Arama sonuçlarınız

1. w5min

Haftasonu keyfisi yapalım SSLi

Çalışmaya devam
  2. w5min

Viraj Öğrenmenin Altın Kuralları

Tam yazıyordum ki zaten yazmışlar :D
  3. w5min

Ls2 Stream 2 kaskı değiştirmeli miyim

Büyük değil sen alışkın değilsin sadece, Ekipman mevzusunuda çözmeye çalış sıkıntı valla
  4. w5min

Egzozu Delmenin Bedelini Ağır Ödedim

Yok hocam o tarz şeylerden uzaktayım çok
  5. w5min

Doğru aslında :D
  6. w5min

Çevirme noktasından kaçmak trafiği tehlikeye atacak şekilde sürmek yaya yolunda sürmek bu 3 maddeden toplam 13600 tl fakat dediğim gibi önermiyorum bir anlık heves uğruna cebimi yaktım 1 ay boyunca sadece bu ceza için çalışacağım yaptığımdan pişmanım tabiki
  7. w5min

Dostlar herkes fikrini belli etmiş teşekkür ederim fakat olan zaten oldu bende meraktan dolayı böyle bir halt yemiştim iyi bir ders oldu tavsiye etmiyorum kimseye. 1763975662 Bu adrenalin yeter de artar gerçekten valla çok sıkıntılı dediğiniz gibi ceza bir şekilde ödenir fakat işin güzel tarafı...
  8. w5min

Deldiler abi... 1763919727 nk250
  9. w5min

Haklısınız bazı şeyleri tecrübe edinmeden bilemiyor insan evladı.
  10. w5min

Haklısınız. Dediğim gibi yarın direkt iş çıkışı egzozu düzelteceğim. Elimde kalan tek şey 13k ceza ve bu ekran görüntüsü https://hizliresim.com/3522tfs
  11. w5min

Tek yapabileceğim erken ödemek onun dışında ne yapabilirim ki?
  12. w5min

Haklısınız, demek ki hayırlısı buymuş. Dediğiniz gibi umarım ilerde bu tarz çocukça hareketlerin önüne geçer. Teşekkürler.
  13. w5min

Valla haklısın tommy amca bir anlık heves için şimdi 1 ay aç gezmem lazım. Biraz teselli eder misiniz? Bir yanım bu olaya gülüyor, diğer yanım içten içe yanıyor. Üzüldüğüm tek nokta maddiyat… Gerçekten moralim bozuk.
  14. w5min

Selamlar arkadaşlar, Birkaç gün önce motorun egzozunu alttan 11 mm kadar delmiştim. Boştayken pek belli olmuyordu ama gaz verince ses direkt ortaya çıkıyordu, patlatıyordu resmen. Zaten sadece birkaç gün böyle kullanacaktım, sırf o “sesin tadını” almak için. Bugün motoru yıkadıktan sonra...
  15. w5min

Egzoz takmalı mıyım?

Egzozu 11 mm kadar matkap ucuyla tek delik açmıştım
  16. w5min

Egzoz takmalı mıyım?

:D :D :D halen kendi salaklığıma gülüyorum valla neyse sağlık olsun çok fena bir ders oldu
  17. w5min

Egzoz takmalı mıyım?

Keşke kulak verseydim :D 13k hayırlı olsun öttürdüler valla plakam kapalı olsaydı ceza yemezdim de buda ders oldu artık. Saatlerdir kendi kendime gülüyorum :D
  18. w5min

Çinliler ve diğerleri

Birbirimizi doğru anlayalım her insanın maddi gücü aynı değil yamaha ve cf'de aynı değil parası olmayan adam aylarca belki yıllarca çalışır yine bir yamaha parası çıkaramaz gider çin alır bende bu sürüye dahilim uzun lafın kısası bir insanın bin bir türlü zorlukla mücadele vererek aldığı bir...
  19. w5min

Çinliler ve diğerleri

Çin çöptür diye bir cümle kurmanız bence hiç doğru değil parası olmayan adam gider çin alır bu kadar basit.