan arabacılar laf yapıyor, kaldırıma koysan görevliler.
Ben arabacılarla tartışmayı tercih ederim en azından yasal olarak haklı olursunuz.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Evet yasak.
Evet kaldırım.
Evet yasak.

Ne yazık ki araç gibi koysan arabacılar laf yapıyor, kaldırıma koysan görevliler.
Ben arabacılarla tartışmayı tercih ederim en azından yasal olarak haklı olursunuz.

Bu cocuk son günlerde baya baya akilli uslu yorumlar yapiyor. Benimle ugrasmak yaradi zaar :cool:

Biz daha şehirde birinci nesil olduğumuz için şehir hayatını yeterince öğrenemedik, alışamadık, bilmediğimiz bir şeyi de çocuklarımıza öğretemedik.

Eleman yasak yere motosikletini park etmiş, zabıta da yasak demiş. Eleman uzatmamak için direkt tamam demiş.

Ya direkt tamam denir mi? akıl var, mantık var, insan böyle şeyleri alıştıra alıştıra söyler.

Vatandaş şimdi soruyor. sen ne düşünüyorsun? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Çok kalabalık bir yerde olduğum için yola bırakamıyorum bıraksam bile araba sirkülasyonu aşırı fazla olduğundan motora çarpmalarından korkuyorum yakınlarda otopark vs. olmadığı için kaldırımda bir köşeye bırakmak mecburiyetindeyim ben burada zabıta haklı veya ben haklıyım haksızım muhabbeti yapmıyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok kalabalık bir yerde olduğum için yola bırakamıyorum bıraksam bile araba sirkülasyonu aşırı fazla olduğundan motora çarpmalarından korkuyorum yakınlarda otopark vs. olmadığı için kaldırımda bir köşeye bırakmak mecburiyetindeyim ben burada zabıta haklı veya ben haklıyım haksızım muhabbeti yapmıyorum.
Tamam... Madem haklı haksız muhabbeti istemiyorsun ne konuşalım ?..
Köfte.. Tire köfte iyi gider... ;)
wh3Ian.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi bence Tire köftesi balon, çok yalan bir şey. Yedim, tat alamadım...

Ama Ödemiş köftesi öylemi mi? :) Hele Hurşit'te :)
Asıl ödemiş fasa fiso...Ödemişin kuru köftesi domatesi biberi ... Kuru boş bir tabak..

Sen resimdeki soslu olanı yiyeceksin.. Özellikle koydum...

Yanına köz kuru soğan köz kuru biber... Ödemişe gitmez yer dönersin..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Asıl ödemiş fasa fiso...Ödemişin kuru köftesi domatesi biberi ... Kuru boş bir tabak..

Sen resimdeki soslu olanı yiyeceksin.. Özellikle koydum...

Yanına köz kuru soğan köz kuru biber... Ödemişe gitmez yer dönersin..
Ahh Alper Abim ahhhh, bunu bana demeyecektin.

Kendimi Kıbrıs sularında jetski ile kaybolan ve ülkeyi ayağa kaldıran dandik popçu Gökhan Özen gibi hissettim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu stad önlerinde yapılan köfteyi tek geçerim. Ne gidiyor be ekmek arası.
Tükürük köfte....

Ama gerçekten kokusu dokusu ve ortamda daha fazla haz veren bir yiyecek olamaz...
Lise yıllarında arkadaşın abisi anlara cebeci stadında ( o zamanlar seyyarlar serbest) köftecilik yapardı.. Bizde cumartesi pazar maç günlerinde yardım eder 3 5 kuruş kazanırdık ..
Öyle evdeki hanımların konik kaplarında falan değil , Bildiğin galvaniz çamaşır leğeninde 80-100 kilo köfte karardık 5-6 kişi... İçind kuyruk yağı, yanak, dil, başeti sıyırması,danaeti,kuzueti,İç yağ ve olmazsa olmazı kuru ekmek..
Yok böyle bir koku... Koklayanın yemeden geçmesine imkan yok..Ben diyim 1000 sen de 2000 porsiyon satılırdı...
Her köftecinin önünde sıra olurdu.. :cry: ,

Motorumu iş yerinin önüne, kaldırım üzerine bırakıyorum ama dip köşe bir yere koyuyorum; hem yolun ortasında durmasın hem de kimseyi rahatsız etmesin diye. Ben kapının önündeyken zabıtanın biri gelip hiç uyarmadan direkt fotoğrafını çekip gitti. Ben de yanına gidip, “Bir sorun teşkil ediyorsa kaldırabilirim” dedim. “Kaldırıma koyma” dedi. Ben de uzatmamak için direkt “Tamam” dedim. Sonra “Ceza var mı?” diye sordum, “Yok” dediler. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
arabalar kaldırıma çıkabilirler, olur olmadık yere park edip 2 şeritli yol tek şeride düşürebilirler normal karşılanıyor. 2 teker anatomisi gereği cezalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet yasak.
Evet kaldırım.
Evet yasak.

istanbulda öyle hırcın bir otopark sorunu var ki. motosikletini araba gibi park ettikten sonra bütün gün aklın onda kalır. araçlar zorla onun olduğu yere girmek ister, itikler, çarparlar, sacından tutup sürüklerler, hatta hırslanır motoru devirip, devam ederler. bence belediyeler yanlış iş yapıyor. Yıllardır yanlış yapılaşmanın sorumsuzluğunu üstlenmek yerine sokakta cadı avlıyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
2024 Duke390
Bu stad önlerinde yapılan köfteyi tek geçerim. Ne gidiyor be ekmek arası.
Beşiktaş maçlarına gidiyorum kombinem var. Bazı maçlarda çok yüksek akollü olduğumda çıkışta eve dönerken ara sıra yiyorum ama eve yaklaştıkça götümü tutmak için çok fazla çaba göstermem gerekiyor :D Beşiktaş-Ortaköy gidilen mesafe siz düşünün nası pislik o köfteler ahdgkjha

abi hijyen ve türkçe dil bilgisi düştükçe bu tür şeylerin lezzeti artıyor ondandır.

Beşiktaş maçlarına gidiyorum kombinem var. Bazı maçlarda çok yüksek akollü olduğumda çıkışta eve dönerken ara sıra yiyorum ama eve yaklaştıkça götümü tutmak için çok fazla çaba göstermem gerekiyor :D Beşiktaş-Ortaköy gidilen mesafe siz düşünün nası pislik o köfteler ahdgkjha

Olayı bir nevi aşılanmak gibi düşünmek, fazla kurcalamamak lazım. :ROFLMAO:

O seyyar arabanın üzerinde ki mangaldan çıkan dumandan iki fırt çekip yemeden geçmek nasıl bir iradedir. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar